Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Tat Kekikli Ketçap Kazananlar:

Emine Ener,

Nazlı Yıldız,

Dilek Tosun Karaman,

Selen Yılmaz,

Serap Uçukoğlu,

Merve Aslı Uçakurt,

Esat Songül Mındız,

Gül Türk,

Yaren Dönmez,

Abdullah Aslan.

kızlar markafonıden ındıırım kuponu olan varmı e daha once alısverıs yapan varmı sımdı alısverıs yapıcamda

kuponum yok ama daha önce alışveriş yaptım kargosu düzenli geliyor ürünlerde resimde gördüğüm gibi çıktı bir kez alışveriş yaptım daha çok limangodan yapıyorum

AKER EŞARP
Yeni puzzle sorumuz! Gördüğünüz 4 desen 4 farklı markamıza ait eşarplardan alındı. Sırasıyla hangi marka ve modele ait eşarp olduğunu bul ve mailini göndererek çekilişe katıl. Kazanacak 2 kişiden biri bu sefer sen olabilirsin!

Ayrıca bu duyuruyu beğenip profilinde paylaş ve bu akşam 17.00'da yapılacak çekilişe katıl. Çekiliş sonunda 1 kişiye de Cacharel Eşarp hediyemiz olacak.
Duvar Fotoğrafları

kekikli tat ketçap kazanmışım paylaşan arkadaşa teşekkürler nezamandır bişey kazanamıyodum
maggi makarna harçlarım geldi az önce
doritosları bekliyorum inşallah onlarda gelir

Biskrem
Hafta ortası geldi, peki haftanın çekilişi için yeterince Biskrem biriktirdin mi? Bekleyen davetleri silip yeni davetlerle tazelemek elinde. Bu haftanın hediyesi "Renkli TV şeklinde saat" ama şanslı 20 kişiden biri olmasan bile topladığın bütün Biskremler kampanya sonunda sana ekstra Macbook, iPad2 ve iPhone4 kazanma şansı olarak geri dönecek.

ELLE Türkiye
Saat 16.00'ya kadar EF1KX1 indirim kodunu kullanan tüm takipçilerimiz Lilabella'da 50 TL ve üzeri alışverişlerinde 25 TL indirime sahip olacak. Bu müthiş fırsattan yararlanmak için hemen tıklayın.

Son düzenleme:
facebook perlina sayfasında da çekiliş varmış.

bu arada arkadaşlar eskisi gibi çekiliş paylaşımı yapılmadığını farkettim. ben genelde gördüğüm ve katıldığım yeni çekilişleri burada duyurmaya gayret ediyorum. ama son zamanlarda bir çok kişinin sadece çekiliş bilgisi almak için buraya uğradığını, kendi katıldıkları çekilişleri burada paylaşmadıklarını görüyorum. diyelim ki, herhangi bir çekiliş var katılıp burada duyuracağım, bu siteden bir kaç ismi (kendileri burada beyan ettikleri için biliyorum, oturup araştıracak halim yok) katılmış oldukları halde burada paylaşmamış olduklarını görüyorum. bu durum bana bencilce geliyor.
katıldığımız çekilişleri şansımız azalmasın diye burada paylaşmazsak günün birinde katılacak çekiliş de bulamayacağız bu başlık altında.
dikkat ediyorum eski çok sayıda kullanıcı artık sadece bir avuç insan paylaşımda bulunduğu için bu başlıktan uzaklaşıyor. eskilerin çoğunu göremiyorum artık bu başlık altında. doğal olarak kendilerini kullanılmış gibi hissediyorlardır. açıkçası ben de aynı duygular içindeyim.
lütfen, sadece kendimizi düşünmeyelim, buradan çekiliş bilgisi alıyorsak, burada görüp katılıyorsak, kendi katıldığımız ve burada paylaşılmamış çekilişleri paylaşalım ki, çoğalalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…