- 29 Eylül 2014
- 9.540
- 19.269
- 498
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu arkadas bana pek iyi niyetli gelmedi. Kendisi kuzeniniz mi oluyor? Yani size nispet mi yapiyor esinizden ayrildiniz ustelikte bebeklerinizi kaybettiniz diye. Yok ceket atılsa hamile kaliyorum falan. Size bir sey diyimmi. Boyle buyuk buyuk konuşan insanlara Allah en guzel cevabi veriyor sonunda. Sirf böyle övündüğü icin de Allah o bebegi ona zor verir. Yani sinir oluyorum boyle insanlara.Merhaba arkadaşlar. Belki bileniniz vardir ama özet geceyim. Ben esimden ayrildim. İki defada düşük yapmistim. Cok istememe rağmen olmadı bebegim. 5 aylik ikiz 3 aylik tek bebegim olmak uzere üc tane bebeğimi kaybettim. Hala canım acir. Sonrada aldatma neticesi ayrildim boşandım bitti. Evet dulum benbir dulum hem de çocuksuz. Yuvam yok evet. Birdahada asla katiyyetle evlenmiycem. Bu kesin kararım
Az önce bi densiz aradi. Doktorum ya memlekette benden baska doktor da yok ya. Sorusu şu (x kişisi diyelim)
X: canim merhaba
Ben: merhaba
X: canim gecenin ikisinde kocam beni uyandirdi. Şehvetle istemedigim halde beni istedi. Yok dedim anlamadı. İyi bari tamam dedim. Sonra içime patladı,prezervatif yani hahaha(gülüyor burada)
Ben:eee
X: canim ben de CEKET ATSA HAMİLE KALANLARDANIM. Ertesi gün hapıda aldım hemen. Acaba hamilemiyim.
Ben: oladabilirsin olmayadabilirsin ama korunmussun zaten olma ihtimalin düşük
X: ya hamile olursam da zaten istiyorum dogururum yani cocuk güzel bişey
Ben:tamam doğur o zaman
Konuşma bu sekilde bitti. Şimdi bu arkadaş bana neyi sordu yada ne yapmaya çalıştı ben mi hassasım yoksa. Anlayamadim. Fikri olan var mi
Size katılıyorum. Maalesef bazi insanlar bile bile yapiyor ve cok acimasiz olabiliyorlar. Bu hava atılacak bir sey olmamali cunku elimizde degilki. Allah vermediyse napalm.Bende anneyim tamam ana bu kadinlardaki hamilelik havasi ne anlamiyorum sankicocugu kendi yaratiyor gerize.li
Bu bilinçli olarak yapılmışaMerhaba arkadaşlar. Belki bileniniz vardir ama özet geceyim. Ben esimden ayrildim. İki defada düşük yapmistim. Cok istememe rağmen olmadı bebegim. 5 aylik ikiz 3 aylik tek bebegim olmak uzere üc tane bebeğimi kaybettim. Hala canım acir. Sonrada aldatma neticesi ayrildim boşandım bitti. Evet dulum benbir dulum hem de çocuksuz. Yuvam yok evet. Birdahada asla katiyyetle evlenmiycem. Bu kesin kararım
Az önce bi densiz aradi. Doktorum ya memlekette benden baska doktor da yok ya. Sorusu şu (x kişisi diyelim)
X: canim gecenin ikisinde kocam beni uyandirdi. Şehvetle istemedigim halde beni istedi. Yok dedim anlamadı. İyi bari tamam dedim. Sonra içime patladı,prezervatif yani hahaha(gülüyor burada)
X: canim ben de CEKET ATSA HAMİLE KALANLARDANIM. Ertesi gün hapıda aldım hemen. Acaba hamilemiyim.
Konuşma bu sekilde bitti. Şimdi bu arkadaş bana neyi sordu yada ne yapmaya çalıştı ben mi hassasım yoksa. Anlayamadim. Fikri olan var mi
Telefonunu engelle... Terbiyesiz...Bu arada dul değil bekarsınız....Merhaba arkadaşlar. Belki bileniniz vardir ama özet geceyim. Ben esimden ayrildim. İki defada düşük yapmistim. Cok istememe rağmen olmadı bebegim. 5 aylik ikiz 3 aylik tek bebegim olmak uzere üc tane bebeğimi kaybettim. Hala canım acir. Sonrada aldatma neticesi ayrildim boşandım bitti. Evet dulum benbir dulum hem de çocuksuz. Yuvam yok evet. Birdahada asla katiyyetle evlenmiycem. Bu kesin kararım