kızlarrrr bu topikle alakası yok ama ama sizinlede paylaşmak istedim.... ben hamileyimmmm yaşasınnnn çookk mutluyum Allahım isteyen herkese nasip etsin...
:84::84::84::98::98::121::121::119::119::123::123:

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlarrrr bu topikle alakası yok ama ama sizinlede paylaşmak istedim.... ben hamileyimmmm yaşasınnnn çookk mutluyum Allahım isteyen herkese nasip etsin...
:84::84::84::98::98::121::121::119::119::123::123:
:44: ben yine her zaman ki sazanlığımla üye oldum tabisidieeee :)
facede sordum cevapvermişler: bu projeler araştırma projeleridir. Araştırmalarda katılımcıların cevapları bir bütün olarak yani anonim olarak raporlanır. Bunun amacı katılımcı kimliğini, katılımcının markalar ve ürünlerle ilgili yorumlarını afişe etmemektir.... Bu sayede katılımcı yorumlarını sakınmadan, samimiyetle yazabilir. Yine de şüphelerinizi tamamen gidermek adına, eğer kaydınız varsa, yarın ekibimizden bir arkadaşımız sizinle iletişime geçebilir ve ismini sizinle paylaşmayı uygun gören katılımcılarımızla görüştürebilir.
canım ben nete baktım gül diye buldum .ama yanlış mı acaba?
nestlenin sorusuna ne cevap verdiniz?
ben hayata çikolata dedim
arkadaşlarıma dağittim bi kaç tane kalanları yarın sabah eklerimevet canım ya foto ekleyebiliyorsan çok sseviniriiz bak herkes numunelerin fotosunu bekliyor![]()
nestlenin sorusuna ne cevap verdiniz?
ben hayata çikolata dedim
arkadaşlarıma dağittim bi kaç tane kalanları yarın sabah eklerim![]()
cagan kullanıcısından alıntı
topiğimizin bebeği hayırlı olsun :) Tebrik ederim![]()
canım benim tebrik ederimallah analı babalı büyütsün yeni anne oldum bende
rabbim sende saglıcakla kucagına al inşş darısıda bebiş isteyen arkadaslarımıza olsun inşş
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
nestle bugun sonmu ?
saglıklan kucagına al ınsallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh![]()
Allah analı babalı büyütsün inşallahhhh cnm![]()
![]()
Tebrikler canım.. sağ salim kucağına al inşallah![]()