Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

form latince bilindik bir metin. ben de formu doldurdum ama sonradan işkillendim. telefonlarımız abuk yerlerde kullanılmasından korkuyorum. umarım gerçekten fa nındır. ama fa sayfasında böyle bir yarışma yok

ben 000 000 00 00 yazdım da adresten korkuyom :26:

kızlar bu yarışmayı bizden başka oynayan yok herhal
o yüzden hep kazanıyoz

artık her seferinde kazandınız demiyo tekrar deneyin ve kazananlar tek tek artıyo mesela ben en sondaydım şimdi benden sonra fatma kul diye biri var bizden biri mi ki:26:

annemin eşimin hesabından da oynadık peşpeşe 6-7 kere onlarında kazananlar sekmesinde adı var peşpeşe oynayın sizde
ya inşallah yalan değildir

bana 3 hesaptan da kazandın dedi ama listede ismim yok

aynen bende 2 hesaptan oynadım.kazandım güya ama listede adım yok.bir de listede tek başına bir adam va o ne kazandı ki :)) bizi mi kazandı :)) patron ve işçi sınıfı sıralaması gibi :) ayrıca siz nasıl dün kazanıyosunuz ki daha biz bugün oynadık

kızlar tarihi için mantıklı bir açıklamam var.yerel saatten kaybettik heralde hangi ülkeninse artık :)

Son düzenleme:
şu fa nın yarışmasına kendi hesabımdan katıldım kazandınız dedi formu doldurdum kazananlar listesinde adım çıktı
ama anneminkinden yaptım kazandınız demesine rağmen listeye adını almadı

bu fa şeysi ,kotexte bi zamanlar doldurduğumuz kotex young şeysi gibi olmasın..

Fa olayı umarım Protex gibi olmaz. 2 hesaptan kazandım bende. Fa'nın sayfasında sordumda. Bakalım.. Cevap alırsam burada da paylaşıcam kızlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…