Elektrikli Mutfak Aletleri Çaycı alcam ama tavsiyesi olan?

Ben nedense küçük ev aletlerinde Arzum ürünlerin çok beğeniyorum arzumun modellerine bakmanızı tavsiye derim . He 3 yl garantili hem de beğenmediğiniz takdirde 90 gün içerisinde para iadesi isteyebilirsiniz.

ben de sekiz aydır arzum felix bir çaycı kullanıyorum altı çelik üstü cam demlik. çelik kısmı cok leke belli ettiği için günde kırk kez siliyorum. tezgaımda duruyor çünkü altını kettle olarakta kullanıyorum. onun dışında sıkıntısı yok. yıne de bugün alsam tvde reklamını gördüğüm ın love serisi arceliği alırım sanırım demı falan kendısı ayarlıyormuş. başlığı görünce onu da incedeledim gayet güzel görünmekte fakat biraz tuzlu fiyatı

hem fiyatı uygun olsun hemde kullanışlı olsun istiyorum.karar veremedim

korkmazın ürünlerini ben hep kullanıyorum, bu linktekinide yeni aldım. Mutlaka bak hemde çok şık güzel bir hava katıyor mutfağa, yaklaşık 3 gün içinde geldi. hediye çekini kullanıp çok uygun bir fiyata alıyorsun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir ay önce homend aldık.çelik , su kaynadiginda konuşarak haber veriyor.bu özelliği kapatabilirsiniz ayrıca. Çayı güzel biraz sesli çalışsa da.demliğin haznesi de büyük. Çok cay oluyor.Kısaca ben de eşim de çok beğendik.tavsiye ederim.

Arçelik yeni ürün çıkardı ondan al..
Pahalı dersen Bosch öneririm..
3 yıldır kullanıyorum tık demedı..

yapılan araştırmalara göre ateşte kaynayan su ile elektrikli ürünlerde kaynayan su arasında sağlığa zararlı çok belirgin fark var
deney için iki bitki sulanıyor bir hafta boyunca
normal su ile sulanan yeşilken elektrikli eşyalarda ısıtılıp soğutulan su ile sulanan bitki çürüyor
mikrodalga ve diğer radyasyonlu ürünler konuma bakabilirsiniz

bende tefal ve homend var.. homend daha kullanışlı, sesli olması, bitki çayı ve mama için farklı sıcaklıklarda su ısıtması çok güzel.. kırmızı rengi çok şık duruyor. kısacası homendi öneriyorum

korkmaz tulipa kullanıyorum veeeeeeeeee çoooooooooook memnunum şiddetle öneririm

benim çaycım fakir çok memnunum sen tamamen kapatmadığın sürece çayın demini ve suyunu daima sıcak tutuyor. tavsiye ederim fiyatı da makul

homend aldım konuşuyor ama kaynama sesinden ne söyledigi anlaşılmıyor zaten sesini kapattm diğer özellikleri çok güzel memnunum görünüsüde çok şık tavsiye ederim

homend aldım bende çeyize koymak için kırmızı renginden almıştım ama şimdi altı üstü porselen olan çaycı çıkarmışlar o daha hoş duruyo vede sağlıklı bi bak derim

benim de çaycım bozuldu homendi çok beğendim, araştırıyorum royaltea şu konuşan çaycıyı mı alsam normal çaycısını mı.... karar verremedim

benim de çaycım bozuldu homendi çok beğendim, araştırıyorum royaltea şu konuşan çaycıyı mı alsam normal çaycısını mı.... karar verremedim

ben homendin normal çaycısını ( yani konuşmayanını :) aldım çelik tamamı ve koyu pembe renkli :) çok şeker :) ama daha kullanmadım yeni evde inşallah :)

ben homendin normal çaycısını ( yani konuşmayanını :) aldım çelik tamamı ve koyu pembe renkli :) çok şeker :) ama daha kullanmadım yeni evde inşallah :)
onu da çok beğendim ama internettten alacağım için renginden emin olamadım masam falan hep kırmızı pembeyse pek olmaz gerci onun beyazı da var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…