- Konu Sahibi Denizinkokusu
Rahimden parça alınıyor canım bahçecide tedavi görüyorum Mustafa bey yaptı tedavimiRahımden bır sıvı alınarak yapılıyor dıye bılıyorum ama . Kafam karıstı nerde hangı bolumde yaptırdını acaba
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Rahimden parça alınıyor canım bahçecide tedavi görüyorum Mustafa bey yaptı tedavimiRahımden bır sıvı alınarak yapılıyor dıye bılıyorum ama . Kafam karıstı nerde hangı bolumde yaptırdını acaba
Ne güzel ne güzel ne güzel :))))Benimde öyle oldu cnm Dr son tedavimde istedi iyikide istemiş
Kandan bakılıyor dıye yazmıslar .Rahimden parça alınıyor canım bahçecide tedavi görüyorum Mustafa bey yaptı tedavimi
Yüksek çıktı benim transferden önce serum alacağım gebelik olursa 12. Yada16. Haftaya kadar her hafta serum olacakmışKandan bakılıyor dıye yazmıslar .
Bende dedıgınız gibi biliyorum parca alındıktan sonra tedavı nasıloluyor acaba
Hangı bolümde yAptırdınız acaba. Neresı yonlendırdıBende dün yaptırdım ama kanda baktırdım cd56 monoklobal antikor sanırım adı %20 çıkmış sizin farklı olmuş
Düzen laboratuvar ında yaptırdım cnm kimse yönlendirmedi ben duymuştum ama sonucu yorumlatamadımHangı bolümde yAptırdınız acaba. Neresı yonlendırdı
Bende dün yaptırdım ama kanda baktırdım cd56 monoklobal antikor sanırım adı %20 çıkmış sizin farklı olmuş
Merhaba canim .uzun zaman geçmiş aradan son durumun nedir.Umarım hamile kalıp dogurmussundur. Benim de tekrarlayan dusuklerim var.bu testi ben de yaptırmak istiyorum. Bu düzen laboratuvar i nerde acaba. Ben istanbulda oturuyorum. Laboratuvara direkt gidip ben bu testleri yaptırmak istiyorum deyince yapıyorlar mi. Sevgiler..Düzen laboratuvar ında yaptırdım cnm kimse yönlendirmedi ben duymuştum ama sonucu yorumlatamadım