• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çekemiyorlar mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

eliffdiyebiri

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2016
1.320
276
123
34
Baba tarafıyla cenaze,düğün harici görüşmüyorum.Sebebi çok dedikoducular.Sadece amca kızlarıyla sürekli konuşuyoruz.
Bunlarla WhatsApp grubumuz var.Oradan görüntülü arayacaklar.Geçen gün görüntülü konuşuyoruz.Bunlardan biri ben seni 38 sanıyordum dedi.32 yim.Ki ikiside benden büyük.38 olmam imkansız.Çökmüşsün dedi.Ki herkes ufak gösterdiğimi söylüyor.Digeri de bağımsızsın dedi.Yok biz bu yaşlarda böylemiydik.Eşimde duydu bunları.Ben kıskançlık sezdim dedi.Cevaplarını tabiki verdim.
Geçen gün gruba dershaneden fotoğraf attım.Herşeye yazan insanlardan ses çıkmadı.Bu daha öncede böyle oldu.İyi niyetli değiller sanırım.Ve oturmaya gelmek istiyorlar.Bahane bulmayı düşünüyorum.

Tüm hikayeyi okumaya gerek bile yokmuş. Baba tarafı yazan yerden sonra kesin haklısınızdır.

Akrabalık denen şey, yolda görseniz selam vermeyeceğiniz, kendi hür iradenizle arkadaşlık bile yapmayacağınız kişilere sırf ana babamızın bir şeyleri diye tahammül etmektir.

Ben de birilerinin akrabasıyım evet ve hiç de gerekli değilim bence. Onlar da gerekli değil, karşılıklı gereksiz bir oluşumuz.

Diğer konuları bilemem, gerçekten yaşınızı büyük sanıyor olabilirler ya da bağımsızsın derken ne demek istiyor belli değil iyi anlamda da söylüyor olabilir, güzel bir şey sonuçta. Ama birinin yüzüne karşı çökmüşsün diyen biri iyi niyetli olamaz. Zaman zaman ben de düşünürüm bazı insanlar yaşından çok büyük gösterir bunu en yabancı insanın bile yüzüne karşı birden çökmüşsün diye ifade edemezsin. Ayıp. Kötü niyetli bir söz.

Baba tarafıyla cenaze,düğün harici görüşmüyorum.Sebebi çok dedikoducular.Sadece amca kızlarıyla sürekli konuşuyoruz.
Bunlarla WhatsApp grubumuz var.Oradan görüntülü arayacaklar.Geçen gün görüntülü konuşuyoruz.Bunlardan biri ben seni 38 sanıyordum dedi.32 yim.Ki ikiside benden büyük.38 olmam imkansız.Çökmüşsün dedi.Ki herkes ufak gösterdiğimi söylüyor.Digeri de bağımsızsın dedi.Yok biz bu yaşlarda böylemiydik.Eşimde duydu bunları.Ben kıskançlık sezdim dedi.Cevaplarını tabiki verdim.
Geçen gün gruba dershaneden fotoğraf attım.Herşeye yazan insanlardan ses çıkmadı.Bu daha öncede böyle oldu.İyi niyetli değiller sanırım.Ve oturmaya gelmek istiyorlar.Bahane bulmayı düşünüyorum.
Amca kızlarında da iş yokmuş onlarla da görüşmeyin

Her ne olursa olsun, kimse kimseye “çöktün” diyemez. Bu durum nezaketsizliğin ve iyi olmayan duyguların veya patavatsızlığın sonucudur.

Kaba insanlara kesinlikle tahammül edemiyorum özellikle samimiyet adı altında yapılıyorsa.

Ayrıca sizin yaşınız en azından aşağı yukarı kesinlikle biliyorlardır, söylenen yaşla normal olmayan bir fark var.

Enerjini sömüren insanlardan uzak dur,söyledikleri doğru ya da yanlış olsa da..

Sizin üzerinizden egolarını tatmin etmeye çalışmışlar olarak algıladım. Fazla yanınıza yaklaştırmayın derim.

Ben bu cümlelerde hiç iyi niyet görmedim. İnsan ilişkileri çok farklı bir yere evrildi, çoğu insan haset duygular besliyor içinde seni sevmesede senle konuşuyor , yorum yapıyor hadsizce..hele birde şu cümleler ben olsam evime vs alıp negatifliklerine tahammül etmezdim.

Diğer konuları bilemem, gerçekten yaşınızı büyük sanıyor olabilirler ya da bağımsızsın derken ne demek istiyor belli değil iyi anlamda da söylüyor olabilir, güzel bir şey sonuçta. Ama birinin yüzüne karşı çökmüşsün diyen biri iyi niyetli olamaz. Zaman zaman ben de düşünürüm bazı insanlar yaşından çok büyük gösterir bunu en yabancı insanın bile yüzüne karşı birden çökmüşsün diye ifade edemezsin. Ayıp. Kötü niyetli bir söz.
Yaşımı tahmin edebilir.onun iki kardeşide benden büyük.Buradan mantik yürüyebilir.

Her ne olursa olsun, kimse kimseye “çöktün” diyemez. Bu durum nezaketsizliğin ve iyi olmayan duyguların veya patavatsızlığın sonucudur.

Kaba insanlara kesinlikle tahammül edemiyorum özellikle samimiyet adı altında yapılıyorsa.

Ayrıca sizin yaşınız en azından aşağı yukarı kesinlikle biliyorlardır, söylenen yaşla normal olmayan bir fark var.
Evet.Zerre iyi niyetli değiller ya.Maalesef babam yüzünden hepsiyle muattap oluyorum

Evet.Zerre iyi niyetli değiller ya.Maalesef babam yüzünden hepsiyle muattap oluyorum

Ya konu sahibi sizin açtığınız konulara hep aynı şeyler yazılıyor farkında mısınız ?
Konularınız da çok benzer hep aynı kısır döngüdesiniz.
Yani hep akrabalar hep bir baba sorunu vs
Evet anlıyorum yaşadıklarınızı ama bile bile size zarar veren insanlarla muhatap oluyorsunuz.
O grupta yer almanız bile hata.
Babam yüzünden muhatap oluyorum demişsiniz de eviniz ayrı yolunuz ayrı ergen değilsiniz öğrenci değilsiniz 32 yaşında insansınız.
Kim size ne yapabilir ?
Umarım bu hep mağdurum döngüsünden çıkıp hayatınıza farklı bir yön verirsiniz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X