Poğaçalar Çay Saati İçin Denenmiş Kek ve Poğaça Tarifleri

En başarılı bulduğunuz ''Çay Saati Tarifleri '' hangileridir?

• Ankete Katılan
    678
  • Anket Kapalı .
Tarifin olsa çoktan yapmıştın
Son ana kalınca tarifine bile tam bakılmıyor, hepsi aynı anda gelince de hangi birine bakacağını şaşıyor insan. 5 çeşit mi olduğundan acaba
3 çeşit olsaydı daha çabuk yapılırdı belki. Yapanlar bol yapmış. Yiyecek adam lazım, belki o yüzdendir

Yok canım yapacaklar meşgul ondan bekliyorlar ben dahilBana 5 bile az mı oldu acaba diyorum
3 çeşit ile çay saati olmaz

Nevoş nasılsın canım, geçen gün ağrın çoktu.
Canım aslında iyi değilimAma sanki ben hep böyleymişim ve böyle kalacakmışım gibi alıştım
Belki canını bilen biri olsa yataktan çıkmaz Ben dolaşıyorum. Ama hep evde sayılırım.1 saat yatıyorum 15 dk iş yapıyorum .Böyle günüm geçiyor
Sen nasılsın

Bi ameliyat olsan da iyi haberlerini alsak
İyiyim canım bugün halı yıkıyorum, telefona mesaj geldi smear testi, patoloji sonucu çıkmıştır diye. Hastaneyi aradım Dr yok, sekreter gelme randevusuz bakmaz doktorlar dedi, sonucu alırım dedim Dr ekranına düşüyor dedi. Dedim belki başka doktora göstereceğim dedim, kaça kadar doktorlar orada diye sorup, evin işini yarım bırakıp çıktım. Çünkü aklım takılı kalacaktı nasıl çıktı diye.
Gittim sonucu aldım, benim Dr de araştırdım acildeymiş, gidip gösterdim sonucu. Temiz, sorun yok dedi, rahatladım.

İyi hadi gözün aydın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…