- 19 Şubat 2018
- 14
- 4
- 1
- 30
- Konu Sahibi Buket160619990
-
Benim de korkum bu ama konu kapanmasın pek dile getirmel istemedim o yuzdenBismillahirahmanirahim :/ korktum gece gece . Birisi sizi büyületmis olmasın. Varmi yapicak birisi
Evet ben de benzettim ama kim neden cebime japonca bi şey koysun ki bilmiyorum anlam veremedimJaponca yada çince olmasın? Kanjiye benziyor sanki
Benim de korkum bu ama konu kapanmasın pek dile getirmel istemedim o yuzden
Bilmiyorum ki gercekten ne düşüncegimi şaşırdım
Yok çalışmıyorum okuyorumÇalışıyor musunuz? Yada okula felan gidiyormusunuz?
Umarım öyledir baya tırstım amaJaponca gibi enteresan. Japon bi hayraniniz olabilir. Çaktırmadan cebinize atmistr. Neden olmasın
Fotograflı translateden çevirmeye calıştım ama dil algılanamadı diyor etrafımda da hiç öyle biri yok. Japonca çince aşfabelerine bakıyorum ama hiç bu harflere benzeyenini görmedim henüzVar mı çince Japonca Korece ilginiz yada ilgilenen bir arkadaşınız o belki şaka amacli yapmıştır translate ten çevirmeye çalışın
Gerçekten mi ay lütfen çözünKorkma Japon alfabesi bu çok çirkin bi yazıyla yazılmış ne yazıldığını bilmiyorum ama çözmeye çalışıyorum
Sanki mathematik çözümü gibi geldi bana okuldan birisi yazmış olmalı yarin birine göstereyim ben bunu bi baksinYok çalışmıyorum okuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?