Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Atlas Grup Optik
Herkese katılımı için teşekkür ediyoruz ama daha çok yolumuz var. Daha fazla paylaşım daha çok katılımcı. Neden süpriz hediyelerimiz sizin davet ettiğiniz arkadaşınız yada sizin olmasın. Bu şansı hep birlikte heyecana çevirelim

arkadaslar pro kart alip engelli arkadaslarimiza bagis yapmaya ne dersiniz...
hem siz pro olacaksiniz onun parasiylada tekerlikli sandalye alinacak...
pro kart 30tl... engelleri hep beraber asalimmm...

ay ne kadar cimrisiniz birakin ziyaretcilerde faydalansin ne var yani...:19:

dogru tabi faydalansın ziyaretciler hatta bizde üyeligi iptal ettirip ziyaretci olalaım dimi bu siteler nie kuruluyo acaba bilmem biliomusun ortak paylasım icin üye olmaya tenezzül etmeyen insanlar akıllı olduklarını sanıp övünsünler die diil bunun adıda cimrilik diil sadece emege saygı bundan sonra benim verdigim kampanyalar sadece kk üyelerine helal olsun bu kadar

rica ederim kızlar ii oldu valla gece gece trendyolu kuruttuk inş hep beraber:D bende twigy terlik bide hasbrodan oyun aldım ii oldu yeni kampanyalar gelir inşşşşşşş gece gece günü bişi alamadan kapattım derken bu oldu allah duydu sesimiiiii:kkk::nazar::72:

günaydın hanımlar benimde limangodan 10 tl hediye kuponum var doğumgünü dolayısla kargo bedava ürünlerde kullanmak istiyorum kargo üsreti ekliyo hediye çeki kullandığımda

günaydın hanımlar benimde limangodan 10 tl hediye kuponum var doğumgünü dolayısla kargo bedava ürünlerde kullanmak istiyorum kargo üsreti ekliyo hediye çeki kullandığımda

Günaydın Lİmango geçen ay yeni kanun çıkardı kargo bedava da çek kullanılmaz diye Lİmango'Yu kuruttuk da :) ben bile 80 'e yakın sipariş verdim yine de durduramıyorum kendimi geçen hafta 2 sipariş verdim e gece de Trendyol çıktı

10 TL çek ancak 3 TL kar sağlar sana direkt kargoyu ekliyor çünkü ama elinde 20-25 Tl çek varsa ancak kurtarır

Günaydın Lİmango geçen ay yeni kanun çıkardı kargo bedava da çek kullanılmaz diye Lİmango'Yu kuruttuk da :) ben bile 80 'e yakın sipariş verdim yine de durduramıyorum kendimi geçen hafta 2 sipariş verdim e gece de Trendyol çıktı

10 TL çek ancak 3 TL kar sağlar sana direkt kargoyu ekliyor çünkü ama elinde 20-25 Tl çek varsa ancak kurtarır

evet teşekkür ederim

tek çek kullanabiliyosun birde anlık çekle hediye çekinide birarada kullandırmıyo

Bugün açıklanan kampanyalar hangileriydi arkadaşlar??
Tekin acar tekrar başlamış yarışmaya ben katıldım cvbıda gül ve yılang yılang yaptım:12:

Back
X