Poğaçalar Çay Saati İçin Denenmiş Kek ve Poğaça Tarifleri

En başarılı bulduğunuz ''Çay Saati Tarifleri '' hangileridir?

• Ankete Katılan
    678
  • Anket Kapalı .
Yapsa süper olur demi söylryrlim hemen de bişilet hazırlasın hemen
Çok sağol umarım öyle olur..
Yola çıkmadan önce hazırlık stresi yaşıyorum ben. Yok alışverşiydi, yok bavul hazırlığıydı. Oraya gidince yerleştir. Gelince boşalt, herşeyi içine sinmeyip yıka derken En iyisi evde oturmak.

Aynen canım,haklısın.Neye üzülelim şaşırdık Çok şükür iyiyim,sıcak iyice cosmadan islerimi halletmek için çıktım Kalabildiğin kadar kal
Evet her gün de üzülecek yeni bi şey çıkıyor ne yazık ki güzelciğim sonumuz hayir olsun duruyoruz bakalım buralar da çok sıcak Urfa yı düşünemiyorum
Amin canım bi yandan sönüp diğer tarafa sıçrıyor. Milletin evi köyü herşeyi yandı. Ormanlar desen kül oldu ve hala devam ediyor. Çok zor
Sorma komşum yanmaya da devam ediyor insanların evleri seraları hayvanları, valla kabus gibi bi dönem yaşıyoruz kaç yıldır Allah sonumuzu hayır etsin urfa nasıl sıcaklar rekora koşuyordur kesin

Nerede bende o şans, bana gelince hepsi hasta
Sanal hastalık bence
Onlarda bişi yok gener ben gidinde eşime birde yemek hazırlayıp gidiyorum,gelincede ev topla yıka yani

Bugün 41 derece gösteriyor. Hissedilen daha fazla Amin komşum

Amin canım,Allah daha büyük üzüntülerden uzak etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…