Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Hacı Sayid
Doğru Cevap:"Bakırköy ve Halkalı" şubeleriydi. Yarışmamızı kazanan şanslı kişiler: Zeliha Kaya, Burçe Çaylak Özyurt, Orhan İnciroğlu. Kendilerini tebrik ediyoruz. Kazanamayanlar üzülmesin şansınız hala devam ediyor. Yarışmamız bu hafta da devam edecektir. İlginiz için teşekkür ederiz.

Hacı Sayid
Doğru Cevap:"Bakırköy ve Halkalı" şubeleriydi. Yarışmamızı kazanan şanslı kişiler: Zeliha Kaya, Burçe Çaylak Özyurt, Orhan İnciroğlu. Kendilerini tebrik ediyoruz. Kazanamayanlar üzülmesin şansınız hala devam ediyor. Yarışmamız bu hafta da devam edecektir. İlginiz için teşekkür ederiz.

Veet Türkiye

Zeynep Efe
Boyner'den 50 TL Değerinde Hediye Çeki

Kadriye Okçu

Sevilay Çamurcu

Tuğçe Kaya
Veet Hediye Sepeti

Sabire Karapıçak
Veet Hediye Sepeti

Özge Aydın
Veet Hediye Sepeti

Aysun Kara
Veet Hediye Sepeti

Elif Biçer
Veet Hediye Sepeti

Nestle Sıcak Çikolata
Her anının keyfini bilen Nestlé Sıcak Çikolata tutkunlarına keyifli bir haber! Nestlé Sıcak Çikolata ile Tam Kıvamında yarışmamız sona erdi ama Markafoni Tam Kıvamında yarışmamız başladı! Markafoni Tam Kıvamında yarışmamız bittikten sonra Tam Kıvamında yarışmamız tekrar başlayacak.
Nestle Sıcak Çikolata | Facebook

gördüğüm gerçekmi hayalmi görüyorum kazanmışım da nasıl kazanmışım ilk 10 a değilmiydi ellerine sağlık canım sen buraya eklemeseydin kazanamayacağımı düşündüğüm için bakmazdım

bunda zaten hiç kazanamıyorum

tebrik ederim canımm

ToyzzShop
Barbie’nin bir darılıp bir barıştığı yakışıklı sevgilisinin adı nedir? sorulu yarışmamız sona ermiştir.(Yanıt :Ken)
Katılan herkese teşekkür ederiz.

Bugünün kazananları Hümeyra Nazlı Özyılmaz, Hilal Güvercin ve Sevda İleri'yi tebrik ederiz.

Pazartesi günü görüşmek üzere, herkese iyi hafta sonları.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…