ben de hep sorun çıkıyo nedense yanlışmı yapıyorum acaba dicem ama yok.
kart no tlf no falan girince kaydınız alınmıştır diyo. böyle oluyo dimi cnm. bide ne zamana kadar almamız gerekiyo bilgin varmı?
1938
ben de hep sorun çıkıyo nedense yanlışmı yapıyorum acaba dicem ama yok.
kart no tlf no falan girince kaydınız alınmıştır diyo. böyle oluyo dimi cnm. bide ne zamana kadar almamız gerekiyo bilgin varmı?
1938
NIVEA Türkiye
Q10 Kırışık Karşıtı Seri’den hediyeler kazananlar açıklandı! Kazananlar listesini buradan görebilirsin: Q10 KIRIŞIK KARŞITI KAZANANLAR Tüm kazananlara tebrikler!
topik için bi uyarı gelecekti, hissetmiştim zaten..
neyse;
arkadaşlar ,bundan sonra paylaşımlara dikkat edilsin..hepimiz için söylüyorum..
NIVEA Türkiye
Q10 Kırışık Karşıtı Seri’den hediyeler kazananlar açıklandı! Kazananlar listesini buradan görebilirsin: Q10 KIRIŞIK KARŞITI KAZANANLAR Tüm kazananlara tebrikler!
neyse;
Kazen'in bu konuda bi uyarısı olmuştu yanlış hatırlamıyosam canım. istersen bi kaç sayfa öncesine bi göz at ben yanlış anlamışta olabilirimm yanıltmıyayım senii.
neyse;
Bu topikte katıldığınız hediyeli yarışmaları, firmaların promosyonlarını vs. paylaşımlarını yapıyorsunuz, bu tür paylaşımlar yapmanız için açılan topikte sadece bu amaca yönelik linkler paylaşabilirsiniz, grup kurdum gelin, bloğum xxxx, falanca yarışmaya katıldım oy verin işte linki wwwwwwww gibi yazılar yazılırsa yazanlar sonuçlarına katlanır, topiğinizi farklı amaçlar için kullanmak isteyenlere izin vermeyiniz lütfen!
Grup mu istiyorsunuz buyrun:
kadınlar Kulübü Facebook : www.kadinlarkulubufacebook.com
kadınlar Kulübü Twitter : www.kadinlarkulubutwitter.com
Hala gruba ekleyin mesajları geliyor !
Kadınlar Kulübü Facebook
grup burası burada bır konu acarsınız yarışmalarda o başlıktan duyurunuzu yaparsınız...
Bakın ağacı kesmek üzeresiniz 10 kişilik grup kurup ben asarım keserim nidası var başlığı kapattırmayın lütfen ....
evet cnm, daha önce kazen zaten grup kurma konusunda uyarısını yapmıştı hatta bende topikte bunu hatırlattım
uyarı için üzgünüm ama benim bunun yasak olduğundan haberim yoktu.olsaydı zaten böyle bir şey yapmazdım.
kurduğum kurubu sildim....
kızlar ben katılmıştım. siteden bi kartvizit şablon seçip istediğin gibi tasarlıyorsun. bunu yapmak şart değil ama ben yinede hazır olsun istedim kazanmasam bile paramla alıcam siteden.
sadece facebook sayfasını beğenip, bir de siteye üye olmak yetiyor katılmak için.
katılan herkese iyi şanslar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?