cebeci tıpta doğum yapanlar

U uykucu88 merhaba, normal doğum isterken son anda sezeryan oldum , ben tıp fakültesinden esra hanım ve ekibinden hastahanedeki ebelerden tutun hemşirelerin , odaya gelen temizlikçilerin yani hastahanenin tüm çalışanlarından, ilgi ve alakalarından çok memnun kaldım ve çok mutlu ayrıldım ben zaten hep devlet içinde özel istiyorum ve cebeci tıpı istiyordum. ama randevu almak çok zor olduğundan biraz uğraştırmıstı. etlik zübeyde hanıma gittim ilk 1 ay o sıradada tıpa girebilmek için uğraştım. bence her biri işini saygı ile yapıyor ve en önemlisi mutlu çalışıyorlar huzurlu bir ortam vaar. yanlış hatırlamıyorsam normal 550 sezeryan 600 küsürdü ama özel doktora gidiyorsan ücretler bu şekilde. normal polikinlik kısmında para ödeniyormu onu bilmiyorum. şöyle birsey var, hastahane kadın doğumculardan hastahane ici gebelik takibi yapan esra hanım ve batuhan bey vardı , geçenlerde batuhan beyde ayrılmış artık hastahane içinde bakmıyor dileyen 400 küsür muayene ücreti ile muayenehanesine gidiyor , hastahanede sadece esra hanım kaldı, muayene ücreti 122tl. dolayısıyla tek özel doktor olduğu için inanılmaz yoğunlaştı yığılma oldu ve kolay kolay gebe kabul etmemeye başladı. telefonla aramak yerine direk hastahanede odasında yakalamaya çalışın ve gebelik takibi yaptırmak istiyorum deyin en azından sekreterinden cevap almak yerine direk kendisinden olumlu yada olumsuz cevap alırsınız. genelde öğleden sonra orada oluyor ama sistem değişmiş olabilir tabi. umarım aydınlatabilmişimdir cebeci tıpın kadın doğum bölümünü merak edenleri , hamile arkadaşlarımın bu konudaki telaşını çok iyi anlıyorum ve bende yaşadım gerçekten doktor mevzusu gebelik takip işleri büyük sorun oluyor zaten kafa yerinde olmuyor duygusal olarak çökmüş durumda oluyoruz birde böyle şeyleri yoluna sokamayında iyice darlanıyoruz.. bu yuüzdenn uzuuun uzunn yazdım. adamına göre muamele yapıyorlar bilinçli dik duruşlu bir yapın varsa çekiniyorlar öyle ağızlarına geldiği gibi konuşamıyorlar.

Selam arkadasim;

Cok guzel uzun uzun yazmissin hem agzina hemde eline saglik. Evet endişelerim büyük
Her hamile kadın gibi ama sayende hastanedeki düşüncelerim daha da değişti. Esra hanimi prof. Du degil mi? Oyuzden farklı ücretleri oluyor sanırım. Cok tesekkur ederim bilgilendirdigin icin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…