Poğaçalar Çay Saati İçin Denenmiş Kek ve Poğaça Tarifleri

En başarılı bulduğunuz ''Çay Saati Tarifleri '' hangileridir?

• Ankete Katılan
    678
  • Anket Kapalı .
Değil mi ya. İnan yapmaya hiç ihtiyaç duymadım çünkü hem annesi hem babaannesi yolluyor. Ama arada canım bizim oraların zeytinyağlı, kuş üzümlü, fıstıklı sarmasını çekmiyor değil. Güzel de sarıyorum aslında, el becerim var ama hangi birini yapayım Nevoş. Zaten evde kendi kendimi ağırlayacağım deli gibi ahsjahjsja

Cidden anlıyorum
Ben yapıyorum ama arada annemde yolluyor
Mesela bizim kiraz yaprağı sarmsmız var.Onu annem sarıp gönderiyor.Niye sarayım
Ama bizde durum farklı ben yapıyorum anneme gönderiyorumKvlere gönderiyorum
Benim ev kalabalıkKalırsa ertesi gün rahatlık olur
Annemi çağırırım ya da gönderirim
Biliyorsan sarmayı gerekirse yaparsınBoşver yapma
Peki kısır,patates salatası falanda olmayacak mı

Onlar olacak yav o kadar da ölmedik ahsjjajsjaj

Bana çok kısa geldi
Hadiii siz bide yariscaksiniz ama şey şimdi söylede kısa gelmiş olabilir sana abla hani henüz tarif paylaşmamis olduğun içindir paylaşsan dahada günler geçmek oylama zamanı gelmek bilmez ya hani

Hadiii siz bide yariscaksiniz ama şey şimdi söylede kısa gelmiş olabilir sana abla hani henüz tarif paylaşmamis olduğun içindir paylaşsan dahada günler geçmek oylama zamanı gelmek bilmez ya hani
Hiç uygun değildim aslında yapmak içinAma kategoriyi yaptık,katılırım dedim.Sözümü tutmam lazım
Ondan hızlı geldi bana

İşte sağlığım uygun değil.2 haftadır çoğunluk yatıyorum.Bayram yaklaştı. İşler birikti
Neyse yaptım şükür bir şeyler
Diğer işlerimde yetişir artık
Ablamyaa bı bitse su rahatsızlığın
İnşallah çok daha iyi olacaksın yinede çok yorma kendini yetişir Allah'ın izni ile kizlarinda var hem
Valla merak ettim nerde konu hep sen bana soruyorsun sıra bende hani nerde hiii

Ama ben hep son gün açarım konuyuOndan bana sormayın
İnşaallah canım sağ ol

Ama ben hep son gün açarım konuyuOndan bana sormayın
İnşaallah canım sağ ol
Niye son aciyon litfen nevo hanfendicigim açın konuyu tee bayram sonuna kadar bekleyemem
Bari özelden at vallaha kimseye demem göstermem vallaha baaak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…