Poğaçalar Çay Saati İçin Denenmiş Kek ve Poğaça Tarifleri

En başarılı bulduğunuz ''Çay Saati Tarifleri '' hangileridir?

• Ankete Katılan
    678
  • Anket Kapalı .
Özel okullarda aynı sistem çalışıyordu
Sadece çalışanlara özel sınıflar yapılıyor.
Devlet okulunda zor
Bak bizim anaokulunda eğer memursan tam gün alıyor çocuğu eskiden her aile verebiliyordu tam gün ama şimdi sadece annesi çalışan çocukları alıyorlar ...

Hatta uyku odaları da var onların ..

Bizim anaokulu 36 aydan itibaren alıyor eğer bezi yoksa
Degisikmis benim tek çocuk olunca ne olcak nasıl olcak henüz bı bilgim yok bakalım neler olcak sonrasında.
Ayrı bir binami yoksa ortaokul içindeki anaokulumu kuzu
Şöyle soyleyeyim site içerisinde bizim okullar ortaokul ve ilk okul yan yana ..

Anaokulu da aynı site icerisinde ama anaokulu daha ayrı diğerlerinden ...

Yani bahsettigim sitede küçük bir yer değil bayağı büyük bir yer ..

Eğer kiz da giderse 3 ude aynı sitede olacak ama ortanci seneye adres yüzünden başka okula gidecek o kafamı kurcaliyor

Çok iyiymiş

Aynı site içerisinde olmaları bı yönde iyiymiş.
Kaçıncı sınıf

Nevreste muduremiz calisanlar o kadar tatlılar ki anlatamam aradan 4 yıl geçti geçen müdüreyi aradım işte kayıt için oğlanların adını soyleyince hemen tanıdı

Yani veliler ile öğretmen müdür arasında samimiyet var

Büyük 7 ,ortanca 4 kızda anaokulu :))

Ortanca 5 e geçince tam tersi bir okula gidecek 100 metre ile okul yeri değişti adres ile
Masallah kuzularaBuda nasıl bir sistem oldu cozemedim benya karman corban bizim zamanımız iyiydi.
Servis falan ayarlayın olmadı kuzu sen araba sürüyordun dimi tabi hangi birini goturcen.

Masallah kuzularaBuda nasıl bir sistem oldu cozemedim benya karman corban bizim zamanımız iyiydi.
Servis falan ayarlayın olmadı kuzu sen araba sürüyordun dimi tabi hangi birini goturcen.
Servisi ben çekiyorum ortanca nin okula biraz zor giderim geçen yıl orda bir arkadaşa giderken arabayı çamura saplamistim yanlış yola girip çok şehir dışında bir yerde
Hem de çok .. ortanca nin gideceği okulun müdürü beni direksiyon sınavında bırakmıştı en çok onu merak ediyorum nasıl bir öğretmen

Hayırlısı olsun inşaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…