arkadaslar öncedende konu açmıştım.öğretmenim.aynı okulda yıllardır dostum dediğim kişi bana kazığı atmıştı.gecen sene hamileydim bir kere bile uğramadı yanıma.ben hep raporluydum.riskli bir gebelikti.çok insanlara muhtac kaldım.annem izin alamadı işyerinden eşim izin alamadı kanama göre göre bir kuru ekmeğe muhtactım.yataktan kalakmam yasaktı.işte o dönemde dostum deeiğim yıllarca yerdiğimiz ekmek ayrı gitmeyen arkadasım beni aramadı gelmedi sormadı.kendine baska bir kanka bulmuş.bu kişi evliydi ayrıldı.kendi gibi evlenmiş ayrılmış baska bir öğretmenle çok samimi oldu.bu sene okula basladığımda azcok konuşuyoduk.artık slm bile vermiyoruz.buarada inanın yaptığım bişey yok eminim.taki hamile kaldığımı öğrenene kadar.her zor zamanında yanındaydım onun.bende okuldan baska bir öğretmenle aram iyi oldu.yalnız sorun çekemiyorum bu kişiyi.öğretmenler odasına gelmesini istemiyorum.onunla konuşan kişilerden uzak duruyorum.elimde değil.beni çıldırtmak için uğrasıyo.şimdi bana akıl verin.aylarca sustum artık dayanamıyorum.napabilirim onu delirttmek için.fikirlerinizi bekliyorum
Arkadaslar belkide haklısınız niye takıyorumki bukadar.belki çok yalnız kalışımdan.doğum sendromu diyebiliriz heralde.haklısınız.onu gercekten dost görüp biranda yak,lnız kalmak beni çok yıprattı.en güzeli tepkisizlik ve yeni dostluklar.sağolun gercekten öğrencilerim gibi düşünmeye basladım.yol yakınken bu dediklerinizi kimse demedi bana.sağolun
aynen nefret içimdeki.ama ben konuşamam.yapamam
arkadaslar öncedende konu açmıştım.öğretmenim.aynı okulda yıllardır dostum dediğim kişi bana kazığı atmıştı.gecen sene hamileydim bir kere bile uğramadı yanıma.ben hep raporluydum.riskli bir gebelikti.çok insanlara muhtac kaldım.annem izin alamadı işyerinden eşim izin alamadı kanama göre göre bir kuru ekmeğe muhtactım.yataktan kalakmam yasaktı.işte o dönemde dostum deeiğim yıllarca yerdiğimiz ekmek ayrı gitmeyen arkadasım beni aramadı gelmedi sormadı.kendine baska bir kanka bulmuş.bu kişi evliydi ayrıldı.kendi gibi evlenmiş ayrılmış baska bir öğretmenle çok samimi oldu.bu sene okula basladığımda azcok konuşuyoduk.artık slm bile vermiyoruz.buarada inanın yaptığım bişey yok eminim.taki hamile kaldığımı öğrenene kadar.her zor zamanında yanındaydım onun.bende okuldan baska bir öğretmenle aram iyi oldu.yalnız sorun çekemiyorum bu kişiyi.öğretmenler odasına gelmesini istemiyorum.onunla konuşan kişilerden uzak duruyorum.elimde değil.beni çıldırtmak için uğrasıyo.şimdi bana akıl verin.aylarca sustum artık dayanamıyorum.napabilirim onu delirttmek için.fikirlerinizi bekliyorum
Özel olarak size laf sokmaya, çevrenizdeki kişileri sizden uzaklaştırmaya çalışıyor mu? Yoksa sadece size yakın davranmayıp, araya mesafemi koydu? 2. durumsa boşverin umursayıp kendinizi üzmeyin, tabiki zor zamanlarınızda size yardımcı olmaması kötü olmuş ama, belki sizin gündeminizin bir numarasına hamilelik ve bebek yerleştiği için ortak noktalarınız azalmıştır o yüzden sizden kopmuştur, belki hamileliğinizi kıskanmıştır bunu bilemeyiz. Sadece demek ki siz onu güvenebileceğiniz bir dost olarak görmüşsünüz, o sizi keyifli vakit geçirdiği arkadaşı olarak görmüş, durumlar değişince de sizden uzaklaşıp kendine başka arkadaşlar bulmuş, siz de ona güvendiğiniz için kendinizi yarı yolda bırakılmış gibi hissetmişsiniz. Boşverin insanları, bize gerektiği kadar değer vermedikleri için suçlayamayız. En fazla dost olarak gördüğümüz insanları dikkatli seçmeye çalışabiliriz.
off arkadaşım ya ne yapıcaksın çıldırtıp .çocuk musun sen ya?koskoca kadınsın ,öğretmensin hiç yakışıyor mu bu tarz düşünceler .çocuklarımızı emanet ettğimiz insanlara bakın .ufak kız çocukları gibi birbirnize nispet yapın .hay allahım daha neler duyacağım .hoşlanmıyorsan görmezden gel yani ne bu böle .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?