Poğaçalar Çay Saati İçin Denenmiş Kek ve Poğaça Tarifleri

En başarılı bulduğunuz ''Çay Saati Tarifleri '' hangileridir?

• Ankete Katılan
    678
  • Anket Kapalı .
Onuda becermis matmazel desene abla
Bir ara bende yapıyordum da unutmuşum onu bunun bide spoler olanı var gixliyotsun mesajı
Çok geçmiş olsun ablacım.
Benimde iki gün böbreğim tuttu denizde taşlar oynadı herhalde yerinden dün bugün iyiyim şükür
Çok sağol canım benim sanada çok geçmiş olsun,iyi olmana sevindim şimdi

Ayy abla hiç sorma yaa. Kimse düzgün maske takmıyor ki. Millet bıktı artık. Pandemi yokmuşcasına herkes. Yine okullar açılıp kapanacak gibi geliyor banada
Herkes saldı artık maskeyi bıktık artık cidden nefes almak bile zor geliyor,sen ben çok dikkt ediyoruz her zamanda bunu yapmayanlar var maalesef.Aynen okullar gene açılıp kapanacak gibi sonu yok bunun.

Herkes saldı artık maskeyi bıktık artık cidden nefes almak bile zor geliyor,sen ben çok dikkt ediyoruz her zamanda bunu yapmayanlar var maalesef.Aynen okullar gene açılıp kapanacak gibi sonu yok bunun.
Ablacim herkes tatillerde maskesiz,bayram oldu maskesiz,koylerde bile maskesiz dolasiyolar bunun sonu nereye gider kapanmaya ne oldu ne kazandık turizim kazandi oteller kazansin diye açıldı simdi ne olcak herkes tekrar eve tikilcak olan gene cocuklarin egitimine gene bizlere yazik

Dur daha vakalar yeni başlıyor devamı gelecek nasılsa..
Söylenecek çok şey varda susmak lazım burada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…