Hepimizden canım... İlkbaharda senin mutluluk heyecanını paylaşmak nasip olsunAllah razı olsun ablacım
Ayşom daha erken ama sormazsam çatlarımAllah razı olsun ablacım
Sosyalim hissettiğim tek şey şu an korku ve endişeAyşom daha erken ama sormazsam çatlarım
Ne hissediyorsun, duyguların ne durumda? Sen daha hâlâ ınanamiyor gibisin ama yinede ortada bir gerçek vardaha da güzel olacak üstelik belirtin var mı mesela eşin duyunca ne tepki verdi kendini hamile gibi hissediyor musun mesela hareketlerin de değişiklikler oldu mu uzun uzun anlat işte sen bize
Doğacağı güne kadar hep bu tarz duygular içinde olacaksın.Hatta doğacak uyurken nefesini dinleyeceksin,kıpırdıyor mu,nefes alıyor muSosyalim hissettiğim tek şey şu an korku ve endişedeğerim artacak mı endişesi var hep. 3 sene boyunca hep tek çizgi görünce, hayali çizgileri kovalayınca gerçekten inanamıyorum. Hep diyorum işte inşallah sağlıkla artsın
aşılamadan sonra kasıklarım hep ağrıdı. Hatta 8. Günün gecesi bi ağrıyla uyudum, 9. Gün o ağrıyla uyandım. 5,19 çıktığında yani aşılamanın 10. Günü memelerim acımaya başlamıştı. Test yaptım pozitif çıktı, sonra kan verdim. Şimdilik kasık ağrılarım hafifledi ama meme uçlarım çıldırdı ve sürekli uykum var. Gün içinde sürekli uyuyorum
test yaptığımda eşim evdeydi Zaten. Doktor bize 21’inde test yap dediği için o 21’ini bekleyelim dedi. İlk kandan sonra hiç sevinemedik çok sınırda diye. Dün 22 çıkınca çok sevindi. Baba mı olacağım diye bağırdı hep sevinçten ama hala sevinemiyoruz. Şöyle bir 100-500-800 gibi değerleri görsem sanki içime su serpilecek.
Şu an çok değişik hissediyorum. haşhaş tanesi kadar şu an veleto annelik hissi olmadı sanki daha. İnanamıyprum ya ondan sanırım Ama bugün elim hep karnımdaydı. Beni sakın bırakma annem diye okşadım hep. öyle işte
Yaaaa seni yerim ben yaaa ne güzel anlatmışsın, duygulandımSosyalim hissettiğim tek şey şu an korku ve endişedeğerim artacak mı endişesi var hep. 3 sene boyunca hep tek çizgi görünce, hayali çizgileri kovalayınca gerçekten inanamıyorum. Hep diyorum işte inşallah sağlıkla artsın
aşılamadan sonra kasıklarım hep ağrıdı. Hatta 8. Günün gecesi bi ağrıyla uyudum, 9. Gün o ağrıyla uyandım. 5,19 çıktığında yani aşılamanın 10. Günü memelerim acımaya başlamıştı. Test yaptım pozitif çıktı, sonra kan verdim. Şimdilik kasık ağrılarım hafifledi ama meme uçlarım çıldırdı ve sürekli uykum var. Gün içinde sürekli uyuyorum
test yaptığımda eşim evdeydi Zaten. Doktor bize 21’inde test yap dediği için o 21’ini bekleyelim dedi. İlk kandan sonra hiç sevinemedik çok sınırda diye. Dün 22 çıkınca çok sevindi. Baba mı olacağım diye bağırdı hep sevinçten ama hala sevinemiyoruz. Şöyle bir 100-500-800 gibi değerleri görsem sanki içime su serpilecek.
Şu an çok değişik hissediyorum. haşhaş tanesi kadar şu an veleto annelik hissi olmadı sanki daha. İnanamıyprum ya ondan sanırım Ama bugün elim hep karnımdaydı. Beni sakın bırakma annem diye okşadım hep. öyle işte
Sosyalim hissettiğim tek şey şu an korku ve endişedeğerim artacak mı endişesi var hep. 3 sene boyunca hep tek çizgi görünce, hayali çizgileri kovalayınca gerçekten inanamıyorum. Hep diyorum işte inşallah sağlıkla artsın
Sende istiyor musunYaaaa seni yerim ben yaaa ne güzel anlatmışsın, duygulandımInş çok çok yüksek değerlerde gelecek, herşey sırayla olacak ayşom evet ya sen anne oluyorsun, o bebe sana tutunuyo. Obelirtiler bile bunu gosteriyo işte anne ben burdayim diyo sana herşey güzel olacak, bak biz inanıyoruz sende inan o mucize seninle. Ben çok yoruldum dediğin günlerinede biz sahittik ama rabbim senin sesini duydu, sen bittim dedin o yettim dedi tüm acilar geride kaldı allahın izniyle. Iki gün sonra dahada güzel haberler alacağız. Daha miden bulanacak, yemek yemeyi seven sen yiyemiyorum diyeceksin güzel günler yola çıktı kuzum
Eylul iyi canim ama mızmızİyi inşaallah
Canim elif iPhone istiyoduya babasi soylenerek kredi çekti biri söyleniyo biri şişiniyo koşa koşa 8bucuk otobusune bindim kızin yanina gittik aldik geldik,Zafer Plaza'dan geliyorlar muhtemelen,demek ki iyi
Hem hayırlı olsun,hem geçmiş olsun bir arada olmus canımEylul iyi canim ama mızmız
Canim elif iPhone istiyoduya babasi soylenerek kredi çekti biri söyleniyo biri şişiniyo koşa koşa 8bucuk otobusune bindim kızin yanina gittik aldik geldik,
Esim gitmis jandarmaya demiski jandarma hesabinizdan ceken kisiler esiniz yada cocuklariniz cekmistir parayi,oda demis ne alaka biz bursa ceken kisi istanbul yani bayramdan sonraya kaldi isimiz çıldırcam gitti kurban parasi
Bilmeyenler icin yazayim hesaptan 1800 tl cekildi baskalari tarafindan
Başkası sizin adınıza para mı çekmişEylul iyi canim ama mızmız
Canim elif iPhone istiyoduya babasi soylenerek kredi çekti biri söyleniyo biri şişiniyo koşa koşa 8bucuk otobusune bindim kızin yanina gittik aldik geldik,
Esim gitmis jandarmaya demiski jandarma hesabinizdan ceken kisiler esiniz yada cocuklariniz cekmistir parayi,oda demis ne alaka biz bursa ceken kisi istanbul yani bayramdan sonraya kaldi isimiz çıldırcam gitti kurban parasi
İstanbuldan çekim yapılmış,1.800 TLBaşkası sizin adınıza para mı çekmiş
Aynen canim kafayi yicezBaşkası sizin adınıza para mı çekmiş
İstanbuldan çekim yapılmış,1.800 TLBaşkası sizin adınıza para mı çekmiş
Nasıl olmuş yaAynen canim kafayi yicez
Cekilmis
Bütün gün avukat banka derken kafayi yedi bagrip duruyo elif bitaraftanNasıl olmuş ya
Hakkınızda hayırlısıBütün gün avukat banka derken kafayi yedi bagrip duruyo elif bitaraftan
Eylül zaten hastaBütün gün avukat banka derken kafayi yedi bagrip duruyo elif bitaraftan
Ayy inanmiyorum canım, bu ara seninde üstüste geldi hep yaEylul iyi canim ama mızmız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?