Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

bugun gırememstım gecmıstekı yarsmalara katıldım
ınsallah 2011 ı bereketlı kapatırız

etı gofredoda kazanmısım cok sevındım
ayrıca nestlede form doldurmak ıcın maıl yollamıs
bardaklan cıkolata gelecekmıs bu hafta

http://www.facebook.com/PASTELCOSMETICS?sk=app_208315825921486&
pastelin kalıcı rujunu soruyor ben day long diye buldum ama emin olamıyorum gene de yolladım

kızlar cevabı ne buldunuz mu sizzzz

ben bu arada bugün liptonumu aldım çok güzel bardak eşim hemen çay içerek açılışı yaptı bi tane daha kazanmak lazım yalnız

Son düzenleme:
yarın selva makarnanın face sayfasından kampanya duyurusu yapılcakmış takipte olalım

http://www.facebook.com/PASTELCOSMETICS?sk=app_208315825921486&perms=email%2Cuser_about_me%2Cuser_birthday%2Cuser_location%2Cpublish_stream&selected_profiles=100001381309645&session={%22session_key%22%3A%222.AQBJSSMzoSEP58_t.3600.1324940400.1-100001381309645%22%2C%22uid%22%3A%22100001381309645%22%2C%22expires%22%3A1324940400%2C%22secret%22%3A%22H9kBV38BRJPvWbWy_GqsCg__%22%2C%22base_domain%22%3A%22socialapplicationservices.com%22%2C%22access_token%22%3A%22AAAC9dk7OHc4BAL6pLJ2gmbR744meZAF9HUQFHZB2c9JSs0xaKeaBlhZAk1EO8TeEn7ZC6qmZAiUFMmw6cv5gELUKUZBlZAjr9kBnmqeZAPTXBy5pjFjlKIPR%22%2C%22sig%22%3A%2267d9e347febffc903619dbd7dc926475%22}#!/selva

bence kalıcı ruju sormuyor
aslı renksiz olup sürülünce rengi çıkan sihirli rujunu soruyor
çünkü her dudak için farklı renk oluyor demiş

bence kalıcı ruju sormuyor
aslı renksiz olup sürülünce rengi çıkan sihirli rujunu soruyor
çünkü her dudak için farklı renk oluyor demiş

ne bileyim soru paylaşılmış cevap paylaşılmamış bi bakınayım dedim ama beynim sulandı ben cevap vermiş bulundum siz bulursanız yazın arkadaşlar ben çıkıyorum yarın çok yorgun olacağım bir gün...
iyi geceler

https://www.facebook.com/esteelauderturkiye?sk=app_311700352181486

bu kampanyayı biliyormuydunuz görmüş olabilirsiniz ilgimi çektide =)

Rossmann Türkiye
Rossmann'ın yılbaşına özel sürprizi için geri sayım başladı. Detaylar için bizi takip etmeye devam edin!

https://www.facebook.com/rossmannturkiye?sk=wall

Facebook'ta Women's Health ile Sürpriz Hediyeler | Facebook

womens health ta bi kampanya var kızlar şimdi gördümmm

My Little Pony

Cevaplar d ve b olarak buldum koşunnnnn

Palette Türkiye
Yeni yıl hediyeniz Palette’den! Hemen tıklayın Çekiliş Rengim’e katılın! Palette Türkiye - Çekiliş Rengim | Facebook

Psp 3004 Ödüllü Yarışma;
Sonysepetim | Facebook

Yeni Yılda Kampanya Olacakmış;
Sportif Sepetim | Facebook

kızlar yeni buldum Silver - Shoe Care Products
iletişim bölümüne ayakkabı boyası numunesi rica ediyorum falan yazıyormuşuz onlar bize ulaşıp numune gönderiyormuş :44:

PASTEL - Duvar | Facebook
kızlar ben bunu buldum ama biraz geç kalmışız 6.günün sorusu

kızlar bunu buldum Vivident Tr
Gol Olur, futbol tartışmak yerine geyik yapmayı tercih eden arkadaşlar arıyor!
Müracaat: Vivident Tr - Ürün/Hizmet - Olmaz Deme Gol Olur | Facebook

Take Off
Muhteşem hediyeler için Cuma gününü bekleyin. Beğen'in bu eşşiz hediyelerden birine sahip olun.

Take Off | Facebook

kazananları tebrik ederimhiç bir listede adım yok
kızlarr
bu arada benim gibi kazanamayan şansızlar buyrun gelin belki benden kazanırsınız hediye

dünün cevabı long day lı olandı canım
bu günün kü magıc gloss
her gün değişiyor sanırım

bunun cevabı ne kızlarrrr

TRT HD
‎09 Ocak'ta Futbul HD programında tüm Galatasaraylı futbolcuların imzaladığı forma sahibini bulacak... Kimler bu formayı kazanmak ister?
İmzalı Galatasaray Forması
Sayfamızı beğenen, kampanyamıza katılan kişiler arasından Futbol HD programımızda çekilişle belirleyeceğimiz bir kişiye Galatasaray'ın imzalı formasını veriyoruz. Size ulaşabilmemiz için lütfen e-posta ve telefonunuzu yazmayı unutmayın.....

link çıkmamış neyse.....
sat 3: www.hizlial.com'a üye olup e-mail adresi ve cep telefonu numarası ile aktivasyon yapan tüm Vodafone ve Turkcell kullanıcılarına günlük 12TL yada 30TL'lik konuşma süresi hediye
bana bugün geldi 30 dk.1gün gecerli

Yaklaşan yeni yıl için Yüksek Topuklar’ın size bir hediyesi var! Hediye yarışmaya katılan kişiler arasından 1 kişi; mutfakta işinizi kolaylaştıracak yumurta zamanlayıcısının sahibi olacak! Yumurta zamanlayıcısı sayesinde; rafadan, tam pişmiş ya da orta pişmiş yumurtalar haşlayıp, sevdiklerinizle keyifli kahvaltılar yapabilirsiniz!
Hediye Yarışmasına Katılmak için Yapmanız Gereken; Yüksek Topuklar’ın Facebook Sayfasını Beğenmek ve Duvarınızda Paylaşmak!
Hediye Yarışması Var!

trendyol çekini kullanmayanlar ben geçen ay ekol outlet magazasından (Mor Dantel Garnili Balıkçı)almıştım çok şık duruyo tavsiye ederim.bende 39 almıştım.size 24 gelir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…