Çekemiyorum bu kişiyi

en güzel tepki tepkisizliktir..............bu cümle hayat felsefem diyebilirim
onun sana yaptığı şeyler ilkokul çağını geçemeyen zihniyette olmasındandır
sen ona uyma derim ben amaaaan tııııınnnn deyiver canım boşver

Bir eğitimcinin böyle çocukça duygulara takılıp kalması çok acı. Lütfen sizin gibi davranan ortaokul öğrencilerinie ne akıl verirdiniz onu düşünün, vereceğiniz aklı kendiniz de uygulayın.

Arkadaslar belkide haklısınız niye takıyorumki bukadar.belki çok yalnız kalışımdan.doğum sendromu diyebiliriz heralde.haklısınız.onu gercekten dost görüp biranda yak,lnız kalmak beni çok yıprattı.en güzeli tepkisizlik ve yeni dostluklar.sağolun gercekten öğrencilerim gibi düşünmeye basladım.yol yakınken bu dediklerinizi kimse demedi bana.sağolun

hepimiz insanız,öğretmen,bakan,doktor olman neler hissedeceğinin göstergesi değil sonuçta.yeterki ergen gibi düşünürken ergen gibi davranmayalım.
o hanımla hiç arkadaş olmamışsınız bana göre,ihtiyaçlarının karşılandığı kadar dostunuzmuş,öncelikleriniz değişince kendi de değişmiş..
bence tepkisizce akışına bırakın,alın elinize bir kitap,kapatın saçma davranışlara kendinizi,ne muhattap olun,ne uzak durun...

aynen nefret içimdeki.ama ben konuşamam.yapamam

Zaten ben de uzun bir süre konuşmadım.Nasıl arkadaşlığımıza bunu yapar diye
sorguladım.Aradan uzun bir süre geçince artık içimdeki kızgınlıkta geçti zaten.
Ben konuşuyorsam günaydın,iyi akşamlar,geçmiş olsun,çocuğu hasta ise çocuk nasıl oldu vb.
tarzında konuşuyorum.Tekrar kanki olmadık yani.
Hatta bu aralar başka bir kuruma tayin durumum var.Onunla iyi ayrılmak istiyorum.
İlk nasıl sevip arkadaş olmuşsam öyle..
Yolda karşılaştığımda selamlaşmak istiyorum.
Hiçbir zaman eskisi gibi arkadaş olamayacağız ama hiç değilse eski bir tanıdık olarak kalalım
diye düşünüyorum.

sizi anlıyorum.
öğretmen olunca ne değişir ki.insan değilmisiniz.saçma!
herkesi kendimiz gibi sandığımızdan bu sinsileri tanıyamıyoruz.
sonra paranoid kişilik durumumuz başlar.
bu yeni arkadaş edinmelerinide zehirler.
kısır bir döngü başlar.
sizi okul içindede küçük duruma düşürmüş.
aldırmayın içiniz yansada ikinci bir şans tanımayın.
bunlar yalnızken gelir yaklaşır başka seçenek bulunca yabancılaşır.
onlar akıllıda bulmuyorum.olgunda bulmuyorum.
umarım bu kayıp sağlam bir dost bulmanıza vesile olur.

zararın neresinden dönersem kardır diye düşünün .ve sizi önemsemeyen kişiyi siz hiç önemsemeyin

ne kadar az ahbap dost, o kadar az problem..
tecrübeyle sabit..

o arkadaşınla aran açıldıysa,diğer kişilere neden tavır alıyorsun ki,normal ilişkilerine devam et..

Ah ah zamanında ben de yasadım bu durumu..o yüzden okul değiştirdim ve yeni okulumda kanka yapmadım :) aksine herkesle sohbet ederim cikarimm gezerim âma çok yakınım olamazlar anladım ki okul ortamında dost olmuyor...kimseyle kötü olmamak icin çok deger verme mesafeyi koru ve kendine yeten biri ol ben kimseyi umursamiyorum artık böyle kafam daha rahat..10 dk lik teneffüste başka şeylerle vakit geçir birsure öğretmenler odasına girme takip kendi halinde başkalarıyla sohbet et..hatta kitap oku İnternete gir oyalan

İnsaniz iste hepimiz siradan biri yapsa onemsemezdinizde deger verip hayatiniza arkadas diye aldiginiz insan sizi bunu yapinca iyi niyetli kafaniz almiyor uzuluyor.

Bir insana verilecek en buyuk ceza onu yok saymak. Sanirim sizinle ilgili cekemedigi seyler var size satasma halinde olduguna gore. Onemsemeyin, aciyin, iyiki hayatimda degil diye sevinin. En iyi dusman bilinen, dost gorunmeyen dusmandir.

Allah kalbi temiz kisilerle karsilastirsin hepimizi

Siz onu delirteceksiniz.
İyi, güzel, hoş ...
Karşılık olarak, Ya o sizi delirttiğinde ?

Özel olarak size laf sokmaya, çevrenizdeki kişileri sizden uzaklaştırmaya çalışıyor mu? Yoksa sadece size yakın davranmayıp, araya mesafemi koydu? 2. durumsa boşverin umursayıp kendinizi üzmeyin, tabiki zor zamanlarınızda size yardımcı olmaması kötü olmuş ama, belki sizin gündeminizin bir numarasına hamilelik ve bebek yerleştiği için ortak noktalarınız azalmıştır o yüzden sizden kopmuştur, belki hamileliğinizi kıskanmıştır bunu bilemeyiz. Sadece demek ki siz onu güvenebileceğiniz bir dost olarak görmüşsünüz, o sizi keyifli vakit geçirdiği arkadaşı olarak görmüş, durumlar değişince de sizden uzaklaşıp kendine başka arkadaşlar bulmuş, siz de ona güvendiğiniz için kendinizi yarı yolda bırakılmış gibi hissetmişsiniz. Boşverin insanları, bize gerektiği kadar değer vermedikleri için suçlayamayız. En fazla dost olarak gördüğümüz insanları dikkatli seçmeye çalışabiliriz.

böyle birşey de olabilir..aman çocuk maması, çocuk kakası muhabbetlerimi dinliycem demiş olabilir..
yavaştan çekmiştir kendini

bencee hic umrunda deilmiş gibi davran sen sinirlendıkce 0nun h0şuna gider birini sinir etmek istiy0rsan yapıklarına gül geckii 0 cıldırsın

aslında onu hayatından çıkartmakla çok doğru bir adım atmışsın zaten..benim de senin konuna biraz benzeyen bir konum var ama ben zamanında o bana kazık attığında onu hayatımdan çıkaramadım..sana vereceğim şu aşamada onun samimni olduklarıyla konuş ki o sorunlu görünsün..sen gruplaşma yapmış olma..benim başıma geldi çünkü..aslında yakın arkadaşım yüzünden kimseyle konuşamazdım..ama meğer benim yaptırdığımı sanıyorlarmış..

Hayatta anlaşılan gerçek bir sorununuz yokk.. bir kuru ekmege muhtaç kaldım diyosunuz, öyle dik durunki ki bir dha insanlar sizi kıramasın.. Siz nefret besliyorsunuz bizler bayanız.. Asil ve şefkatli olmalıyız.. Hataları örtmek en büyük erdemdir, hayatla kavga etmeyin..

o onu görmezden gelsede diğeri kendini kızın gözüne sokar

çocuklarınızı emanet ediyosunuz da noluyo sanki sizin çoçuğunuzlamı nispet yapıyo öğretmende olsa bir insan sonucta duygularını aldırmamıs olsa gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…