Çekilen Fotoğraflar

destinychild88

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2012
85
16
98
İstanbul
Arkadaşlar merhaba. Lütfen bana yardımcı olun. Ben burun ameliyatı olacaktım ve iki ünlü doktora gittim. İsimlerini vermek istemem. Fotoğraflarım çekildi ve ben ikisine de ameliyat olmadım. Onlarda o fotoğraflarım kalıyor mu? Yani saklarlar mı yarın bir gün internette falan görmek istemem. Lütfen yardımcı olun.

Hayır ya korkmayın,olmaz.Keza ya ütopik olarak oldu diyelim ki öyle bişi olursa ünlü cerrahlar diyorsunuz sizde elbet görürsünüz,akraba eş dost da görür. Ozamanda adli süreç başlar:)

Kimsenin izni olmadan fotograflari paylasilmaz canim benim . Oyle bisey yapmaz yani bi doktor . Benim doktorum kendi hastalarinin fotograflarini bana ornek olsun diye bile gostermemisti dusun yani

Arkadaşlar merhaba. Lütfen bana yardımcı olun. Ben burun ameliyatı olacaktım ve iki ünlü doktora gittim. İsimlerini vermek istemem. Fotoğraflarım çekildi ve ben ikisine de ameliyat olmadım. Onlarda o fotoğraflarım kalıyor mu? Yani saklarlar mı yarın bir gün internette falan görmek istemem. Lütfen yardımcı olun.
niye yayınlasın ki sonrası yok zaten öncesi sonrası olmadan bi anlamı olmazki

Benim doktorum fotografınızın katalogumda yer almasına izin verirmisiniz diye bile sormuştu bence kimsenin izni olmadan kullanamamalılar.

Back
X