Poğaçalar Çay Saati İçin Denenmiş Kek ve Poğaça Tarifleri

En başarılı bulduğunuz ''Çay Saati Tarifleri '' hangileridir?

• Ankete Katılan
    678
  • Anket Kapalı .
İyi günler kızlar nasılsınız görüşmeyeli biz tatile ara verip, ağustosta bir daha çıkmaya karar verdik eve geldik, börek yarışması hediyem de evdeyken geldi, iyi denk geldi ödüller sayfasında paylaştım,çok şık bir hediye , darısı isteyen herkese olsun Nevreste sen nasılsın canım, ameliyat günün belli oldu mu? E Elif_Eylul seni de tebrik ederim, 1.olduğun kesinleşti gibi

Bayramda çocuklsr vardı bide,bende iyiyim ağtrılarım dıında tabi malum yaşlılık olunca sende çok yoktun herhadle göremedim hiç.
Oh çok şükür ağrın olmasın yeter ciceemm parmağının ucuna şu dökemeyiz yaş,kaya, sağ gibisin beybimm kiskananlar catlasın bende girmedim oylamayı gormiycem diye ama artık giriyorum

Teşekkür ederim canım

Oh çok şükür ağrın olmasın yeter ciceemm parmağının ucuna şu dökemeyiz yaş,kaya, sağ gibisin beybimm kiskananlar catlasın bende girmedim oylamayı gormiycem diye ama artık giriyorum
Mahçup oldum şimdi.icem çok sağol,hepiniz öylesiniz gencecik pırıl pırılsınız naptın netişini bağlatmadın hala demi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…