arkadaşlar bşy sorcam facebookda paylaşımlarımı görmemeleri için kısıtlamayı nasıl yapıyorum bilen anlatırsa acil çok sevinirim
dadlugacı iyi beceriyo da onu ben hiç bilmem ki :26:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar bşy sorcam facebookda paylaşımlarımı görmemeleri için kısıtlamayı nasıl yapıyorum bilen anlatırsa acil çok sevinirim
son açıklanan şeylerin hiçbirinde yokum kurşun döktürücem kendime
bugün anneme clear menden top ve şampuan geldi benimki yok adres aynı olduğu için mi acaba sizden aynı adrese 2 kere gelen oldu mu kızlar?:26:
sağol canım aynen gönderdim bakalım inş gelmez bir daha...kızlar dolucaya mail atıın ben ilk geldiğinde atmıştım
info@doluca.com; insankaynaklari@doluca.com; info@is-mail.com
bunlara yollayacaksınız
ben...........(isiminizi yazın)
bana bugün bouquet adında şarap dergisi geldi.is-mail dağıtımdan..ben istemedikçe nasıl gönderirsiniz?eğer bir daha gönderirseniz hukuki yola başvuracağım
ben böyle yazdım sildik dediler ve birdaha gelmedi
sizde yollayın kızlar![]()
kuzun güle güle kullansınn
oleyyyyyy avonlar dökülmeye başladı heemarkafoni bana 10tl çek yollamışşş oleleyoooo![]()
Yok bee canım saksı göndermezler o kadar zahmete gircek olsalar dikip gönderirlerMeşe Palamutlarına saksı geliyor mu? ona göre isteyeceğim
Biz de çok mutlu olduk da bu haberi kime yaydıysak,kim o kitabı okuduysa olumlu bir yorum yok,kklişe bir kitap gerçekten 6. sınıflara önerebilirim rahatlıkla bir Türkçe öğrt. olarakkimyager kitabım gelmiş,
duyuran ve twitter konusunda yardımcı olan arkadaşlara çok teşekkürler...:119::119::119:
ilk defa kitap geldi, çok mutlu oldum...![]()
Sen olmasan kötü yollara bilem düşerdim ben belkimmkızlar az önce bir durum yaşadım.
hiç tanımadığım bir insanın profili için '.... ark talebinizi kabul etmiştir' uyarısı geldi.
baktım bu kim diye.
tanımıyorum, talep filan da yollamadım.:26:
ama duvarındaki bir kaç gönderiyi daha önceden beğenmişim gibi bir durum var. 'beğenmekten vazgeç' ibaresi hakim.
kişinin gönderilerini beğenenler listesinde burdan bir arkadaşımın ismi de var:26:
neler oluyor anlamadım.
hesabım adına birileri bir şey mi yapıyor:18:
benzer bir durum yaşadınız mı?
bnde 2 tane kazandım bugun 1 tanesı geldı anlam veremedım
acaba gelmıcekmı
Eki Görüntüle 312941
palamudum benımde gelır brkac gune :))))
nestledende kazanmısımmmmmmmmmmmm oleyyyyyyyyyyyyyy
sağol canım aynen gönderdim bakalım inş gelmez bir daha...
oleyyyyyy avonlar dökülmeye başladı heeufak şeylerden mutlu olunur denmez ona o avon şeysinin bir tanesi 40 küsüre satılıyor
güle güle kullan canım benim
çizgi romanına bayıldımmm kitabını da oku yorumla bana sen
okumuş kadar olurum
Bana hiçbir siteden çek gelmiyor yaaaa
Yok bee canım saksı göndermezler o kadar zahmete gircek olsalar dikip gönderirler
Biz de çok mutlu olduk da bu haberi kime yaydıysak,kim o kitabı okuduysa olumlu bir yorum yok,kklişe bir kitap gerçekten 6. sınıflara önerebilirim rahatlıkla bir Türkçe öğrt. olarak
Sen olmasan kötü yollara bilem düşerdim ben belkimm
tebriklerrrr hediye kazanan herkeseeeee![]()
geldi canım bana ve eşime merak etme gelir
dadlugacı iyi beceriyo da onu ben hiç bilmem ki :26:
Grubu kurdum grup gizli paylaşımları sadece kk üyeleri görecek kimler katılmak ister
çok soal kontesimmtelefonla arıyorlar canım
aa süperrrr
bu da süper
bu kötü :18:
ben katıldım az önce, neden ki?
Allah seni neetmesinkoptum yineeee
hepsi diye hatırlıyorum
bugün bayaaa kazananlar olmuş,tebrik ediyorum herkesiiiiiiiiiiiii![]()
ayyy canım benim çok saol allah razı olsun inş hep beraber kazanalım canımsınmelikecim tebrikler şansın artarak devam etsin inş bende senin adına çok sevindim gerçekten
AXE Etkisi | Facebook böyle birşey var ama bakmadım daha
bunlarda bende kazanamadım hiç canımmmveet ve dettol açıklandı kazanamadım![]()
tebrikler balımm
tebrikler kusummmclear hediyemi yollamış 2 tane kazanmıştım biri gelmiş uf neyse belki daha sonra gelir tekrar![]()
saol bitanemmhediyler süper kızlar iyi günlerde kullanın![]()
saol güzel teyzesiicanım benim iyi günlerde oynasınhangi kargo ile geliyor
ne kadar temiz kalplsin canım yaa rabbim güzel gönlüne göre versin inşş senindebende seni tebrik ederim canım ve bugün kazanan herkesi, topiğimizin maşallahı var böyle devam etsin verilen bütün hediyeleri biz kazanalım inşallah kazanan herkesi canı gönülden tebrik ediyor herkesin şansının artarak devam etmesini diliyorum inanın sizler kazandıkça kendim kazanmış kadar mutlu oluyorum bu arada benimde top ve şampuanım geldi clear men den vesile olan herkese ayrıca teşekkürlerimi sunuyorum
sağol canım aynen gönderdim bakalım inş gelmez bir daha...
oleyyyyyy avonlar dökülmeye başladı heeufak şeylerden mutlu olunur denmez ona o avon şeysinin bir tanesi 40 küsüre satılıyor
güle güle kullan canım benim
çizgi romanına bayıldımmm kitabını da oku yorumla bana sen
okumuş kadar olurum
Bana hiçbir siteden çek gelmiyor yaaaa
Yok bee canım saksı göndermezler o kadar zahmete gircek olsalar dikip gönderirler
Biz de çok mutlu olduk da bu haberi kime yaydıysak,kim o kitabı okuduysa olumlu bir yorum yok,kklişe bir kitap gerçekten 6. sınıflara önerebilirim rahatlıkla bir Türkçe öğrt. olarak
Sen olmasan kötü yollara bilem düşerdim ben belkimm
tebriklerrrr hediye kazanan herkeseeeee![]()
bnde 2 tane kazandım bugun 1 tanesı geldı anlam veremedım
acaba gelmıcekmı
Eki Görüntüle 312941
palamudum benımde gelır brkac gune :))))
nestledende kazanmısımmmmmmmmmmmm oleyyyyyyyyyyyyyy
evet canım birinden kesin cevap gelir.hepsini yolla garanti olsun.ne demek canım ya![]()
şaka yapıyorum canım benimşu saat itibariyle herşey düzene girdi amaa şimdide misafir geliyo
kalkıp yemek yapıcam hemen ani misafir görümcem
neyse öptüm seni
Eki Görüntüle 311928
Bu iletiyi ''Beğen'' Çekilişe Katıl
Çekiliş Fotoğrafına tıkla Sende Katıl. Yeni Yıla Yeni Kartvizitin Olsun.
HEMEN TASARLA çekiliş kuralları:
-Çekilişe katılmak için Hemen Tasarla | Facebook sayfasını beğenmek ve https://www.hementasarla.com sitemize üye olmanız gerekmektedir.
-Şanslı kişi https://www.hementasarla.com sitesinde kendi tasarladığı 1000 adet tek yön Kartvizit kazanmaya hak kazanacaktır.
-Kampanyadan Her üyemiz 1 defa yararlanabilir.
-HEMEN TASARLA kampanya koşullarını değiştirme hakkını saklı tutar
-Sonuçlar 31/12/2011 tarihinde saat 23:30 da Hemen Tasarla | Facebook sayfasında duyurulacaktır.
-Herkese bol şans dileriz
görmeyen arkadaşlara duyurulur :)
teşekkürler sadece hergün sadece 1 kez oynuyordum öyle çok fazla oynamadımtebrik ederim
nasıl kazandın ya ben hergün oynuyorum ama hala kazanamadım
ben de 10aralıkta kazanmıştım canım bugün geldi aras ile geliyor bilgin olsun güle güle kullan![]()
aaaa benimde misafirim var antalya dan geldi görümcem ben çok severim görümcelerimi 3 görümcem var arkadaş gibiyiz beraber çok eğleniriz inşallah seninde öyledir bu arada herşeyin yoluna girdiğine sevindim almira yı öp benim için.