DüğüneYoksa tatile mi gitti![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
DüğüneYoksa tatile mi gitti![]()

1.dozu oldum ablacımSağ ol bitanemsen de aşılarını oldun mu
![]()
DüğündeYoksa tatile mi gitti![]()
Yok yok iki senedir yerleşti kilo bu pandemi ile hareket azaldı diye herhalde birde göbekle yüzde toplanıyor benimYiyip yiyip kilo almayanlardansındır sen kesin![]()
Afiyet bal şeker olsunYok ya mantı ,yoğurduna ekmek bana bana![]()
Sağol aşkomAfiyet bal şeker olsun![]()
Suç pandeminin zaten kukrim yoksa biz normal yiyoruzYok yok iki senedir yerleşti kilo bu pandemi ile hareket azaldı diye herhalde birde göbekle yüzde toplanıyor benim![]()
Ekmek ve mantı mı,pilav ve makarnayla da ekmek yiyiyor musun aşko? Afiyet olsun bu aradaYok ya mantı ,yoğurduna ekmek bana bana![]()
Bencede canımSuç pandeminin zaten kukrim yoksa biz normal yiyoruz![]()
Bu yaz meyveleri beni çok zorluyor. Çilek, kiraz, karpuz, kavunla imtihanim çok çok zorKilo ablacım![]()
hamur işlerine hayır diyebiliyorum da....
Benimde öyle 6 kiloyu veremiyorum yapıştıYok yok iki senedir yerleşti kilo bu pandemi ile hareket azaldı diye herhalde birde göbekle yüzde toplanıyor benim![]()
Bı de biz hatirlayabilsek
Aynen meyveler bizi baştan çıkarıyorBu yaz meyveleri beni çok zorluyor. Çilek, kiraz, karpuz, kavunla imtihanim çok çok zorhamur işlerine hayır diyebiliyorum da....
![]()
Aslında hala değil,kendi öyle zannediyor
Sarımsaklı yoğurt plan şeylere ekmek bankayı çok seviyorum aşkoEkmek ve mantı mı,pilav ve makarnayla da ekmek yiyiyor musun aşko? Afiyet olsun bu arada![]()
Pandemiden abla boşverBenimde öyle 6 kiloyu veremiyorum yapıştı![]()
Anladim aşkom,afiyet olsun tekrarSarımsaklı yoğurt plan şeylere ekmek bankayı çok seviyorum aşko
Pilav sevmem zaten ben pek yemem![]()
İki buçuk kilo vermişim ben de doktora gittiğimde tarttı idiBenimde öyle 6 kiloyu veremiyorum yapıştı![]()