teknosa cevaplar 1.SDN TEKNOSA MAGAZİN'in son sayılarını görüntüleyebileceğiniz web adresi nedir? cevap .: SDN Teknosa Magazin :. 2.Teknosa Beşiktaş Şubesi hangi dernekten teşekkür belgesi almıştır? Twitter üzerinden paylaştığımız haberi bularak derneğin adını aşağıya yazın ve bir sonraki soruya geçmeye hak kazanın. cevap haytap 3.İzlesene Teknosa Kanalı'nda toplam kaç video paylaşıldığını aşağıya yazarak vakit kaybetmeden bir sonraki soruya geçin.doğru cevap 33 4.TeknoHaberin 4. Bölümünde incelemesi yapılan Samsung Galaxy S2 tanıtımı toplamda kaç saniye sürmektedir?cevap 147 5.Twitter'da GameXFuari adlı hesabın attığı bir tweeti hangi tarihte retweet ettiğimizi gün.ay.yıl olarak yazın, yeni soruyla ödüle doğru kocaman bir hamle yapın.cevap 2.12.2011
yanlış herhalde canım kabul etmiyor
1.ci sorumu yanlış canım onu doğru yazdımda yanlış çıkıyor eğer öyleyse cevabı tekrar vereyim sorular farklı farklı geliyor ben bütün soruları ve cevapları bulup paylaşıyorum kızlar bilemediğiniz olursa hemen burda sorun
2 yazsan soruyu bilmiorum ama bir tahmin1.soru yu geçemedim daha o yanlış şimdilik 33 değilmiş
1.soru yu geçemedim daha o yanlış şimdilik 33 değilmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?