Poğaçalar Çay Saati İçin Denenmiş Kek ve Poğaça Tarifleri

En başarılı bulduğunuz ''Çay Saati Tarifleri '' hangileridir?

• Ankete Katılan
    678
  • Anket Kapalı .
Ucundan soktum diyelim. En çok büyük oğlan nasiplendi. Tatil gibi geldi valla
Hafta içi olmasına rağmen kalabalıktı
Aslında öğretmenler hep memlekete gitti nüfus biraz azalmış olmalı ama Urfa nın kalabalığı bitmez ohh ne iyi olmuş büyük oğlan için o zaman

Keşke yormasaydın komşum kendini. Biz bile zor yapıyoruz. İki canlısın Diğer ay katılırdın
Sorma komşu yaparim sandım inan, ama yani artık eskisi gibi olmuyormuş bazı şeyler onu anladım 27.haftamda idrak edebildim neyse girdik artık iki çeşit tamam yarın ola hayrola, ben yarın yanına bi şey yapmayıp renkli fotolarını koyayım tabaklara bari Nevreste kabul ederse

Gebelik ilerledikçe nefes darlığı, nabız yüksekliği yapıyor. Baskıda cabası. 30. Haftadan sonra daha da artıyor. Sıcaklarda hamilelik zor. Benim hep şekerim düşerdi, nefesim kesilirdi
Sağlıkla doğurursun inşallah
Fazla yorma kendini. 5 çeşit olmasına gerek yok zaten

Canım 5 şart değil en fazla 5 dedikİstersen 3 çeşit yap

Evet ya sıcaklara denk gelmesi de kötü oldu daha bunun ağustosu var aminnn komşum inşallah tüm gebelere kolay doğumlar nasip etsin Allah sağlıkla inşallah fırin çalışıyorken 3.çesiti de attım valla, yarına basitler kaldı yaparım inşallah yapamazsam da canım sağ olsun dimi yaa

Amin canım
Kolay gelsin maşallah sana
Sofranı çekerken çok uzak çekme. Fotoları unutma komşum özellikle de 2 li sunumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…