Canım az önce de baktı ultrasonla hiçbir problem yok dedi. Kanama alanı da yokmuş, incecik bir çizgi gösterdi. Şimdi gelen pembe akıntılar buradan geliyor ama asla korkulacak bi şey değil dedi. Dünden beri progestan iğnesi vuruluyor. kabalarım mahvoldu 3 günde 1 vurulacaksın ama kanaman leken kesilirse haftada 1, 12. haftaya kadar vurulacaksın dedi. Benim vücudum biraz kanamaya meyilli Cidden.
Aile bireyleriyle aranıza mesafe koyun yine de. Eşim de nezle oldum sanmıştı (asılıydı) covidmis bana da bulaştırdı. Hatta acile gitmişti ilk usye deyip sprey vermişlerdi sonra test yaptırdı ki pozitif. İnşallah sizin değildir tabi ama diğerlerine bulastirmayin diye söylemek istedim. Nezle gibi geçti gitti onunki.
Aile bireyleriyle aranıza mesafe koyun yine de. Eşim de nezle oldum sanmıştı (asılıydı) covidmis bana da bulaştırdı. Hatta acile gitmişti ilk usye deyip sprey vermişlerdi sonra test yaptırdı ki pozitif. İnşallah sizin değildir tabi ama diğerlerine bulastirmayin diye söylemek istedim. Nezle gibi geçti gitti onunki.