Ahhh keşke sofra olmasaydı sana sarma sardırsaydık
Bu sefer olmasın ama bir defa sarma sarmayı denemelisin
Bulunduğun şehirde anne veya kv varsa yapılmıyor.Bunu buraya gelince gördüm
Ben kendim yapıyorum herkese garip geliyor17 yıl gurbette kalınca mecbur kalıyorsun.
Yoksa seninki anormal değil
Değil mi ya. İnan yapmaya hiç ihtiyaç duymadım çünkü hem annesi hem babaannesi yolluyor. Ama arada canım bizim oraların zeytinyağlı, kuş üzümlü, fıstıklı sarmasını çekmiyor değil. Güzel de sarıyorum aslında, el becerim var ama hangi birini yapayım Nevoş. Zaten evde kendi kendimi ağırlayacağım deli gibi ahsjahjsja
Değil mi ya. İnan yapmaya hiç ihtiyaç duymadım çünkü hem annesi hem babaannesi yolluyor. Ama arada canım bizim oraların zeytinyağlı, kuş üzümlü, fıstıklı sarmasını çekmiyor değil. Güzel de sarıyorum aslında, el becerim var ama hangi birini yapayım Nevoş. Zaten evde kendi kendimi ağırlayacağım deli gibi ahsjahjsja
Cidden anlıyorum
Ben yapıyorum ama arada annemde yolluyor
Mesela bizim kiraz yaprağı sarmsmız var.Onu annem sarıp gönderiyor.Niye sarayım
Ama bizde durum farklı ben yapıyorum anneme gönderiyorumKvlere gönderiyorum
Benim ev kalabalıkKalırsa ertesi gün rahatlık olur
Annemi çağırırım ya da gönderirim
Biliyorsan sarmayı gerekirse yaparsınBoşver yapma
Peki kısır,patates salatası falanda olmayacak mı
Cidden anlıyorum
Ben yapıyorum ama arada annemde yolluyor
Mesela bizim kiraz yaprağı sarmsmız var.Onu annem sarıp gönderiyor.Niye sarayım
Ama bizde durum farklı ben yapıyorum anneme gönderiyorumKvlere gönderiyorum
Benim ev kalabalıkKalırsa ertesi gün rahatlık olur
Annemi çağırırım ya da gönderirim
Biliyorsan sarmayı gerekirse yaparsınBoşver yapma
Peki kısır,patates salatası falanda olmayacak mı
Hadiii siz bide yariscaksiniz ama şey şimdi söylede kısa gelmiş olabilir sana abla hani henüz tarif paylaşmamis olduğun içindir paylaşsan dahada günler geçmek oylama zamanı gelmek bilmez ya hani
Hadiii siz bide yariscaksiniz ama şey şimdi söylede kısa gelmiş olabilir sana abla hani henüz tarif paylaşmamis olduğun içindir paylaşsan dahada günler geçmek oylama zamanı gelmek bilmez ya hani
Ablamyaa bı bitse su rahatsızlığın
İnşallah çok daha iyi olacaksın yinede çok yorma kendini yetişir Allah'ın izni ile kizlarinda var hem
Valla merak ettim nerde konu hep sen bana soruyorsun sıra bende hani nerde hiii
Ablamyaa bı bitse su rahatsızlığın
İnşallah çok daha iyi olacaksın yinede çok yorma kendini yetişir Allah'ın izni ile kizlarinda var hem
Valla merak ettim nerde konu hep sen bana soruyorsun sıra bende hani nerde hiii