Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

hergün yeni bir kampanya oluyormuş kızlar:53: takip edinnn:52::52:

Takipet.com | Facebook

----------------
Yarışmaya katılmak için yapmanız gerekenler:
- http://www.birorneginyokkisenin.com/ adresine gidip Facebook üzerinden oyuna bağlanıyorsunuz.
- Ardından videoda açıklandığı üzere, bilgisayarınızdan seçeceğiniz ya da arkadaşınızın Facebook sayfasından tercih edeceğiniz bir fotoğrafı örmeye başlıyorsunuz.
- Ördükten sonra isterseniz, mesaj kutusuna mesajınızı da ekleyebilirsiniz.
- Facebook'ta Paylaş seçeneğine bastığınız zaman ördüğünüz fotoğraf hem sizin Facebook sayfanızda paylaşılıyor, hem de oyuna ait Galeri'de yayınlanıyor.
- Haftanın en çok BEĞENilen fotoğrafının sahibi Kartopu Hediye Paketi kazanacak.
Kartopu Yünleri - Duvar | Facebook

----------------
Bebek Krallığı - ÖDÜLLÜ YARIŞMA | Facebook
----------------
Aress Turizm | Facebook
----------------
HEPIMIZ | Facebook
----------------
En Güzel Yılbaşı Ağacını Sen Süsle, Pırlanta Kolye Kazan / PERA PIRLANTA - Ağacını seç | Facebook

Kıslar size yeni yeni kampanyalar buldum. Burda hatırlamıyorum ama paylaşılmamıştı herhalde
Bol şans hepimizeeee:46::46::46:

merhaba kızlar,

şimdiye kadar hiç birşey kazanamadım. sadece tlf yazmakla sitelere hata yaptığımı anladım.

durmadan tanıtım için veya birşey satmak için firmalardan aranıyorum.

sinir oluyorum. o kadar yoğun olduğum bir saatte yok şu ürün arıyoruz
yok şu sigorta için arıyoruz dediklerinde deliriyorum.
üstelik yapışkan oluyorlar atlatmaktada sorun yaşıyorum.

beğendiğimiz firmalardan nasıl kurtulabiliriz geri dönüş varmı?

mesela boyut yayın ve piyangola offfff ki ne offfff

niçin arıyosunuz diyip şu anda müsait değilim diyip kapatabilirsin sıkma canını bunun için :) ha uzatırlarsa hastanedeyim falan filan de o zaman ısrar etmezler diye düşünüyorum.. ben piyangolaya ilgilenmiyorum dedim direk ısrar etmediler, ses tonumdan olabilir çok otoriter konuştum uzatacağını düşündüğüm için :))

ay kaç sene evvel eve dadanmışlardı armutlu tatil köyü ve ihlastan, o geldi aklıma sen böyle dert yanınca :)

emeğimize saygı için lütfen ziyaretcileri site yönetimimiz engellesin artık:45:

evet canım ve diger kızlar duyun sizde kazenle konunstum bizim topic ziyaretcilere kapatılamıyormus ve cözüm arıyormus en kısa zamanda kapatıcam merak etmeyin dediiii:kkk::kkk::kkk::kkk::kkk: az kaldı beleşçilerden kurtulucaz ayrıca bi arkadas hepimize itafen ne kadar cimrisiniz bırakın yrarlansılar demiş ama şunu bilmiyo asıl cimri onlar öyle olmasalar üye olur bizle paylasırlar herseyi dimi amaaa
trendyol dün gece harikaydıııı yaklasık 100 kişi teşekkür etti bana face msn kk vs den sevindirik oldummm seviyorum siziiiii:54::54::54::54::54::54:

trendyolda ne vardııı ben çok geçmişe dönmeidm o yüzden bilmiyorum amaaa herkes bi trendyol tutturmuş gidiyo :)

dün gece 11 de bi kampanya duyurdum canım 1 saatlikti 20 tl cek vardı cogumuz sadece 5 tl kargo ödeyerek ürünler aldık ben twigy terlik aldım mesela 5 tl:D

hergün yeni bir kampanya oluyormuş kızlar:53: takip edinnn:52::52:

Takipet.com | Facebook

----------------
Yarışmaya katılmak için yapmanız gerekenler:
- http://www.birorneginyokkisenin.com/ adresine gidip Facebook üzerinden oyuna bağlanıyorsunuz.
- Ardından videoda açıklandığı üzere, bilgisayarınızdan seçeceğiniz ya da arkadaşınızın Facebook sayfasından tercih edeceğiniz bir fotoğrafı örmeye başlıyorsunuz.
- Ördükten sonra isterseniz, mesaj kutusuna mesajınızı da ekleyebilirsiniz.
- Facebook'ta Paylaş seçeneğine bastığınız zaman ördüğünüz fotoğraf hem sizin Facebook sayfanızda paylaşılıyor, hem de oyuna ait Galeri'de yayınlanıyor.
- Haftanın en çok BEĞENilen fotoğrafının sahibi Kartopu Hediye Paketi kazanacak.
Kartopu Yünleri - Duvar | Facebook

----------------
Bebek Krallığı - ÖDÜLLÜ YARIŞMA | Facebook
----------------
Aress Turizm | Facebook
----------------
HEPIMIZ | Facebook
----------------
En Güzel Yılbaşı Ağacını Sen Süsle, Pırlanta Kolye Kazan / PERA PIRLANTA - Ağacını seç | Facebook

Kıslar size yeni yeni kampanyalar buldum. Burda hatırlamıyorum ama paylaşılmamıştı herhalde
Bol şans hepimizeeee:46::46::46:

trendyol diip durmayın ağlıcam yeminle :5::5::5::5::5::5:

aynen bende yasminnnn

Kağıttan Şeyler
Biz de boş durmayalım ve bir kampanya başlatalım dedik. :)

Kağıttan Şeyler, 100. ve 150. takipçi kişisine bu güzel yılbaşı kartını armağan ediyor;) Acele edin fazla zaman kalmadı.

Ha bu arada; Dikkat! Kağıt çıkabilir. ;)

Yilbaşi Karti (Pop Up)

Back
X