Poğaçalar Çay Saati İçin Denenmiş Kek ve Poğaça Tarifleri

En başarılı bulduğunuz ''Çay Saati Tarifleri '' hangileridir?

• Ankete Katılan
    678
  • Anket Kapalı .
Tamam ya çabuk pişsinde hemen ya ocaktamı şimdi

Neyse ki tüm ağrılar bitecek aşkom Olanlarla idare edersin zaten,boşver,refakatçi kim olacak
Sağ ol aşkom
Eşim kalacak
Dün hastane çıkışı anneme gittik.Sabah 8de bizimle hastaneye gelecekmiş.Ne işin var dedim.Sen çocuklara bak ağlamasınlarŞu şartlarda en uygun eşim.
Oda bu sıra çok gergin kızlar diyor.Anne babam çok üzülüyor

Bence de en iyisi eşinin kalması,fazla kalabalığa zaten gerek yok,sen çıkınca 2 kap yemek yapsalar yeter Herkes stres yapar doğaldır aşko

Ay yaaa insan kötü olur tabiki abla valla gel birde onlara sor ama geçip gidecek inşallah

Bence de en iyisi eşinin kalması,fazla kalabalığa zaten gerek yok,sen çıkınca 2 kap yemek yapsalar yeter Herkes stres yapar doğaldır aşko
Aynen aşko yeter
10 gündür yemeği kızlar yapıyor.Öyle makarna falan değil.
Taze fasulye,dolma,mücver,kısır,patlıcan yemeği,pizza neyse artık Yani yemek içinde kimseye ihtiyaç yok ama yine yaparlar biliyorum

Nevreste abla ve kızlar mısır zor pişiyor ya varmı öneriniz dudukluye koydum halbuki
Kışlık hazırlığı için pişmiş halde sevemedim ben.Suyu koçanı emiyor. Çiğ halde koyacağım ben. Seçip koçanından ayıracaksan bilemem. Bazı mı sırların cinsinden zor pişiyor. Yoksa 1 saat düdüklü de yumuşacık oluyor.

Ben geçen yıl kuruttum.Kuruduktan sonra çok kolay koçanından ayırıp taneledim.Taneli olarak pişiriyorum.
Geçen yıl kvlerin bahçenin yanına eşimin teyzesi mısır dikmişti.Eşim bayağı getirdi.Yarısını dağıttık gerisini kuruttum.Ama işte sizin kurutmak sıkıntı olur.Ben içetide kuruttum hatta çünkü geç geldi yağmurlar başladı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…