Poğaçalar Çay Saati İçin Denenmiş Kek ve Poğaça Tarifleri

En başarılı bulduğunuz ''Çay Saati Tarifleri '' hangileridir?

• Ankete Katılan
    678
  • Anket Kapalı .
Yok gülüm eşim negatifHastaneden kaptığımı düşünüyorumBaşka bir yere gitmedim.Annemle bile görüşmüyorum.Hep evdeyim
Ay abla ben evime gideyim o zaman vallahi sen evdeyken kapmışsan ben hayli kaparım allah korusun hemde aşılı şaşkınım nasıl geçiyor abla peki hafiftir inşallah

Ay abla ben evime gideyim o zaman vallahi sen evdeyken kapmışsan ben hayli kaparım allah korusun hemde aşılı şaşkınım nasıl geçiyor abla peki hafiftir inşallah
Canım 2.dozdan 10 gün sonra kaptım diyorum.2 hafta sonra tam koruma başlıyormuş ya.Birde bu mutasyonlu tam korumuyor deniyor vs...
Ama şu var ben gayet iyiyim hatta bombayım
Ameliyat olmam gereken ağrım var sadece
Ben 28 sine teste gittim.Röntgen,kan tahlili falan.Ondan 2 gün sonra hafif boğaz ağrısı, gece gıcık gibi öksürük ve 2 gün ses kısıklığı yaşadım.Öncede covid olmuştum. Ondan bu covid gibi gelmedi.Test yaptırmadık.
Pazar yaptırdım pozitif
Bu hızlı ilerliyormuş ve kolay kapılıyormuş.Ondan dikkat et
Maskesiz asla hiç çıkmadım.Ellerime dikjat ederim.Kolonya mendil elimde geziyorumAsansöre bile peçete ile basıyorum

Maşallah böylede gelip geçsin inşallah ablacım dikkat ediyorum abla çok şükür kapmadım inşallahta kapmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…