nuryolu Naber kiz sinsi ! Kayıtlı Üye 31 Temmuz 2011 10.135 17.418 298 9 Eylül 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi esther #21 azaltip azaltmadigini bilemiyorum ama kafein icerdigi icin sutun kalitesini dusuruyor
D Deniz M Gunes 💞Benimsin💞 tek ayak cezası Kayıtlı Üye 10 Temmuz 2011 5.911 2.555 373 9 Eylül 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi esther #22 nuryolu .!.: azaltip azaltmadigini bilemiyorum ama kafein icerdigi icin sutun kalitesini dusuruyor Genişletmek için tıkla... Canım kafein çayda değil kahvede bulunan bir madde :) Çayda teen maddesi var.
nuryolu .!.: azaltip azaltmadigini bilemiyorum ama kafein icerdigi icin sutun kalitesini dusuruyor Genişletmek için tıkla... Canım kafein çayda değil kahvede bulunan bir madde :) Çayda teen maddesi var.
nuryolu Naber kiz sinsi ! Kayıtlı Üye 31 Temmuz 2011 10.135 17.418 298 9 Eylül 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi esther #23 AmyWinehouse .!.: Canım kafein çayda değil kahvede bulunan bir madde :) Çayda teen maddesi var. Genişletmek için tıkla... bir cay bardagi siyah cayda 50 mg kafein var canim emzirme donemimde gunde 5-6 bardak cay tuketen biri olarak doktorumuzdan aldigim uyari uzerine gunluk 1 bardaktan fazla icmemeye baslamistim. tecrubeyle sabittir
AmyWinehouse .!.: Canım kafein çayda değil kahvede bulunan bir madde :) Çayda teen maddesi var. Genişletmek için tıkla... bir cay bardagi siyah cayda 50 mg kafein var canim emzirme donemimde gunde 5-6 bardak cay tuketen biri olarak doktorumuzdan aldigim uyari uzerine gunluk 1 bardaktan fazla icmemeye baslamistim. tecrubeyle sabittir