Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

kuzuuuuu primada geliyoooooo :52:
ben ona başvurmadım canımmm
şekerrrr ben ankaradayım senin paketinle ilgilenebilirim :34: kalmasın ankaralarda yapayalnız....
teşekkürler canım ama asıl adresimi verdim, buraya yollayın başkasına teslim etmeyin dedim:19:

koşunnnnnnnnnn

She Kızları | Facebook
She Kızları
She Kızı! En çok görmek / gitmek istediğin dünya şehrini yaz, She deodorant kazan! Acele et, çünkü sadece ilk 100 She Kızı deodorant kazanacak...

she ürünleri piyasadan kalktı diye biliyorum, kalanları böyle mi dağıtıyorlar ki :1:

kızlar tekin acarın cevabı neydi?
dün unutmuşum katılmayı:26:

Estee Lauder'in bu sene 30. yaşını kutlayan dünya çapında 20 farklı patente sahip DNA'nızı onaran ikonik serumu hangisidir?

Idealist Pore Minimizing Serum
Perfectionist CP+ Serum
Advanced Night Repair Serum
Idealist Even Skintone Illuminator Serum

Estee Lauder'in bu sene 30. yaşını kutlayan dünya çapında 20 farklı patente sahip DNA'nızı onaran ikonik serumu hangisidir?

Perfectionist CP+ Serum

Perfectionist CP+ Serum

ben bulamadım ama Advanced Night Repair Serum ama bunu yaptım :44:inş. doğrudur.

‎2012'YE MERHABA YARIŞMASI

2011'i mutlulukla geride bırakırken, 2012'ye sağlıkla merhaba diyoruz.

2012'ye Merhaba Yarışmasına kayıt olanlar davetiyeleri kazanıyor.

Yarışmaya kayıt olan,
200. kişi 2 kişilik Fenerbahçe Ülker - Galatasaray Medical Park karşılaşması VIP davetiyesi,
400. kişi 2 kişilik yılbaşı Bengü Konseri(İstanbul) davetiyesi,
600. kişi 2 kişilik yılbaşı Murat Boz Konseri(İstanbul) davetiyesi kazanacaktır.

Katılmak için https://www.facebook.com/MedicalParkHG?sk=app_114436571989799 adresine tıklayınız.

Facebook'ta Eşle Kazan | Facebook

KIZLAR BU YARIŞMAYI OYNADIM dediki tebrikler kazandın....sana ulaştırabilmemiz için adresini yaz falan filan yazdım tıkladım bu sefer de dedi ki en yakın zamanda sana ulaştırılacak ürünün gerçek mi acaba kazandım mı:52::52::52:

bugün iyi günümdeyim sanırım :52:bide şu blogdan kazanırsam değmeyin keyfime:52:

KIZLAR BU YARIŞMAYI OYNADIM dediki tebrikler kazandın....sana ulaştırabilmemiz için adresini yaz falan filan yazdım tıkladım bu sefer de dedi ki en yakın zamanda sana ulaştırılacak ürünün gerçek mi acaba kazandım mı:52::52::52:

bugün iyi günümdeyim sanırım :52:bide şu blogdan kazanırsam değmeyin keyfime:52:

bana da dedi
tebrikler vücud bakım seti kazandın diye:26:
her 25. kişiyeymiş ödüller
cidden denk mi geldik yoksa bi sorun mu var:26:

ekranı fotoladım,
yan çizerlerse kanıtım olsun :1:
artık güvenmiyorum kimseye

Son düzenleme:

canım stildirektörün de de kazanmışsın sanırım nick aynı da

Şimdi bende yaptım aynısını bana da dedi hediyen en yakın zamanda eline ulaşacak diye. :26: Doğru mu ki:) Fa vücut bakım seti kazandın yazıyordu.

bana da dedi
tebrikler vücud bakım seti kazandın diye:26:
her 25. kişiyeymiş ödüller
cidden denk mi geldik yoksa bi sorun mu var:26:

ekranı fotoladım,
yan çizerlerse kanıtım olsun :1:
artık güvenmiyorum kimseye

kazananlar kısmı var orada adın yazıyomu baksana canım benim yoktu acaba yeni kazandım diye mi çıkmadı diye düşündüm:26:

TEN Çamaşır A.Ş.
Ten Puzzle yeniden sizlerle! Bu gün başlayacak puzzle oyunumuzda
en iyi zamana sahip 20 kişi bir adet kırmızı çamaşır kazanacak!

TEN Çamaşır A.Ş. - Giyim - İstanbul - Duvar | Facebook

koşunnnnnnnnnn

She Kızları | Facebook
She Kızları
She Kızı! En çok görmek / gitmek istediğin dünya şehrini yaz, She deodorant kazan! Acele et, çünkü sadece ilk 100 She Kızı deodorant kazanacak...

Ödüllü yarışmamız yarın 15.00-16.00 arasında sayfamızda! Herkese şimdiden iyi şanslar!

Paşabahçe | Facebook

Clean & Clear Türkiye
Biz genç kızların arkadaşlığı bir başka... Arkadaşlarımızla birbirimize olan desteğimiz, paylaşımlarımız ve tabii ki eğlencelerimiz hayatımızın en paha biçilmez anları. Yepyeni yarışmamızla bu anları unutulmaz kılmaya, dünyanı bir video ile yansıtıp hem kendin eğlenemeye, hem de en yakın arkadaşlarına unutulmaz bir hediye vermeye var mısın? Clean & Clear Türkiye - Dünyanı Yansıt | Facebook
Üstelik bunları yaparken ...sürpriz hediyeler de kazanabilirsin. Haydi sen de arkadaşlığını en iyi anlatan, bir genç kız olarak yakın arkadaşlarınla geçirdiğin anların fotoğraflarını uygulamamıza yükle, dünyanı yansıtan videoyu oluştur, yarışmaya katıl! :) (Kullanıcıların gönderdikleri katılımlar aynı kriterlere göre onaylanacak, kriterlere uymayan katılımlar değerlendirme kapsamının dışında bırakılacaktır.)

kızlar, dün gördüm.

Yves Rocher de Facebook sayfasında bir kampanya yapıyor. Hem çok eğlenceli hem de çok güzel bir rimel veriyorlar. Yves Rocher içerik olarak tamamen bitkisel olduğundan çok güvenli buluyorum ben diğer markalara oranla.

herneyse, ben linki paylaşayım :)

Yves Rocher Türkiye | Facebook

bu sayfayı beğenmek gerekiyor önce sanırım, sonra da dilek ağacı bölümünden katılıyosunuz. uygulamada arkadaşlarınızın facebook sayfalarına yeni yıl dileklerinizi de gönderebiliyosunuz, eğlecenli mesajlar var. :))

BURDAN KATILABİLRİSİNİZ :) ben katıldım.

Facebook'ta 2012 Yves Rocher Dilek Ağacı | Facebook

Baby2Go Türkiye
Baby2go ile Anneler Seviniyor!

Yarışmaya katılmak için:
- Facebook sayfamıza katılmış olmalısınız.
- Aşağıdaki sorunun cevabını baby2go@hotmail.com.tr adresine isim ve soyisminiz ile birlikte göndermelisiniz.
... - Doğru cevabı gönderen 15,60 ve 90. kişiler Tikir.com web sitesindeki ev aletlerini satın alabilmek için hediye çeki kazanacaklar.
- 15.kişi 40 TL, 60.kişi 100 TL, 90. kişi 70 TL değerinde hediye çeki kazanacaktır.
- Bu hediye çeklerinize eş değer fiyatta bir ürün satın alabilir, yada daha yüksek fiyatlı bir ürünü satın alıp hediye çekiniz değerinde indirimden faydalanabilirsiniz.
- Kazananlar 28 Aralık Çarşamba sabahında, Twitter adresindeki twitter sayfamızdan duyurulacaktır ve kendilerine mail yolu ile ulaşılacaktır.

YARIŞMA SORUSU:
Dünya emzirme haftası hangi tarihler arasında kutlanmaktadır?
a) 1-7 Mayıs b)1-7 Ağustos c)7-17 Ağustos d)1-7 Temmuz

ÖNEMLİ NOT: Mail adresinin sonunda ".com.tr" vardır lütfen dikkat ediniz. baby2go@hotmail.com.tr

Herkese bol şans...

Çocuk - Bebek - Aile - Anne Psikoloji - Video Portalı - Hamilelik - Cinsel Sağlık

Soruyu yanıtlayan her 100'üncü talihli, Nestle'den "Çikolatam" kitabı ile birlikte Nestle Black ve Nestle Classic çikolata kazanacak. 27.12.2011 tarihinde başlayan bu anket, hafta boyunca sürecek.
:16::56:

Tıkla kazan açılmıştı ben kaydettirdim kartları:34:
Hala %50 var kızlar. yetişebilirsiniz:56::56:

Money Club

Vadaa Oyuncağı Hediye!

Siz de yeni yıla Vadaa'ların yılbaşı partisi ile girin Vadaa oyuncağı kazanma şansını yakalayın.

Partiye katılmak için; Worldcard - Yeni yılınız kutlu olsun!

Nestle Çikolata
‎2012'ye Nestlé Çikolata'nın 2012 keyifli hediyesinden biriyle girme şansı devam ediyor :) Arkadaşlarını davet edenler yeni bir tahmin hakkı daha kazanıyor!
Nestle Çikolata - 2012 Keyifli Hediye | Facebook

https://apps.facebook.com/eniyiarkadasim
Yarışmaya katılacakların Facebook'a Hoş Geldin - Giriş Yap, Kaydol veya Daha Fazla Bilgi Al sayfasına girip (bundan sonra “Site” olarak anılacaktır), sayfada yer alan Beğen/Like butonunu tıklayarak üye olmaları gerekmektedir.

‎2012'YE MERHABA YARIŞMASI

2011'i mutlulukla geride bırakırken, 2012'ye sağlıkla merhaba diyoruz.

2012'ye Merhaba Yarışmasına kayıt olanlar davetiyeleri kazanıyor.

Yarışmaya kayıt olan,
200. kişi 2 kişilik Fenerbahçe Ülker - Galatasaray Medical Park karşılaşması VIP davetiyesi,
400. kişi 2 kişilik yılbaşı Bengü Konseri(İstanbul) davetiyesi,
600. kişi 2 kişilik yılbaşı Murat Boz Konseri(İstanbul) davetiyesi kazanacaktır.

Katılmak için https://www.facebook.com/MedicalParkHG?sk=app_114436571989799 adresine tıklayınız.

Teşekkürler kızlar . :16:
Bi yerden 2 hafta önce oyuncak kazanmıştım ama nere olduğunu unuttum fakat hala gelen giden yok :26:

ne tesadüf ben de kazandım kesin bi yamuk var bu işte :51:

Back
X