Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

alakam olmayan bir şehrin mng kargo şubesinden mesaj geldi.
paketiniz şubemize ulaşmıştır diye.
aradım.
ne paketi dedim, ben o şehirde yaşamıyorum.
bilmem ne çekilişten dedi kadın.
aynı adrese bir paket daha var, gamze (soyisimden emin değilim,kırıcı,kırıç vs bişey olabilir) adına dedi.
bizde öyle biri var mı?
neden böyle garip şeyler yaşar oldum :47:
isim benim tel benim adres saatlerce uzağımdaki alakam olmayan bir il!

olay kremler hangi kargoyla geliyor? ona belge yollamadım, hakkım yedeğe geçti de ondan mı karıştı ortalık diyeceğim ama ortada 2 paket 2 isim 1adres var

Gamze kırıcı Ankara

olay'ın kazanan listesindeki isim
hakkım yedeğe geçmemiş.
onun yerine zaten kazanan bir isim, benim adımı da kullanarak 2. paketi almaya çalışmış.

Son düzenleme:
alakam olmayan bir şehrin mng kargo şubesinden mesaj geldi.
paketiniz şubemize ulaşmıştır diye.
aradım.
ne paketi dedim, ben o şehirde yaşamıyorum.
bilmem ne çekilişten dedi kadın.
aynı adrese bir paket daha var, gamze (soyisimden emin değilim,kırıcı,kırıç vs bişey olabilir) adına dedi.
bizde öyle biri var mı?
neden böyle garip şeyler yaşar oldum :47:
isim benim tel benim adres saatlerce uzağımdaki alakam olmayan bir il!

olay kremler hangi kargoyla geliyor? ona belge yollamadım, hakkım yedeğe geçti de ondan mı karıştı ortalık diyeceğim ama ortada 2 paket 2 isim 1adres var

Gamze kırıcı Ankara

olay'ın kazanan listesindeki isim
hakkım yedeğe geçmemiş.
onun yerine zaten kazanan bir isim, benim adımı da kullanarak 2. paketi almaya çalışmış.

şekerrrr ben ankaradayım senin paketinle ilgilenebilirim :34: kalmasın ankaralarda yapayalnız....

kızlar DK yanında da rakamlar yazıyor binanın içine bi kagıt bırakmışlar kagıtt öyle beyaz bi kagıt ne olabilir? kargo olduğu kesinde hangisi ya lipton clear men bekliyorum ama??

Cosmetica
MUTLU YILLAR kazandırıyooorrr!...

MUTLU YILLAR RESMİNİ PROFİL RESMİN YAP, BU PAYLAŞIMA YENİ YIL MESAJINI YAZ, YAZDIĞIN MESAJI VE COSMETİCA SAYFASINI EN AZ 20 KİŞİYE BEĞENDİR, BEĞEN VE PAYLAŞ ŞANŞLI KİŞİ SEN OL.

yeni yıl sürprizi seni bekliyor.
Hadi clik clik...

kızlar kotex ve olay serumum olay cok cabuk geldı sok oldum , merak edenler ıcın buyrun... $DSCF9483.webp $DSCF9484.webp

arkadaşlar teknosa sorusu var buldum ama kabul etmiyor bilen varmsa söylesin samsung galaxi royal alana ne hediye edilecek diye sormuş 8 gb hafıza kartı yazıyorum kabul etmiyor bilen varmı teşekkürler

arkadaşlar yarışmaları nereden takip ediyorsunuz.bende katılmak istiyorum ama nereden okuduğunuzu bulamadım.yardımcı olur musunuz?

Back
X