- 4 Ekim 2015
- 1.052
- 884
- 123
- Konu Sahibi Denizinkokusu
bu testi yaptıran var mı ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
2 düşük var tedavıyle.Bende ağustos ta yaptırmayı düşünüyorum İstanbul'a gitme planımız var
Size dr unuz mu önerdi tüp bebek tedavisi mi görüyorsunuz @Aden umut
Merhaba nSıl yapılıyor bu işlem acaba.Ben yaptırdım kızlar yüksek çıktı transfer öncesi serum tedavisi olacak gebelik olursa 16 yada 12. haftaya kadar her hafta serum olacakmış
Benimde merak ettiğim cd 56 yüksek çıkıp tedavi ile hamile kalan var mı ????
Slm ben yaptırdım en son ki tedavimde benimde yüksek çıkmıştı banada serum ve prednol tedavisi uygulandı ikizlerime hamile kaldım çok şükür şuan 4.5 aylıklar darisi size inşallahBen yaptırdım kızlar yüksek çıktı transfer öncesi serum tedavisi olacak gebelik olursa 16 yada 12. haftaya kadar her hafta serum olacakmış
Benimde merak ettiğim cd 56 yüksek çıkıp tedavi ile hamile kalan var mı ????
Kandan bakılıyor cnmMerhaba nSıl yapılıyor bu işlem acaba.
Bağışıklık testi bu vücut embriyoyu yabancı madde gibi algılayıp atmaya çalışıyor benim iki düşüğüm oldu drum ondan önerdi bu testibu ne testi hanımlar.ne işe yarıyor ne için yapılıyor.
Kandan bakılıyor cnm[/devlette mi yaptırdın canım?
Benim rahimden parça alıp yaptılar 10 gün sonra sonuç geldiKandan bakılıyor cnm
Ayyy maşallah darısı başımıza inşallah tüp bebek tedavisi ile oldu değil miSlm ben yaptırdım en son ki tedavimde benimde yüksek çıkmıştı banada serum ve prednol tedavisi uygulandı ikizlerime hamile kaldım çok şükür şuan 4.5 aylıklar darisi size inşallah
Evet cnm tüp bebek 3.tedavide oldu çok şükür inşallah Rabbim sizede nasip etsinAyyy maşallah darısı başımıza inşallah tüp bebek tedavisi ile oldu değil mi
Rabbim korusun bebeklerinizi)
Himm sizinki değişikmisBenim rahimden parça alıp yaptılar 10 gün sonra sonuç geldi
İnşallah canım bana nasıl moral oldun bilmezsinEvet cnm tüp bebek 3.tedavide oldu çok şükür inşallah Rabbim sizede nasip etsin
İlk iki denemem de araştırma olmadı bu 3. Olacak yeni öğrendik sorunu inşallah serum iyi gelirHimm sizinki değişikmis
Benimde öyle oldu cnm Dr son tedavimde istedi iyikide istemişİlk iki denemem de araştırma olmadı bu 3. Olacak yeni öğrendik sorunu inşallah serum iyi gelir
Rahımden bır sıvı alınarak yapılıyor dıye bılıyorum ama . Kafam karıstı nerde hangı bolumde yaptırdını acabaKandan bakılıyor cnm