Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba arkadaşlar. Belki bileniniz vardir ama özet geceyim. Ben esimden ayrildim. İki defada düşük yapmistim. Cok istememe rağmen olmadı bebegim. 5 aylik ikiz 3 aylik tek bebegim olmak uzere üc tane bebeğimi kaybettim. Hala canım acir. Sonrada aldatma neticesi ayrildim boşandım bitti. Evet dulum benbir dulum hem de çocuksuz. Yuvam yok evet. Birdahada asla katiyyetle evlenmiycem. Bu kesin kararım
Az önce bi densiz aradi. Doktorum ya memlekette benden baska doktor da yok ya. Sorusu şu (x kişisi diyelim)
X: canim merhaba
Ben: merhaba
X: canim gecenin ikisinde kocam beni uyandirdi. Şehvetle istemedigim halde beni istedi. Yok dedim anlamadı. İyi bari tamam dedim. Sonra içime patladı,prezervatif yani hahaha(gülüyor burada)
Ben:eee
X: canim ben de CEKET ATSA HAMİLE KALANLARDANIM. Ertesi gün hapıda aldım hemen. Acaba hamilemiyim.
Ben: oladabilirsin olmayadabilirsin ama korunmussun zaten olma ihtimalin düşük
X: ya hamile olursam da zaten istiyorum dogururum yani cocuk güzel bişey
Ben:tamam doğur o zaman
Konuşma bu sekilde bitti. Şimdi bu arkadaş bana neyi sordu yada ne yapmaya çalıştı ben mi hassasım yoksa. Anlayamadim. Fikri olan var mi
Bence siz hassas değilsiniz, arkadaşınızın yaptığı resmen patavatsızlık, insan utanır yaMerhaba arkadaşlar. Belki bileniniz vardir ama özet geceyim. Ben esimden ayrildim. İki defada düşük yapmistim. Cok istememe rağmen olmadı bebegim. 5 aylik ikiz 3 aylik tek bebegim olmak uzere üc tane bebeğimi kaybettim. Hala canım acir. Sonrada aldatma neticesi ayrildim boşandım bitti. Evet dulum benbir dulum hem de çocuksuz. Yuvam yok evet. Birdahada asla katiyyetle evlenmiycem. Bu kesin kararım
Az önce bi densiz aradi. Doktorum ya memlekette benden baska doktor da yok ya. Sorusu şu (x kişisi diyelim)
X: canim gecenin ikisinde kocam beni uyandirdi. Şehvetle istemedigim halde beni istedi. Yok dedim anlamadı. İyi bari tamam dedim. Sonra içime patladı,prezervatif yani hahaha(gülüyor burada)
X: canim ben de CEKET ATSA HAMİLE KALANLARDANIM. Ertesi gün hapıda aldım hemen. Acaba hamilemiyim.
Konuşma bu sekilde bitti. Şimdi bu arkadaş bana neyi sordu yada ne yapmaya çalıştı ben mi hassasım yoksa. Anlayamadim. Fikri olan var mi
Aynen. Hayatın kime ne getireceği hic belli olmuyor. İnşallah sizde sağlıkla kucağınıza alırsınız bebeğinizi.Kuzen midir nedir tam bir ahmakmış..Saygısız densiz.. Ama böyle insanlar var üzülmeyin gün olur devran döner.. geçen mart ayında bi konu açmıştım "sizin yapmaya çalıştığınız şeyi biz yapmamaya çalışıyoruz" diye.. Şimdi o konudaki eski arkadaş(!)larımın önümüzdeki mart ayında boşanma davaları varmış mesela.. Şimdi istedikleri kadar yapmamaya çalışırlar bizim uğraşıp da bi türlü yapamadığımızı (çocuk).. İnsanları hassas noktasından bel altından vurmak kadar canlarını bu kadar acıtmak kadar kötü bişey yok hayatta.. Ama bu insanlar bi gün ettiğini bulucak gönlünüz ferah olsun..
Sanki al sana nispet gibi yapmışHem cocuk istemedigi icin onlem aliyo. Hem doğururum ne olcak diyo... yanlış anlamayın ya iyi değil, ya da sizi aramak icin bi sebep aramis bu sebebi bulmuş. Değişikmis.![]()
Dr san sorabilir normal.Merhaba arkadaşlar. Belki bileniniz vardir ama özet geceyim. Ben esimden ayrildim. İki defada düşük yapmistim. Cok istememe rağmen olmadı bebegim. 5 aylik ikiz 3 aylik tek bebegim olmak uzere üc tane bebeğimi kaybettim. Hala canım acir. Sonrada aldatma neticesi ayrildim boşandım bitti. Evet dulum benbir dulum hem de çocuksuz. Yuvam yok evet. Birdahada asla katiyyetle evlenmiycem. Bu kesin kararım
Canım başına bunlar gelse bile dimdik ayakta kalıyorsun kafan çalışıyor koca parası yemeye bağımlı değilsin kendi ayakların üzerinde kalıyorsun. Bu bile yeteeeerHakikaten neden böyle çözemiyorum. Sanki yıllarca oklarinı germişler germişler,zayıf anımda fırlatıyolar. Ama neden? Ben onlara bisey yapmadım ki.
Kıskançlık? 3 bebegini kaybetmiş, boşanmış bir kadının nesini kıskanıyolar.
Ben bu insanların en zor anlarında yanlarındaydım. Öksürseler özel doktorları gibi diplerinde bitiyorum. Onca işimin gücümün arasında hep vakit ayırıyorum. Buna rağmen niye canımı yakıyo ki. Acaba ben mi abartıyorum diyorum belki can yakmak istemedi mi.
Aynen katılıyorumDoktordun değilmi doktorunda bazen doktora ihtiyacı olur
belliki kolay dönemlerden geçmemiş ve geçmiyorsun
onu bunu boşver sen iyimisin sağlıklımısın incinmişliğin mi bu kadar seviyesiz birinin yorumuna takacak kadar hasas yapıyor seni
Konularını hatırlıyorum belki yanılıyorum ama ben bu sonucu çıkardım
Var bir gerizekalilik bizde galiba aynen insanlarin canlarinin yandigi sinandiklari seyden laf sokma ima etme uzucu bise soyleme odum kopar ki ne kadar kotu olursa oldun sinavidir hasa sinavina alay olurda burnumu cikaramam beladan diye dilimi disimi isiririm nasil neye guvenerek evlilik koca cocuk mal mulkle bu islere giriyorlar basitetlerimi baglaniyor aklim almiyor yillar gecincede o ovunduklerinden sinanmayan yok misal onlar normalde bizdemi bir anormallik var diye dusunuyorum cogu zamanBüyük ihtimalle uzaktan uzağa kiskaniyordu seni
hazır yumuşak karnı var buradan vurayim demiş densiz
İnsanlar nasıl çocukla hava atmaya çalışıyor anlamıyorum
Ben bekar olarak korkarım büyük konuşmaktan bunlar yukarıda Allah var demeden çocuk üstünden vurmaya çalışıyor