Haha ay inşallah canım ben evde testi pozitif görünce acile gidip acayip kasıklarım ağrıyor, ... İlacını kullanmıştım gebelik şüphem var demistim. O da önce ulturasyonda bakıp buradan bir şey gözükmüyor kanla teyit edelim demişti ve oylelik öğrenmiştim
Karın ağrım da vardı aslında ama hastaneye gidecek kadar değil tabii ki
Günaydın millet. Ben bugün tekrar test yaptım. Düne göre daha koyu değil ama silik de değil. Gerçi İkisinin arasında 24 saat yok. Dün yapıp attığımı akşam üstü 5 gibi yapmıştım, bunu da az önce yaptım. ASSOSyal
sormuştu test yapacak mısın diye hala ümidim yok
Günaydın millet. Ben bugün tekrar test yaptım. Düne göre daha koyu değil ama silik de değil. Gerçi İkisinin arasında 24 saat yok. Dün yapıp attığımı akşam üstü 5 gibi yapmıştım, bunu da az önce yaptım. ASSOSyal
sormuştu test yapacak mısın diye hala ümidim yok Eki Görüntüle 2889732
Neden bozuldun anlamadım? Ben hiçkimseye bir şey söylemedim. ne kv ne annemin haberi var. Bir eşim bir ben biliyoruz. Nevreste
ye söylerken de tamamen o sinir harbiyle söyledim. Hatta beni bayağı sakinleştirmeye çalıştı sağ olsun. O sinirle tüm gemileri yakıp forumdan tamamen ayrılıyordum ki yine o ikna etti. Eğer değerim böyle sınırda çıkmasaydı buraya bile 2-3 aylık olmadan yazmayı düşünüyordum. insan bazen her şeyi anlatmak ya Da söylemek zorunda değil
İlk şok ile olan bir şeydi o, sonrasında sana hak verdim zaten.
Amaaann, iyi be, sana da çemkirilmiyor EElif_Eylul
, Ayşe’ye sardırırsın diyordun, bak hemen ters ters konuşuyor
sormuştu test yapacak mısın diye hala ümidim yok Eki Görüntüle 2889732