Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Hacı Sayid
Yarışmamızı kazanan şanslı kişiler: Aydın Erikçi ve Fatma Nur Akbalık. Kendilerini tebrik ediyoruz. Kazanamayanlar üzülmesin şansınız hala devam ediyor. Yarışmamız bu hafta da devam edecektir. İlginiz için teşekkür ederiz.

banada 20 tl lik çek gelmiş trendyoldan.

ya deminden beri extory parfüme laf anlatmaya çalışıyorum. kaç gündür linkimi yollutyordum 10 tane beğeniyi 11 aralıktan önce tamamlayıp yolladığımı. adamlar bana 2 beğeniniz var demez mi kafayı yedim bende var 12 beğeni.insanları kandırmaya çalışıyorlar resmen.bende kendimden bu kadar emin olmasam bu kadar ısrar edermiyim diyorum adamlar saçma saçma şeyler yazıyo.kafayı yedim ya. aramızda başka extory parfümün kazananlar listesinde olduğunu ancak listede adı olmadığını gören yok mu. ya sizde yazsanıza. adamlar hatalarını kabul etsin.

Merhaba :)
16–18 Aralık tarihleri arasında gerçekleştirdiğimiz Elizabeth Arden tıkla kazan yarışmamız ile ilgili sonuçları açıklıyoruz :)

“Cosmic Radiance Britney Spears’in lanse ettiği kaçıncı parfüm?” sorusuna “10” doğru yanıtları ile sıralamaya giren 50ml. Cosmic Radiance kazanan üyelerimiz;

... Canan Zerkinli
Yusuf Işık
Selda Onay
Nazlı Şentürk
Bahadır Özavar olmuştur.

Arabalar 2 filminde F1 yarışçısı olan resimdeki karakterin tam adı nedir? sorulu yarışmamız sona ermiştir.(Yanıt :Francesco Bernoulli)

Yarışmamızın kazananları Nalan Üner, Mehmet Altınışık ve Mehmet Kula'yı tebrik ederiz. Posta adreslerini mail atmalarını rica ederiz.

Yarın saat 10:00'da yeni yarışmamızda görüşmek üzere.

Bedava.Com
Daniel Klein Kampanyası Kazananları Belli Oldu,
Bayan Saati Kazanan Şanslı Üyelerimiz;
1-Suzan Doğan
2-Sibel Uçar
3-Esra Kurt
4-Vildan Yanmaz
5-Gülfem Birinci

Erkek Saati Kazanan Şanslı Üyelerimiz;
1-İbrahim Sümer
2-Batuhan Karaca
3-Ruken Erdemoğlu
4-Ahmet Aydın Hgk
5-Kara Kml

Kazanan üyelerimizin adres ve telefon bilgilerini info@bedava.com adresine "Daniel Klein" konu başlığı ile iletmeleri, ya da 0 212 279 25 55 numaralı telefona bilgi vermelerini rica ederiz. — Duvar Fotoğrafları

kızlar çok mutluyum saat kazanmışım:1::8:valla siz olmasanız ben kazandığım şeyleri kaçırırım hep.çok teşekkürler :36:

PERLİNA
Etkinliğimizi kazanan şanslı katılımcılarımız;
Seher Yaşar / Kırıkkale - Lale Çınar / Datça
Ürünlerimizi güzel günlerde kullanmalarını dileyerek, tüm etkinliğimize katılan herkese çok teşekkür ediyoruz..

anam işler kesat bi kotex kazandım bugünlerde başka çıkan bişey de yok :19:
milletin hatunlarına bak taaa nerelerin seyahatini kazanıyor biz bi kıytırık hediye bilem kazanmadık heheheheheheeh
t:1::1:

kızlaaaar :52: trendyol hesabınıza bi bakın bana 20 tl hediye çeki gelmiş size de gelmiş olabilir

bu sefer yok:25::25::25:

kutu kola falan üzerinde kırmızı kasa yazan şişeler canım kapaklarında şifre oluyor

tmm canım anladım bende geçen açma halkası vardı bulursam sana yazarım sana şifre sini ama kutunun dışında kırmızı kasa yazıyomuydu hatırkamıyorum:27:

Back
X