Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Elİt'ten Yılbaşında kİlolarca ÇİkolAta kazanma şansı!

Soruya doğru cevap veren ve sayfamıza en çok arkadaşını davet eden 3 şanslı takipçimiz Elit'ten sırasıyla 30, 20 ve 10 kilo çikolata kazanacak.

teknosa cevaplar 1.SDN TEKNOSA MAGAZİN'in son sayılarını görüntüleyebileceğiniz web adresi nedir? cevap .: SDN Teknosa Magazin :. 2.Teknosa Beşiktaş Şubesi hangi dernekten teşekkür belgesi almıştır? Twitter üzerinden paylaştığımız haberi bularak derneğin adını aşağıya yazın ve bir sonraki soruya geçmeye hak kazanın. cevap haytap 3.İzlesene Teknosa Kanalı'nda toplam kaç video paylaşıldığını aşağıya yazarak vakit kaybetmeden bir sonraki soruya geçin.doğru cevap 33 4.TeknoHaber’in 4. Bölümünde incelemesi yapılan Samsung Galaxy S2 tanıtımı toplamda kaç saniye sürmektedir?cevap 147 5.Twitter'da GameXFuari adlı hesabın attığı bir tweeti hangi tarihte retweet ettiğimizi gün.ay.yıl olarak yazın, yeni soruyla ödüle doğru kocaman bir hamle yapın.cevap 2.12.2011

Son düzenleme:
Yedigün

‎"Murathan Mungan" doğru cevabını göndererek Burger King’den iki adet Hamburger Menü kazanan üyelerimiz; Hülya Yıldırım, Demet Yalçınkaya, Serkan Beycur, Habibe Kahraman, Semra Ergünşah ve Nihal Şen'i kutlarız :)

yine kazanmadım yaaa

teknosada bir başka soru ve cevabı CCKirmiziKasa adlı hesabın attığı bir tweeti retweet ederek CocaCola Kırmızı Kasa'nın Teknosa avantajını paylaştık. Acaba CocaCola Kırmızı Kasa'da Teknosa'dan kaç TL'lik hediye çeki kazanma şansınız var? Doğru twitter'a. cevap 10 tl

yanlış herhalde canım kabul etmiyor

bir soru daha var teknosa.com’un ana sayfasına giderek popüler ürünler sekmesinde hangi ürünün olduğunu bulup ürünün markasını aşağıya yazın. Vakit kaybetmeden bir sonraki soruya geçin. cevap ipad 2

yanlış herhalde canım kabul etmiyor

1.ci sorumu yanlış canım onu doğru yazdımda verdiğim cevaba tıklayıp açılan sayfadaki adresi kopyalayın sorular farklı farklı geliyor ben bütün soruları ve cevapları bulup paylaşıyorum kızlar bilemediğiniz olursa hemen burda sorun

Son düzenleme:
Dove twitter kampanyasında kazananlar ve burdada adım yokkk

Yegane Aka

Eliz Altınel Ulusoy

Esra Tahtalı

Melek Ocak

Nilgul Tatlav

Nisa Yilmaz

Halime Cenik

Seher Onart

Nefise Haspalali

Gamze Haseki

Meltem Özdoğan

Tuğçe Engin

1.soru yu geçemedim daha o yanlış şimdilik 33 değilmiş

1.soru yu geçemedim daha o yanlış şimdilik 33 değilmiş

İzlesene Teknosa Kanalı'nda toplam kaç video paylaşıldığını aşağıya yazarak vakit kaybetmeden bir sonraki soruya geçin.doğru cevap 33 eminim doğru canım eğer bu soru çıktıysa

Son düzenleme:
bir başka soru daha yazdımmı bilmiyorum ama Teknosa’nın teknoloji üzerine olan dergisinin adını aşağıya yazın ve bir sonraki soruya geçerek yarışmamıza devam edin.doğru cevap sdn teknosa magazin

Teknosa olarak hangi kargo şirketiyle çalıştığımızı teknosa.com üzerindeki yardım bölümünden bulabilirseniz günün şanslısı siz olabilirsiniz doğru cevap ups

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…