Poğaçalar Çay Saati İçin Denenmiş Kek ve Poğaça Tarifleri

En başarılı bulduğunuz ''Çay Saati Tarifleri '' hangileridir?

• Ankete Katılan
    678
  • Anket Kapalı .
Valla kes hemen dahada zorlanmadan sor bak Nevreste Dedi kalk hemen sür sirkeyi sonra dua ediceksin bana hakkaten öyle oldu birden gelisti ve rahatladim
Alerjisi var bu ara bir de sıcak diye doktor eylülde bıraktır demişti ama Bursa’ya gelince direkt denerim. Annemlerin ev bir tık serin.

Olur olmadık her yerde memeee diye yapışıyor tişörtüme. Biraz zor olacak ama kıyacağız.

Alerjisi var bu ara bir de sıcak diye doktor eylülde bıraktır demişti ama Bursa’ya gelince direkt denerim. Annemlerin ev bir tık serin.
Ayni senin durumundaydim canim 2bucuk yasinda kestim zor olmucak emin ol otobuste arabada heryerde acmak istiyodu yemek yemez hep meme,yatakta sabaha kadar meme

Ayni senin durumundaydim canim 2bucuk yasinda kestim zor olmucak emin ol otobuste arabada heryerde acmak istiyodu yemek yemez hep meme,yatakta sabaha kadar meme
Bizimki bu ara biraz rahatsızlandı, yumurta akına da alerjisi varmış. O zamandan beri iştah zaten az olan çocuk iyice beter oldu. Zaten zayıf, iyice süzüldü. Memeden sonra Eylül düzeldi mi bari yeme konusunda?

Bizimki bu ara biraz rahatsızlandı, yumurta akına da alerjisi varmış. O zamandan beri iştah zaten az olan çocuk iyice beter oldu. Zaten zayıf, iyice süzüldü. Memeden sonra Eylül düzeldi mi bari yeme konusunda?
Meme bitince kendini yemege verdi ama yumurta peynir gibi seyler yemiyor bende baska seyde katipta veriyom onlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…