Mecbur çıkıyorsun. Markete gidip geldimDışarı çıkmadım hatta çıkmıyorum.Evde bile durulmuyorAma akşam iyi
YürüyebilsemMecbur çıkıyorsun. Markete gidip geldimburası gece de yanıyor
Sen gidemezsinYürüyebilsemPoşet asla taşıyamıyorum
Evim gece eşiyor ama geçen hafta sıcaktı
Aynen gece rahat oluyorSen gidemezsineşin alır ihtiyaçları.
Rahat uyursunuz geceleri esiyorsa. Ben klimanın yanında yatıyorum
Ben de bilmeden kestirmiştim. Şimdi iki yaşında olacak teyzesi ellerinden öper.Gittim saçımı kestirdim. Sonra da gebeler saç kestirmez hurafesi geldi aklıma. İçime kurdun alası düştü
Gittim canım. Kese yok daha küçük olduğu için ama değerim güzel artmış
Boşver evva sen birincisin boşver kk'yı
Sağlık olsun ablacım kısmet fülüzünmüşHenüz oylama bitmediUmutsuz olma
Ben senin sofranda 1.lik bekliyordum.Ama,sadece sende değil 2-3 sofrada benim için öyleydi.Onlar az aldı ondan sen iyi aldın diyorum.
Aynı gider fülüzüko değişeceğini sanmıyorumKiz daha oylamanin 1.ci günü daha cok kisi sitede yok Pazartesi günu bence bildirimleri görup oy kullanan cok olur daha kimse 1.ci degil
Çok yavaş sanki abla oylama seçmen tatilde sanırımYok yanlış algılamışsın favorilerimdensin canım şahitlerim var
Senin için demedim.Oylama talihsiz değişik demek istedim
Canımcım çocuk konusu gündemde burda bile konuştuk gidince başlarız diye inşallah allahım hayırlı kapılar açar bizedeAaa Mersin de The Mint var oraya gittin mi harika tatlıları var evvam bakayy ne güzel Alanya biz bırakırken azıcık da olsa serinlemişti sen geçmeye daha da iyi olur inşallah havalar peki bayram sonrası bir şeylere başlayacaktın sanki sen, onu sormaya çalıştım aslında ben, var mi bi gelişme
Tekrar teşekkürler canımRica ederim canım benim senin olduğunu bilmiyordum
Ablacım
Unuturmuyum canım cenamUnuttu iyice
Evet abla bugün ailemin yanına geldim şükürÇok yoğun galiba
Hemde fittiri fittiriGeziyor herhalde
Çok öndeyim dağılın
Aynen canım seçmenler tatilde oylama yavaş ilerliyor
Sağlık olsun ablacım kısmet fülüzünmüş
Aynı gider fülüzüko değişeceğini sanmıyorum
Çok yavaş sanki abla oylama seçmen tatilde sanırım
Canımcım çocuk konusu gündemde burda bile konuştuk gidince başlarız diye inşallah allahım hayırlı kapılar açar bizede❤
Tekrar teşekkürler canım
Ablacım
Unuturmuyum canım cenamgiremedim malesef yanlız kalamadığım için ama aklım hep burdaydı
Evet abla bugün ailemin yanına geldim şükürama çok yorgunum evimi çok özledim hasret giderip dönücem inşallah alışmışım yanlızlığa çarptı beni
Hemde fittiri fittiri
Çok öndeyim dağılın
Hemde çok abla insanın evi gibisi yokAynen canım seçmenler tatilde oylama tavaş ilerliyor
Tatil güzel ama insan evini özlüyor
Aileme kavuştum tabi abla burda rahatımBoşver tadını çıkar
Hem yorgunluk,hem kalabalık zor olmuşturAileme kavuştum tabi abla burda rahatımkaç gündür sürüyle geziyorduk bide bebeler vardı allahım dedim inşallah çocuklara karşı tahammülsüz değilimdir bunlar yaramazdır
Çok yorgunum abla evime gitmeden atamıycam bu yorgunluğu sanırımHem yorgunluk,hem kalabalık zor olmuştur
Rahata alıştım tabi tempo lazımBiraz hareketlilik olmuştur
Çok evde oturduk
Evine gidince dinlenirsin
Yoğun ve yorgunum yasoÇok şükür Habibi, asıl sen nasılsın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?