çekilir mi böyle :(

Yapılan yorumları okumadım kesinlikle çelişiyor
evet eşimin bana ayağına çorap giy kahvaltını yap demesi benim özgürlüğümğ kısıtlamıyor benimle ilgili olması hoşuma gidiyor
tabi yaptıklarının sizi ikna etmemesi çok normal işiniz düşünce yardımcı olmuyor ne yapmaya çalışıyosun diye sormadınız mı?

normalde insanın özgürlüğünü kısıtlamaz ama 40 kere deyince emin olun sıkılıyor. konuşunca yaparım ederim tabi diyor ama öncesinde söylediklerini unutuyor.

toptan bir açıklama yapma gereği duydum.

1) çelişki diyenler, sonuna kadar katılıyorum ama bu çelişki benim değil, erkek arkadaşımın çelişkisi. ben olduğu gibi durumları anlattım.

2) davranışına tatlı diyenler, her şeyin bi sınırı var, hiçbir şeyin fazlası iyi değil. erkek arkadaşınızla buluştuğunuzda zamanınızın yarısı onun ikazlarına "tekrar tekrar" açıklama yapmakla geçiyor ve bunun ardı arkası gelmiyorsa olay tatlılıktan çooook uzaklara gidiyor. fazla değil yarım sene önce açtığım konuya bakarsanız ilgisizliğinden bahsediyordum yani ilgiden hemen sıkılıveren biri de değilim. ama ilgi var ilgi var. konuma da tekrar baktım yazmışım oraya 40 kere diye, herhalde abartı sandınız ama inanın her söylediğini iki dakikada bir olmakla en az 10 kere yineliyor.

Son düzenleme:
her şeyin fazlası da azı da zarar diye bi laf vardır..tamda bu konuya uygun..
bakıcı gibi çocuk gibi davranıyo olması kimine göre tatlı,güzel gelirken kimine göre itici gelebilir..
karşı taraftan bişey istediğinde yapmamak için bahane uyduruyo olmasını sanıyorum ki kimse tatlı bulmaz..

açıkçası birazda kişiliklerle ilgili bişey bu..
sabrın,sevgin,saygın,özgüvenin,fedakarlığın,hoşgörün ne kadarsa öyle davranırsın karşı tarafa ama bi yere kadar..
anlattıklarından yola çıkarak söyleyebilirim ki,senin istediğin ikili ilişki bu değil..mutsuz ve huzursuzsun bence..nereye kadar nasıl devam ettirirsin ki böyle?5 dk görsem yeter demek aşk adına geçerli bişey mi acaba?
bence değil..yetmemeli 5 dk dediğin ne ki...

sonuç olarak onu seviyosan devam etsin istiyosan biraz da onun fedakarlık yapması şart..
açıkça konuşmalısın,sevmediğin hoşlanmadığın şeyleri belirtmelisin..
ama unutma ki bi gerçek daha var,bi insan 7'sinde neyse 70'in de de o olurmuş...

her şeyin fazlası da azı da zarar diye bi laf vardır..tamda bu konuya uygun..
bakıcı gibi çocuk gibi davranıyo olması kimine göre tatlı,güzel gelirken kimine göre itici gelebilir..
karşı taraftan bişey istediğinde yapmamak için bahane uyduruyo olmasını sanıyorum ki kimse tatlı bulmaz..

açıkçası birazda kişiliklerle ilgili bişey bu..
sabrın,sevgin,saygın,özgüvenin,fedakarlığın,hoşgörün ne kadarsa öyle davranırsın karşı tarafa ama bi yere kadar..
anlattıklarından yola çıkarak söyleyebilirim ki,senin istediğin ikili ilişki bu değil..mutsuz ve huzursuzsun bence..nereye kadar nasıl devam ettirirsin ki böyle?5 dk görsem yeter demek aşk adına geçerli bişey mi acaba?
bence değil..yetmemeli 5 dk dediğin ne ki...

sonuç olarak onu seviyosan devam etsin istiyosan biraz da onun fedakarlık yapması şart..
açıkça konuşmalısın,sevmediğin hoşlanmadığın şeyleri belirtmelisin..
ama unutma ki bi gerçek daha var,bi insan 7'sinde neyse 70'in de de o olurmuş...

çok haklısın :(

Bence sen sıkılmışsın bu ilişkiden,ama alıştığın için vazgeçmeyi düşünmüyorsun :ssz:

bence emir vermeyi,hadi emir degilde, rica etmeyi biliyor.
ama baskasinin ricasini kirmamayi bilmiyor.

sevmiyor diyemem,ama dominantlik var bence sevgilinde,dedigi dedik gibi

Hem normal mi diye soruyorsunuz normal diyince tepki veriyosunuz:ssz:
bu ilişkiden sıkılmış olduğunuz belli bize onaylatıp rahatlamayı düşünüyorsunuz

Arkadaşım sana katılıyorum kesinlikle normal degil. Bu erkek arkadasın lafla peynir gemisi yürütmeye çalışıyor sadece. İlgi olayı sadece çeneyle olmaz. Birine ilgi göstermek sadece şunu yap bunu yapma demekten geçiyorsaa ohooo sokaktanda bulursun envai çeşit. Ama sevgi emektir. O çenesini yapıp emekten kaçıyor. Hiç gurur filan yapma söyle şunu yap bunu yap diye denemek amaçlı. Yapıyorsa amenna evet gerçekten hani ilgileniyor. Yok cidden yapmadığından emin olursan ondan çokta bişey bekleme. Lafla sözle ömür geçmez.

Hem normal mi diye soruyorsunuz normal diyince tepki veriyosunuz:ssz:
bu ilişkiden sıkılmış olduğunuz belli bize onaylatıp rahatlamayı düşünüyorsunuz

tepki verdiğimi nereden çıkardınız diye soracağım ama kullandığınız üsluba bakınca, karşınızdakileri de kendiniz gibi sanıyor olmanız doğal. anlaşıldığımdan emin olmak için açıklama yaptım çünkü hala tatlı bulanlar yada sıkıldığımı düşünenler olursa o zaman kendime dönüp bakabilirim, sorun bende mi diye. (sandığınız gibi tepki vermem)

bir şeylerden sıkıldığımı zaten konumda yazmışım ama bunun ilişkinin kendisi olduğunu düşünmüyorum. ha sıkılmış da olabilirim (size göre) ama bunu onaylatmak için her bakımdan daha donanımlı insanları seçerdim, senin gibileri değil. (bak işte bu tepki oldu, iyi öğren)

Arkadaşım sana katılıyorum kesinlikle normal degil. Bu erkek arkadasın lafla peynir gemisi yürütmeye çalışıyor sadece. İlgi olayı sadece çeneyle olmaz. Birine ilgi göstermek sadece şunu yap bunu yapma demekten geçiyorsaa ohooo sokaktanda bulursun envai çeşit. Ama sevgi emektir. O çenesini yapıp emekten kaçıyor. Hiç gurur filan yapma söyle şunu yap bunu yap diye denemek amaçlı. Yapıyorsa amenna evet gerçekten hani ilgileniyor. Yok cidden yapmadığından emin olursan ondan çokta bişey bekleme. Lafla sözle ömür geçmez.

gerçekten yazdıklarım anlaşılıyor demek, sevindim. canım bnm, diğer davranışlarıyla desteklese laflarını, ikazlarını zaten basit şeyler, yaparım, hem o 40 kere söylememiş olur hem de ben rahatsız olmamış olurum ama işte her yaptığı çelişiyor. ne düşüneceğimi şaşırtıyor bazen.

olumsuz bi başlık açıp sevgilinizin olumsuz yönlerini yazdıysanız fikrimce bu sorunun cevabını biliyorsunuz ve ikna olmak istiyorsunuz.
durduğunuz hata , çektirsin gitsin..

Anlamadım ki ben.
Bu adam seninle çok mu ilgileniyor yoksa hiç mi ilgilenmiyor.
2 paragrafın da birbirinin tam zıttı.

Anlamadım ki ben.
Bu adam seninle çok mu ilgileniyor yoksa hiç mi ilgilenmiyor.
2 paragrafın da birbirinin tam zıttı.

cnm yazdım yorumlara da, işte o paragraflar gibi bi yaptığı diğerini tutmuyor ve kafam karışıyor. zaten tamamen ilgili olsa sorun olmaz, tamamen ilgisiz olsa bırakır giderim, yine sorun olmaz. böyle zıt davranınca insan anlamıyor.

Back
X