Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

ToyzzShop
Hem çocukların hem de hiç büyümeyenlerin tercihi olan Toyzz Shop’un 22 şehirde toplam kaç mağazası bulunmaktadır? sorulu yarışmamız sona ermiştir.

Bugünün kazananları Oya Özkul, Yasemin Muratoğlu, Elif D., Ahmet Sarıkaya, Hasibe Güler'i tebrik ederiz ve adreslerini mail atmalarını rica ederiz.

Yarın saat 10:00 da yeni yarışmamızda görüşmek üzere iyi akşamlar.

akbalık tebriklerrrrrrrr:)))))))))

"Bübchen saç ve cilt bakım ürünlerini tercih ediyorum. Çünkü ......................"

Bakalım kullanıcı deneyimlerini paylaşarak, bu cümleyi en güzel, en anlamlı kimler tamamlayacak?

Yarışmaya Katılmak İçin Yapmanız Gerekenler:

1. Öncelikle eğer Bübchen'in buradaki Facebook sayfasının abonesi değilseniz, abone olmalısınız. Yani 'beğen'melisiniz. Daha sonra bu yarışmayı Facebook’taki diğer arkadaşlarınızla paylaşmanız gerekiyor.

2. Yukarıdaki yarım cümleyi tamamlayarak, adınız soyadınız, yaşınız ve yaşadığınız ili de yazıp, bubchentr@gmail.com adresine mail olarak göndermelisiniz.

3. Cümleyi tamamlayıp gönderenler arasından, 1. 45. 90. 160. ve 200. kişiler, Bübchen'den Şampuan, Banyo Köpüğü ve Nemlendirici Süt’ten oluşan üçlü Bakım Seti kazanacaklar.

4. Yarışmaya katılmak için en geç 27 Aralık Salı gecesi saat 24:00’e kadar maillerinizi gönderebilirsiniz.

5. Kazanan kişiler, 28 Aralık Çarşamba Günü buradan açıklanacaktır.

6. Gönderilen ‘tamamlanmış cümlelerin’ içerisinden editörlerimizin seçtiklerini burada yayınlayacağız.

7. Bu kampanya, Milli Piyango İdaresi’nin izin ve denetim kapsamı dışında yapılmaktadır.

8. Bu kampanya hiçbir şekilde Facebook'un sponsorluğunda yapılmamaktadır, Facebook tarafından desteklenmemekte ya da düzenlenmemektedir ve Facebook ile herhangi bir ilişkisi bulunmamaktadır. Bilgilerinizi Facebook'a değil, Bübchen’e vermektesiniz.

Herkese bol şanslar diliyor, cevap maillerinizi bekliyoruz.

NOT: Lütfen buraya cevap tahminlerinizle ilgili yorum yazmayınız! Kopyaya girer, şansınız azalır! Teşekkürler.

facebokk sayfasından bulabilirsiniz

şu şartları üye kazandırılan yarışamları sevmiyorum arkadaş sayısı az olanlar için hiç bir kazanma şansı yok

elif şafak iskender kitabım gelmiş
meşe palamutum gelmiş
ve ronaldo'm gelmiş (topu hemen verdim komşunun çocuğuna)
kızlar liipton hangi kargo ile geliyordu yaa:26:

serelim gör artık yazımı face de kimseye mesaj yollayamyorum kısıtlandı bi kaç gün inşalah hemen düzelir bazı uygulamalara da giremiyorum be sayfaları da beğenemiyorum

Eti Hoşbeş
Yılbaşına kadar sayfamıza en çok yeni üye kazandıran arkadaşımıza Eti Hoşbeş'ten çok özel hediyeler.

ETİ HOŞBEŞ; yeni nesil gofret :)

Eti Hoşbeş | Facebook

kızlar bu sayfa bana güvenilir gelmedi. Arkadaş davet edicez listesi çoğalcak sayfanın ismi değişcekmiş gibi bi his uyandı içimde. Beğendiği diğer sayfalara göz gezdirin isterseniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…