ya ccnm bu youtubeli olan soruyu kabl etmiyor.nedn ki
18 12 2011 buda olabilir noktalıda dene

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya ccnm bu youtubeli olan soruyu kabl etmiyor.nedn ki
doğru cevap 18,12,2011 olacak
HEDİYE KAZANAN BÜBCHEN DOSTLARI
Sorduğumuz soruya doğru yanıt verenler arasından aşağıdaki takipçilerimiz Bübchen'den 3'lü saç ve cilt bakım seti kazanmışlardır.
Kendilerini kutluyor, tüm katılımcılarımızın gösterdikleri ilgiye teşekkür ediyoruz.
Önümüzdeki hafta, yılbaşının hemen öncesinde yeni sürprizlerimiz ve tabi ki yine hediyelerimizle yeni yıla birlikte gireceğiz. Şimdiden mutlu yıllar...
- Hande Değirmenci
- Nurzat Shaimerdenova
- Nilgün Şükran Çetin
- Birsen Gürbüz
- Melike Avcı
melikeeee....![]()
Hacı Sayid
Yarışma için geri sayım başladı. Saat 15:00'da Facebook'tan soracağımız soruya doğru cevabı veren 10., 30., 50. kişi Safir Sepetini kazanacaktır.Cevaplarınızı "yarisma@hacisayid.com" adresine iletişim(Ad,Soyad,Telefon,Adres) bilgilerinizle birlikte gönderebilirsiniz.
efemmmmm ayyyy inanmıyorummmm şokkkkkklar içerisindeyimmmm şekergacımm yhaaa bu benmiyimmm şimdikkkk![]()
![]()
![]()
:44:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
kızlar hacı sayidin sorusunu buraya kopyalarmısınız
Yılbaşı Gecesi özel kutlamaların yapılacağı şubelerimizin isimleri nelerdir ? Cevaplarınızı "yarisma@hacisayid.com" adresine iletişim(Ad,Soyad,Telefon,Adres) bilgilerinizle birlikte gönderebilirsiniz.kızlar hacı sayidin sorusunu buraya kopyalarmısınız
Yılbaşı Gecesi özel kutlamaların yapılacağı şubelerimizin isimleri nelerdir ? Cevaplarınızı "yarisma@hacisayid.com" adresine iletişim(Ad,Soyad,Telefon,Adres) bilgilerinizle birlikte gönderebilirsiniz.
cevabı bulamadım, nekadar zor yaa :26:
kızlar internette dolanıp duruyorum nerede ne kampanya var diye. sizler sayesinde bir çok kampanyaya başvurdum ama şansızım sanırım daha kazanamadım bir şey:2:
bir sitede bir kampanya daha buldum bu sefer umutluyum. katalog yapmışlar üç tane seçiyormuşuz buradan sonra da eğer kazanırsak katalogdakilerden gönderiyorlarmış. altta linki verdim. umarım birimize çıkar buradan ya
Yeşilist.com Yılbaşı Kataloğu
Yılbaşı Gecesi özel kutlamaların yapılacağı şubelerimizin isimleri nelerdir ? Cevaplarınızı "yarisma@hacisayid.com" adresine iletişim(Ad,Soyad,Telefon,Adres) bilgilerinizle birlikte gönderebilirsiniz.
ayyyy canımsın yaaa allah razı olsun bitanem benimmm çok tesekkkür ederimmmm kuzucuma yeniyıl hediyesi geldi güzel teyzesi darısı basımaa babasınada blade parfüm
kendim gibi sevindim canım yaaaa..:13:
tam yerine gitti hediye..
bebişine güzel güzel sürüp koklarsın..![]()
tbrkler melike güle güle kullansın oğluşun bende çok istedim ama olmadıbide bişi kazanamıyorum diosun kız
![]()