hergün yeni bir kampanya oluyormuş kızlar
takip edinnn

Takipet.com | Facebook
----------------
Yarışmaya katılmak için yapmanız gerekenler:
- http://www.birorneginyokkisenin.com/ adresine gidip Facebook üzerinden oyuna bağlanıyorsunuz.
- Ardından videoda açıklandığı üzere, bilgisayarınızdan seçeceğiniz ya da arkadaşınızın Facebook sayfasından tercih edeceğiniz bir fotoğrafı örmeye başlıyorsunuz.
- Ördükten sonra isterseniz, mesaj kutusuna mesajınızı da ekleyebilirsiniz.
- Facebook'ta Paylaş seçeneğine bastığınız zaman ördüğünüz fotoğraf hem sizin Facebook sayfanızda paylaşılıyor, hem de oyuna ait Galeri'de yayınlanıyor.
- Haftanın en çok BEĞENilen fotoğrafının sahibi Kartopu Hediye Paketi kazanacak.
Kartopu Yünleri - Duvar | Facebook
----------------
Bebek Krallığı - ÖDÜLLÜ YARIŞMA | Facebook
----------------
Aress Turizm | Facebook
----------------
HEPIMIZ | Facebook
----------------
En Güzel Yılbaşı Ağacını Sen Süsle, Pırlanta Kolye Kazan / PERA PIRLANTA - Ağacını seç | Facebook
Kıslar size yeni yeni kampanyalar buldum. Burda hatırlamıyorum ama paylaşılmamıştı herhalde
Bol şans hepimizeeee

Takipet.com | Facebook
----------------
Yarışmaya katılmak için yapmanız gerekenler:
- http://www.birorneginyokkisenin.com/ adresine gidip Facebook üzerinden oyuna bağlanıyorsunuz.
- Ardından videoda açıklandığı üzere, bilgisayarınızdan seçeceğiniz ya da arkadaşınızın Facebook sayfasından tercih edeceğiniz bir fotoğrafı örmeye başlıyorsunuz.
- Ördükten sonra isterseniz, mesaj kutusuna mesajınızı da ekleyebilirsiniz.
- Facebook'ta Paylaş seçeneğine bastığınız zaman ördüğünüz fotoğraf hem sizin Facebook sayfanızda paylaşılıyor, hem de oyuna ait Galeri'de yayınlanıyor.
- Haftanın en çok BEĞENilen fotoğrafının sahibi Kartopu Hediye Paketi kazanacak.
Kartopu Yünleri - Duvar | Facebook
----------------
Bebek Krallığı - ÖDÜLLÜ YARIŞMA | Facebook
----------------
Aress Turizm | Facebook
----------------
HEPIMIZ | Facebook
----------------
En Güzel Yılbaşı Ağacını Sen Süsle, Pırlanta Kolye Kazan / PERA PIRLANTA - Ağacını seç | Facebook
Kıslar size yeni yeni kampanyalar buldum. Burda hatırlamıyorum ama paylaşılmamıştı herhalde
Bol şans hepimizeeee