Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Hepsinin zamanı değişiyo. Ben altında yazan tarihe mutlaka bakıyorum. Şuan hatırlamıyorum ama:26:

Bu topikte katıldığınız hediyeli yarışmaları, firmaların promosyonlarını vs. paylaşımlarını yapıyorsunuz, bu tür paylaşımlar yapmanız için açılan topikte sadece bu amaca yönelik linkler paylaşabilirsiniz, grup kurdum gelin, bloğum xxxx, falanca yarışmaya katıldım oy verin işte linki wwwwwwww gibi yazılar yazılırsa yazanlar sonuçlarına katlanır, topiğinizi farklı amaçlar için kullanmak isteyenlere izin vermeyiniz lütfen!

Grup mu istiyorsunuz buyrun:

kadınlar Kulübü Facebook : www.kadinlarkulubufacebook.com

kadınlar Kulübü Twitter : www.kadinlarkulubutwitter.com

Pritt Türkiye
Yarışmamız başlıyooor! :)

Yeni yıla girerken birbirinden muhteşem hediyeler kazanmak istiyorsan hemen uygulamamıza gir; Pritt Türkiye - Hayallerini Susle | Facebook senin hayaline en yakın posteri hazırlamaya başla. Yapman gereken çok basit; önce kendi sevdiklerini de posterine dahil et sonra süsle, boya ve simle.
iPad 2, Sony PSP, iPod Shuffle seni bekliyor, acele et.

topik için bi uyarı gelecekti, hissetmiştim zaten..

neyse;

arkadaşlar ,bundan sonra paylaşımlara dikkat edilsin..hepimiz için söylüyorum..

Park Bravo Group
ANGEL YOURSELF MELEKLERİ...Yarın 12:00’de yarışmamız son eriyor!! Victoria’s Secret Fantasies koleksiyonundan vücut losyonu ve duş jeli kazanmak için en çok beğenilen ilk 3 melekten biri olman yeterli! Hadi son 1 GÜN!

Park Bravo Group | Facebook

NIVEA Türkiye
Q10 Kırışık Karşıtı Seri’den hediyeler kazananlar açıklandı! Kazananlar listesini buradan görebilirsin: Q10 KIRIŞIK KARŞITI KAZANANLAR Tüm kazananlara tebrikler!

ben kazandığımı telefona gelen mesajla öğrendim.daha önce kazananlar nasıl aldılar hediyelerini ben nasıl alırım bilgisi olan varmı kızlar

neyse;

Hala gruba ekleyin mesajları geliyor !

Kadınlar Kulübü Facebook

grup burası burada bır konu acarsınız yarışmalarda o başlıktan duyurunuzu yaparsınız...

Bakın ağacı kesmek üzeresiniz 10 kişilik grup kurup ben asarım keserim nidası var başlığı kapattırmayın lütfen ....

neyse;

evet cnm, daha önce kazen zaten grup kurma konusunda uyarısını yapmıştı hatta bende topikte bunu hatırlattım

Kazen'in bu konuda bi uyarısı olmuştu yanlış hatırlamıyosam canım. istersen bi kaç sayfa öncesine bi göz at ben yanlış anlamışta olabilirimm yanıltmıyayım senii.

ADIL_ISIK
Bu sezon Özge Ulusoy'un giydiği adL kıyafetlerinden hangisi sizi en çok büyüledi? 12 adL koleksiyonuna ait muheteşem kombinden birini seçip, yorum bırakanlar arasından 1 kişiye 100 TL hediye çeki!
ADIL_ISIK | Facebook

neyse;

evet cnm, daha önce kazen zaten grup kurma konusunda uyarısını yapmıştı hatta bende topikte bunu hatırlattım

uyarı için üzgünüm ama benim bunun yasak olduğundan haberim yoktu.olsaydı zaten böyle bir şey yapmazdım.
kurduğum kurubu sildim....

uyarı için üzgünüm ama benim bunun yasak olduğundan haberim yoktu.olsaydı zaten böyle bir şey yapmazdım.
kurduğum kurubu sildim....

ablacım bak KK grubu var orada sana yetki verelim sen oradaki baslıgı yonet : )

ama buradakı hareketı orası veremez sıkılırsınız 3 gün sonra burada daha keyifli ama dediğim gibi facebookta binlerce kampanya grubu var.

Bu iletiyi ''Beğen'' Çekilişe Katıl
Çekiliş fotoğrafına tıkla Sende Katıl. Yeni Yıla Yeni Kartvizitin Olsun.

HEMEN TASARLA çekiliş kuralları:
-Çekilişe katılmak için https://www.facebook.com/HemenTasarla sayfasını beğenmek ve https://www.hementasarla.com sitemize üye olmanız gerekmektedir.
-Şanslı kişi https://www.hementasarla.com sitesinde kendi tasarladığı 1000 adet tek yön Kartvizit kazanmaya hak kazanacaktır.
-Kampanyadan Her üyemiz 1 defa yararlanabilir.
-HEMEN TASARLA kampanya koşullarını değiştirme hakkını saklı tutar
-Herkese bol şans dileriz

canım daha önce sormuştum ama görmedin sanırım. hangi tasarımı seçtin merak ettim? ve çekilişe son 2 gün kaldı :) inş bana çıkar

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…