Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

HEDİYE KAZANAN BÜBCHEN DOSTLARI

Sorduğumuz soruya doğru yanıt verenler arasından aşağıdaki takipçilerimiz Bübchen'den 3'lü saç ve cilt bakım seti kazanmışlardır.
Kendilerini kutluyor, tüm katılımcılarımızın gösterdikleri ilgiye teşekkür ediyoruz.

Önümüzdeki hafta, yılbaşının hemen öncesinde yeni sürprizlerimiz ve tabi ki yine hediyelerimizle yeni yıla birlikte gireceğiz. Şimdiden mutlu yıllar...

- Hande Değirmenci
- Nurzat Shaimerdenova
- Nilgün Şükran Çetin
- Birsen Gürbüz
- Melike Avcı

melikeeee....:46:

efemmmmm ayyyy inanmıyorummmm şokkkkkklar içerisindeyimmmm şekergacımm yhaaa bu benmiyimmm şimdikkkk :53: :52: :38: :43: :44: :30: :36: :17: :7: :5: :6: :27: :24: :nazar: :emir_bebek: :39: :1:

Hacı Sayid
Yarışma için geri sayım başladı. Saat 15:00'da Facebook'tan soracağımız soruya doğru cevabı veren 10., 30., 50. kişi Safir Sepetini kazanacaktır.Cevaplarınızı "yarisma@hacisayid.com" adresine iletişim(Ad,Soyad,Telefon,Adres) bilgilerinizle birlikte gönderebilirsiniz.

kızlar hacı sayidin sorusunu buraya kopyalarmısınız

tbrkler melike güle güle kullansın oğluşun bende çok istedim ama olmadı :14:bide bişi kazanamıyorum diosun kız :57:

kızlar hacı sayidin sorusunu buraya kopyalarmısınız
Yılbaşı Gecesi özel kutlamaların yapılacağı şubelerimizin isimleri nelerdir ? Cevaplarınızı "yarisma@hacisayid.com" adresine iletişim(Ad,Soyad,Telefon,Adres) bilgilerinizle birlikte gönderebilirsiniz.

cevabı bulamadım, nekadar zor yaa :26:

Hacı Sayid
Yılbaşına Hacı Sayid farkıyla girmek isteyenler;Bakırköy ve Halkalı şubelerimizde Özel yiyecek menüsü ve canlı müziğin olacağı bu kutlamada yerinizi şimdiden ayırtın!
Ayrıntılı bilgi ve rezervasyon için:
Bakırköy :0212 660 61 06
Halkalı :0212 697 06 06

Kızlar haci saydin sitesine bakın kız kendi adresini yazmış oraya delüüüü :1:

Yılbaşı Gecesi özel kutlamaların yapılacağı şubelerimizin isimleri nelerdir ? Cevaplarınızı "yarisma@hacisayid.com" adresine iletişim(Ad,Soyad,Telefon,Adres) bilgilerinizle birlikte gönderebilirsiniz.

bence siz cevapları araştırmıyorsunuz.
o kadar kolay ki sorunun hemen altına yani sayfayının altına doğru inseniz cevabı bulacaksınız.
biraz uğraşalım çaba harcayalım lütfennnn :))

kızlar internette dolanıp duruyorum nerede ne kampanya var diye. sizler sayesinde bir çok kampanyaya başvurdum ama şansızım sanırım daha kazanamadım bir şey:2:
bir sitede bir kampanya daha buldum bu sefer umutluyum. katalog yapmışlar üç tane seçiyormuşuz buradan sonra da eğer kazanırsak katalogdakilerden gönderiyorlarmış. altta linki verdim. umarım birimize çıkar buradan ya :16:

Yeşilist.com Yılbaşı Kataloğu

ay kızlar bütün ailemin adına başvurdum. nolur ben de sizin gibi kazanayım bir şeyler :5:

bi alt paylaşımda söylemiş adamlar, 2cm aşağı bakın

:16::16::16:

kendim gibi sevindim canım yaaaa..:13:
tam yerine gitti hediye..
bebişine güzel güzel sürüp koklarsın..:emir_bebek::emir_bebek:
ayyyy canımsın yaaa allah razı olsun bitanem benimmm çok tesekkkür ederimmmm kuzucuma yeniyıl hediyesi geldi güzel teyzesi darısı basımaa babasınada blade parfüm :37: :1: :1:
tbrkler melike güle güle kullansın oğluşun bende çok istedim ama olmadı :14:bide bişi kazanamıyorum diosun kız :57:

saol sekerimmm yok kıss kendime kazanamıyom bacımm herifle oglusa geliyo gördügün gibi :27: :52: :1:

Varmayın nekimin üstüne :70: O googledan araştırdığı için bulamamıştır normalde bu kadar kolay sormuyorlar da ondan...:38:

Back
X