C Canocan56 Yeni Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 19 Ocak 2023 15 3 1 27 5 Mart 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi MyNaYiNo #41 MyNaYiNo .!.: Cayirova, Darica, Dilovasi veya Gebze'de yasayanlar... :80: Bu topicte sohbet edip, tanisip, kaynasip yeni komsu ve arkadas edinemeye ne dersiniz kizlar? Ben Gebze'ye gelin gelecegim icin Gebze ve civarinda yasayan bayanlarla muhabbet etmeyi isterim. Umarim beni burada yalniz birakmazsiniz. Genişletmek için tıkla... Merhaba
MyNaYiNo .!.: Cayirova, Darica, Dilovasi veya Gebze'de yasayanlar... :80: Bu topicte sohbet edip, tanisip, kaynasip yeni komsu ve arkadas edinemeye ne dersiniz kizlar? Ben Gebze'ye gelin gelecegim icin Gebze ve civarinda yasayan bayanlarla muhabbet etmeyi isterim. Umarim beni burada yalniz birakmazsiniz. Genişletmek için tıkla... Merhaba
E elifnurbeyza Popüler Üye Kayıtlı Üye 13 Ağustos 2022 8.811 4.466 103 31 12 Mart 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi MyNaYiNo #42 MyNaYiNo .!.: Cayirova, Darica, Dilovasi veya Gebze'de yasayanlar... :80: Bu topicte sohbet edip, tanisip, kaynasip yeni komsu ve arkadas edinemeye ne dersiniz kizlar? Ben Gebze'ye gelin gelecegim icin Gebze ve civarinda yasayan bayanlarla muhabbet etmeyi isterim. Umarim beni burada yalniz birakmazsiniz. Genişletmek için tıkla... Gebze den geçtim.Sanayi şehri.Sevemedim bu Tuzla'ya doğru geçerken.Baya zor yaşam orada.Ama Yalova Bursa tarafı güzel.
MyNaYiNo .!.: Cayirova, Darica, Dilovasi veya Gebze'de yasayanlar... :80: Bu topicte sohbet edip, tanisip, kaynasip yeni komsu ve arkadas edinemeye ne dersiniz kizlar? Ben Gebze'ye gelin gelecegim icin Gebze ve civarinda yasayan bayanlarla muhabbet etmeyi isterim. Umarim beni burada yalniz birakmazsiniz. Genişletmek için tıkla... Gebze den geçtim.Sanayi şehri.Sevemedim bu Tuzla'ya doğru geçerken.Baya zor yaşam orada.Ama Yalova Bursa tarafı güzel.
Y Yukka- Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 3 Temmuz 2021 709 1.516 33 32 15 Mart 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi MyNaYiNo #43 Keko dolu oralar, dışarıdan bir şey yemek içmek için midesiz olmak lazım. Haliyle gezme tozma işi yaş oralarda
Keko dolu oralar, dışarıdan bir şey yemek içmek için midesiz olmak lazım. Haliyle gezme tozma işi yaş oralarda