- 6 Ağustos 2015
- 1.808
- 1.223
- 133
- Konu Sahibi mutemadiyenuzgun
-
Ne yanlş yaparsan yap hepsi deneyımdı yasandı.. Yanlışın hatanın farkında olup dersını aldın mı? Bu yasananları unutma hepsı bırer deneyım olsun yenı bır sayfada guzel anıların olsun artık.. Yasanmışlara uzulme gerıye donusu yok hayatınKizlar benim cok sorunlarim oldu eskiden beri babam vefat etti gozlerim bozuluyor ailem cok baskici ve artik beni annem disinda kimse sevmiyo dedigim gibi sorunlarim oldu direnemedim cok buyuk gunahlar isledim yalan konustum zima ettim namaz kilmadim simdi cok pismanim kendimden igreniyorum yol gosterin bana cok yalnizim
Acilen bir psikoloğa gidin. Geçmiş olsun.Kizlar benim cok sorunlarim oldu eskiden beri babam vefat etti gozlerim bozuluyor ailem cok baskici ve artik beni annem disinda kimse sevmiyo dedigim gibi sorunlarim oldu direnemedim cok buyuk gunahlar isledim yalan konustum zima ettim namaz kilmadim simdi cok pismanim kendimden igreniyorum yol gosterin bana cok yalnizim
Kizlar benim cok sorunlarim oldu eskiden beri babam vefat etti gozlerim bozuluyor ailem cok baskici ve artik beni annem disinda kimse sevmiyo dedigim gibi sorunlarim oldu direnemedim cok buyuk gunahlar isledim yalan konustum zima ettim namaz kilmadim simdi cok pismanim kendimden igreniyorum yol gosterin bana cok yalnizim
Anlayamadım, konu sahibi inanayım mı inanmayayım mı diye sormamış zannedersem onun bir inancı var zaten demi, o inanca göre ne yapmalıyım diye sormuş sanırım?cehennemin olmadığına inanırsan biraz rahatlarsın belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?