Poğaçalar Çay Saati İçin Denenmiş Kek ve Poğaça Tarifleri

En başarılı bulduğunuz ''Çay Saati Tarifleri '' hangileridir?

• Ankete Katılan
    678
  • Anket Kapalı .
Valla hiç öyle deme hap olmasa hayatimiza devam edemeyecek duruma geliyoruz. Sende o duruma yaklaşıyorsun. O kriz anını yasamanı istemem, inan toparlaması çok zor oluyo ben son krizimde iki hafta kendime gelemedim. Vücut hemen toparlamiyorbeyin unutmuyor daha doğrusu

Yaa deme öyle simdi zaten gene basladı pencereyi açtım hava gelsin diye ölcem heralde diyorum

Yaa deme öyle simdi zaten gene basladı pencereyi açtım hava gelsin diye ölcem heralde diyorum
Tam olarak atak bu oluyo işte öldürmüyor filizkom surunduruyor. Hayat enerjini sömürüyor. Hem talep edersen terapide yazar sana,onuda ucretsiz aradan çıkartırsın. Oturur uzun uzun konuşursun. Inan rahatlarsın

Tam olarak atak bu oluyo işte öldürmüyor filizkom surunduruyor. Hayat enerjini sömürüyor. Hem talep edersen terapide yazar sana,onuda ucretsiz aradan çıkartırsın. Oturur uzun uzun konuşursun. Inan rahatlarsın
Şu doktor islerimi halledeyim tahlil falan soylucem yonlendirsinler

Gittim saçımı kestirdim. Sonra da gebeler saç kestirmez hurafesi geldi aklıma. İçime kurdun alası düştü

Gittim canım. Kese yok daha küçük olduğu için ama değerim güzel artmış
O kurt kocamannnnnnn dır insallah popondan çıkamaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…