çay satmak

yenigelinim

Üye
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2016
190
182
23
37
Soğuk kış günlerinde sabah işe okula gidenlere termosla çay kahve börek gözleme satmak istiyorum nerde satabilirim bir yerden izin almak gerekir mi
Otobüs durağında yada hastane önü düşünüyorum

Soğuk kış günlerinde sabah işe okula gidenlere termosla çay kahve börek gözleme satmak istiyorum nerde satabilirim bir yerden izin almak gerekir mi
Otobüs durağında yada hastane önü düşünüyorum
Ben bağlı bulunduğunuz belediyeye başvurmanız gerekiyor diye biliyorum, siz belediyeye gidip detaylı bilgi alın, onlar sizi yönlendirir.

Fabrika aralarinda yol kenarlarinda kahvaltilar meshur ekmek arasi falan.Kimseden izin almiyorlar vergisiz yani zabita ise baslayana kadar mesaileri bitiyor zaten.

Lokasyon olarak yoğun üst geçitlerin giriş çıkışları, otobüs durakları, fakülte binaları vs olabilir. izin konusunda bilgim yok.
Kazancın bol olsun.

Polis zabita falan gorurse yol kenarinda korkuyorum sonucta termosumla sabah ise gidenlere cay saticam 1 tlden 50-100tl kazansam bile iyidir 1-2saatte satarım 8e kadar biter ama esnaf şikayet ederse cezası olurmu bunun

Polis zabita falan gorurse yol kenarinda korkuyorum sonucta termosumla sabah ise gidenlere cay saticam 1 tlden 50-100tl kazansam bile iyidir 1-2saatte satarım 8e kadar biter ama esnaf şikayet ederse cezası olurmu bunun
Var tabii, ondan diyorum belediyeye gidin diye, belediye eğer satışınızında kanunen bir sorun yoksa size yer gösteriyor, yer işgaliye alınıyor ve gösterilen yerde satış yapıyorsunuz, en azından ben öyle biliyorum.
İzinsiz yaparsanız zabıta gelir tezgahınız dağıtılır ve para cezası ödersiniz.

Benim dedigim esnafin olmadigi yerler tabiki en guzeli vergiyle sigortayla calismaktir belediyeden arastirin bilgi alin.

Esnaf olmasa da polis zabıta denk gelir belki en iyisi once vergisini öğrenip ona göre degermi bi bakayım biraz utanıyorum açıkca tanidiklardan çevreden

Back
X