Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

meraba arkadaşlar sizlere birşey sorıcam ben yarışmalara katılmak için yeni bir facebook açtım kendi adımla ama yarışmalara hem kendımden hemde yenı actıgım facebooktan katılıyorum. Sizde bu şekilde başka bir adres açtınızmı kendinize? ben şimdi yeni açtığım face'in adınada kendı adımı yazdım ıkı kere aynı ısımle katılıyorum aslında baska isimle açıcaktım ama bu sefer ödül kazanırsam belki vermezler falan diye düşündüm acaba diorum adımı değiştirsem mi

selam arkadaşlar bi kaç gündür yoktum...
ben yokken clear ve juss tan kazandığım hediyeler gelmiş.bi de dün yurtiçi gelmiş not bırakmış..eczacıbaşındanmış .ne gelmiş olabilir,merak ettim.bi fikriniz varmı

Fa'nın eşle kazan sayfası açılmıyor kızlar sizdede öylemi???

elma kayısı frambuaz olucak canım

kayısı-frambuaz-elma bi de jungle var:44:... oda meyve vs falan diye geçiyor

evet canım birde sportmu ne vardı ama bende bu üçünü yaptım :44:

MSI Türkiye | Facebook çok yakında yarışma yapacakmış notebook hediyeli takip

Bana burcunu söyle, sana saç rengini söyleyeyim.. Çok yakında.. Facebook'a Hoş Geldin - Giriş Yap, Kaydol veya Daha Fazla Bilgi Al takipte kalın. Güzel süprizler olacak..

Fa'nın eşle kazan sayfası açılmıyor kızlar sizdede öylemi???
evet açılmıyorr cnm

ben paylaştım ama ben de yapmadım bilmiyorum...

kızlar bu arada avon genicsleri gelmeyen var mı??? benim gelmedi

benimde gelmedi yaa
fotbol topu ile formende yok hala
ağaçlarımda yok
nasıl iş anlamadım vlla hiç biri gelmedi

Uzun zaman sonra ilk kez çekilişe katıldım ve top kazandım Mercedes-Benz Milli Takımlar sayfasındannnn
Gerçi bana göre bişi değil ama erkek arkadışa hediye ederim ben de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…