Ceketle hamile kaliyorumdiyen kuzen

Kimi insanın ruhu zifiri karanlık. İçine baksan kaybolursun. En iyisi uzak durmak. Bahsi geçen kişinin de böyle olma ihtimali var.

Merhaba arkadaşlar. Belki bileniniz vardir ama özet geceyim. Ben esimden ayrildim. İki defada düşük yapmistim. Cok istememe rağmen olmadı bebegim. 5 aylik ikiz 3 aylik tek bebegim olmak uzere üc tane bebeğimi kaybettim. Hala canım acir. Sonrada aldatma neticesi ayrildim boşandım bitti. Evet dulum benbir dulum hem de çocuksuz. Yuvam yok evet. Birdahada asla katiyyetle evlenmiycem. Bu kesin kararım
Az önce bi densiz aradi. Doktorum ya memlekette benden baska doktor da yok ya. Sorusu şu (x kişisi diyelim)

X: canim merhaba

Ben: merhaba

X: canim gecenin ikisinde kocam beni uyandirdi. Şehvetle istemedigim halde beni istedi. Yok dedim anlamadı. İyi bari tamam dedim. Sonra içime patladı,prezervatif yani hahaha(gülüyor burada)

Ben:eee

X: canim ben de CEKET ATSA HAMİLE KALANLARDANIM. Ertesi gün hapıda aldım hemen. Acaba hamilemiyim.

Ben: oladabilirsin olmayadabilirsin ama korunmussun zaten olma ihtimalin düşük

X: ya hamile olursam da zaten istiyorum dogururum yani cocuk güzel bişey
Ben:tamam doğur o zaman

Konuşma bu sekilde bitti. Şimdi bu arkadaş bana neyi sordu yada ne yapmaya çalıştı ben mi hassasım yoksa. Anlayamadim. Fikri olan var mi
Bu arkadas bana pek iyi niyetli gelmedi. Kendisi kuzeniniz mi oluyor? Yani size nispet mi yapiyor esinizden ayrildiniz ustelikte bebeklerinizi kaybettiniz diye. Yok ceket atılsa hamile kaliyorum falan. Size bir sey diyimmi. Boyle buyuk buyuk konuşan insanlara Allah en guzel cevabi veriyor sonunda. Sirf böyle övündüğü icin de Allah o bebegi ona zor verir. Yani sinir oluyorum boyle insanlara.

Ben de kimyasal düşükle kaybediyorum sürekli ... 5 kez falan oldu belki daha fazla. Kimseye anlatmam sadece 1 arkadaş var bahsettim bikac kez hem de "bak dertlerini büyütme herkesin bi sıkıntısı var kimse dört dörtlük degil bak ben de bunları yaşıyorum..." seklinde ona teselli vermeye çalışırken... geçenlerde bir dizi dr görüşmesi ve tahlil yaptirdim bu sorunla alakalı, beni aradı ve dedikleri aynen soyle - ee naptın canim, sorun neymiş , ne dedi dr? Ayy millet çocuk ister yapamaz benim üstüme ceket dusse hamile kalıyorum. Burdada 2. Isteyen arkadaşlar var olmuyor...
O kadar büyük hayal kırıklığı yaşadım ki.. Hala en zor zamanlarında beni arıyor, kederini yine ben almaya çalışıyorum ve sanıyorum ki densizlik patavatsızlık bir huy! O da bilinçsizce saçmaladı. Şimdi sizin bu arkadaş da bu kadar densiz. Bak benim kocam var senin yok diyecek kadar gaddar olması için sizinle bir hukukunun olması bir intikam duygusu olması lazım. Hiç sanmıyorum. Benim yapamadığını yapın ve lafını verip susturun

Bosanmis biri olarak sunu duzeltmek isterim. Belki konuyla alakasiz ama,
Biz dul degiliz, dul kocasi olene denir. Biz bosanmis bekar insanlariz.

Merhaba arkadaşlar. Belki bileniniz vardir ama özet geceyim. Ben esimden ayrildim. İki defada düşük yapmistim. Cok istememe rağmen olmadı bebegim. 5 aylik ikiz 3 aylik tek bebegim olmak uzere üc tane bebeğimi kaybettim. Hala canım acir. Sonrada aldatma neticesi ayrildim boşandım bitti. Evet dulum benbir dulum hem de çocuksuz. Yuvam yok evet. Birdahada asla katiyyetle evlenmiycem. Bu kesin kararım
Az önce bi densiz aradi. Doktorum ya memlekette benden baska doktor da yok ya. Sorusu şu (x kişisi diyelim)

X: canim gecenin ikisinde kocam beni uyandirdi. Şehvetle istemedigim halde beni istedi. Yok dedim anlamadı. İyi bari tamam dedim. Sonra içime patladı,prezervatif yani hahaha(gülüyor burada)

X: canim ben de CEKET ATSA HAMİLE KALANLARDANIM. Ertesi gün hapıda aldım hemen. Acaba hamilemiyim.

Konuşma bu sekilde bitti. Şimdi bu arkadaş bana neyi sordu yada ne yapmaya çalıştı ben mi hassasım yoksa. Anlayamadim. Fikri olan var mi
Bu bilinçli olarak yapılmışa
benziyor

Bir daha böyle bir durum olursa, hiç çaktırmadan işin varmış da bir yere aceleyle yetişmeye çalışıyormuş gibi "ya canım google denen bir icat var onu denesene" de ve kahkaha at. Sonra da "ayyy otobüsüm geldi hadi öptüm seni canım." De ve kapat suratına :lülülü:

Telefonunu engelle... Terbiyesiz...Bu arada dul değil bekarsınız....

Back
X