Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

kızlar bu gün bana trendyoldan aldığım hırka geldi hani şu 20 liralık çekle almıştım modelini çok beğendim ama bedeni çok büyük geldi çok üzüldüm yaaa :50::50:değişim filan oluyo mu trendyolda bilgisi olan var mı?

$Fotoğraf-00011_1.webp

Şimdi de bu geldi kızlar bugün karla karışık kargo yağıyor bana :D

1.soru Youtube Teknosa Kanalı’nda 9.Nisan.2010 tarihinde yayınladığımız reklam filmimizin adını hemen aşağıya yazın ve bir sonraki soruya geçin. cevap : 300 GÜNÜ BİRLİKÇİLER 2.soru Youtube Teknosa Kanalı’nda 12 Kasım 2010 tarihinde paylaşmış olduğumuz Kop Kop reklam filmimiz kaç saniyedir? Doğru cevabı bulmak için Youtube’daki kanalımıza bakın ve hemen aşağıya yazarak bir sonraki soruya geçin. cevap : 21 3.soru Beşiktaş mağazamızın herkes tarafından sevilen, ünlü kedisinin adını Facebook duvarımızdaki bir haberde paylaşmıştık. Bu haberi bularak, sevimli pisinin ismini hemen aşağıya yazın ve vakit kaybetmeden bir sonraki soruya geçin. cevap : TURUNCU 4.soru Teknosa Facebook sayfasında bulunan “Herkes için Teknoloji” sekmesindeki videonun başlığını aşağıya yazarak bir sonraki soruya geçmeye hak kazanın cevap : Akıllı Sensör Nedir?
5.soru Teknosa.com üzerindeki ana sayfada menü barında Kampanyalar ve Müşteri Hizmetleri bölümlerinin arasında hangi bölüm bulunmaktadır, hemen bakın ve doğru cevabı aşağıya yazarak hemen sonraki soruyla yarışmamıza devam edin.
cevap : servisler

kızlar teknosaya yarışmaya katılanlar kendileri adına açılan gerçek kimlikleriyle olan faceleriyle katılsınlar form çıkıyor ad soyad yazmıyor formda adres ve telefon eğer kazanırsak açmış olduğumuz facelerdeki ismimizle gelir kargocularda vermez haberiniz olsun

Bu arada iyi dilekleriniz için çok saolun kızlar darısı size olsun :10:

Blade de hiç oynamadım dessem yeridir girdim yarışmaya sadece ismimi kayıt ettim privacy dede çok oynadım ama hiç top 10 listesine girememiştim tesadüfen ismimi gördüm kazananlarda ::32:

TRESAN
‎"12 KİŞİYE 12 AYLIK 12'ŞER ŞAMPUAN HEDİYE"

Kampanya Şartları: 23 Aralık-8 Ocak
1- Sende katılmak istersen bu resmin altına adını soyadını yaz.
2- Sayfayı ve Adını 50 arkadaşına beğendir.
3- Her 50 beğeni aldığında 1 çekiliş hakkı kazanırsın.
4- Seni beğenen başkasınıda beğenirse o kadar eksiğin var demektir.

- 8 Ocak akşamı "videolu" çekilişle kazananlar açıklanacaktır.
- Katılımcılar arasından çekilişle belirlenecek 12 kişi: 12 aylık 12'şer adet Şampuan kazanacaktır.
- Sahte (fake) hesap kontrolu yapılacaktır.

AYRICA; Kampanya bitimine kadar, kendi profil resmini "Tresan profil resmi ile" değiştir "1 çekiliş hakkı daha" kazan.
(50 beğeni toplamazsan bu avantajdan yararlanamazsın)

kızlar beğenili imiş ama haberiniz olsun dedim paylaşıldıysa :17: kampanyacıların hesaplarını dikizlerken buldum :27:

kızlar bu gün bana trendyoldan aldığım hırka geldi hani şu 20 liralık çekle almıştım modelini çok beğendim ama bedeni çok büyük geldi çok üzüldüm yaaa :50::50:değişim filan oluyo mu trendyolda bilgisi olan var mı?

Değişim yapabiliyorsun canım trendyol sayfası kurallarını oku bi istersen.

soru1_ Teknosa Fotolab hizmeti Samsun’da hangi mağazamızda verilmektedir? Doğru cevabı teknosa.com üzerinden araştırıp aşağıya yazın ve hemen sonraki soruya geçin. cevap : Samsun İstiklal Caddesi
soru2_Teknosa’nın Facebook sayfasında yapılan ve 16.Aralık günü sona eren Turuncu Kazan yarışmasının büyük ödülünün ne olduğunu bulun ve vakit kaybetmeden bir sonraki soruya geçin. cevap : ipad 2 soru3_Polis İmdat! Yangın İhbar! demeyin Teknosa’nın Twitter’daki satış sonrası destek hesabının adını herkesten önce öğrenin yarışmaya devam edin!!! cevap : TeknoAsist soru4_SDN TEKNOSA MAGAZİN ne kadar zaman aralıkla yayınlanmaktır? Eğer doğru cevabı biliyorsanız, hemen aşağıya yazın ve zaman kaybetmeden sonraki soruya geçin.cevap : 15 günde 1 soru5_ Teknosa’nın müşterilerine sunduğu ek garanti hizmetinin adı nedir? Doğru cevabı bulmak için teknosa.com’a bakmanız yeterli. Sonra vakit kaybetmeden cevabı aşağıya yazarak bir sonraki soruya geçin! cevap : TeknoGaranti

Son düzenleme:

Benim de arkadaşıma hediye aldığım hırka çok bol kesim kloş kesimmiş vereceğim kişiye biçimsiz gelir diye korkuyorum önceden göstersemmi? napsam beğenirse hediye veririm beğenmezse yeni hediye alırım doğumgününe ..aklım karıştı sen hangi butikten almıştın?

terndyolun bedenleri bi acayip bende geçen ay 40 beden giydiğim halde 42 elbise aldım dar geldi:))en iyisi takı falan almak benimde 2 tane 20 lik çekim var bekliyorm bakalım.
BAMBİ ayakkabı alan varmı daha önce numaraları uyuyomu acaba

Benim de arkadaşıma hediye aldığım hırka çok bol kesim kloş kesimmiş vereceğim kişiye biçimsiz gelir diye korkuyorum önceden göstersemmi? napsam beğenirse hediye veririm beğenmezse yeni hediye alırım doğumgününe ..aklım karıştı sen hangi butikten almıştın?

roman butiğinden aldım canım 1-2-3 bedenleri vardı modelin üzerindeki 36=1 beden diye yazmışlar ben normalde 42 beden giyiyorum 3 numarasını aldım çuval gibi oldu 1 bile olurmuştu bana :50::50:

kızlarr trendyoldan aldığım kazağımmm geldiiiii :)) mor seçmiştim ama petrol rengi geldi.daha da güzelmiş :9: çokk mutluu oldummm :8:

Back
X