apikoğlunda 17 yaptım 1. sıradayım
Baby2Go Türkiye
Baby2go'dan 10 kişiye hediye çeki!
Bebeğinizin fotoğrafını herhangi bir Baby2go ürünüyle birlikte, Baby2go logosu gözükecek şekilde çekin, baby2go@hotmail.com.tr adresine gönderin.
İlk gönderen 1, 2, 3, 5, 7, 10, 13, 15, 19 ve 21. kişiler, Tikir.com'dan 50 TL değerinde hediye çeki kazanıyor.
...
Kazananlar yarın Twitter sayfasından açıklanacak ve Facebook sayfamızda resimler yayınlanacaktır.
Siz de katılın, kendinizi sevindirin!
maşallaaah maşallaaaaah :)))
ben daha 45 in altına düşemedim yaaa
akbalıkkkk tebrikler maşallahhhh
olay'dan kazandığım krem seti
olay firmasının hatası sonucu ankaraya yollanmış, ordaki mng kargoyla her gün görüşmeme rağmen de 'gamze kırıcı/adnan kırıcı' kişilerine teslim edilmiştir.
olay'ın sayfasına yazdım,belki aramızdadırlar diye buraya da yazıyorum.
hakkım haram zıkkım olsun.
mng kargoya da dava açıcam!
sağol canım bugün 3ledimValla çok ballıyım bugün çooooook şimdide pasteli bekliyorum
olay'dan kazandığım krem seti
olay firmasının hatası sonucu ankaraya yollanmış, ordaki mng kargoyla her gün görüşmeme rağmen de 'gamze kırıcı/adnan kırıcı' kişilerine teslim edilmiştir.
olay'ın sayfasına yazdım,belki aramızdadırlar diye buraya da yazıyorum.
hakkım haram zıkkım olsun.
mng kargoya da dava açıcam!
harikaymış canım güle güle kullanEki Görüntüle 317833 Eki Görüntüle 317834 Eki Görüntüle 317835 Eki Görüntüle 317837
Berkeley Square Cosmetics Türkiye hediyem geldi kokusu muhteşem bu kadar tenime yakışacağını düşünmezdim
sorma, yarım saat bağırdım kargocuya.neden alır ki bi insan başka birinin kargosunu biz gidip kendimiz alsak bin türlü şey sorarlaradamlar başkasına teslim etmiş nasıl olur yani
pastel kaçta açıklanıyo kızlar
canım sanki bu isimler face yarışmalarından tanıdık geliyor bana..face ten bi arattırsana
harikaymış canım güle güle kullan
sorma, yarım saat bağırdım kargocuya.
benim ismime olan bir paketi, tc'mi bilmeyen saçma sapan bi insana nasıl verirsiniz dedim.
o tc yi araştırın bakalım ben mi çıkıyorum dedim.
o işler öyle olmuyor dedi kargodaki kadın.
bakalım nasıl yürüyormuş.
müdürlüğe anında mail attım.
işi öğretsinler kendisine.
çok sinirliyim!
arattım ama çok insan çıktı canım, bilemedim hangisi.
kazananlar listesinde o da var zaten, bi de benimkini almış gözü aç insan!
harikaymış canım güle güle kullan
sorma, yarım saat bağırdım kargocuya.
benim ismime olan bir paketi, tc'mi bilmeyen saçma sapan bi insana nasıl verirsiniz dedim.
o tc yi araştırın bakalım ben mi çıkıyorum dedim.
o işler öyle olmuyor dedi kargodaki kadın.
bakalım nasıl yürüyormuş.
müdürlüğe anında mail attım.
işi öğretsinler kendisine.
çok sinirliyim!
arattım ama çok insan çıktı canım, bilemedim hangisi.
kazananlar listesinde o da var zaten, bi de benimkini almış gözü aç insan!
[/COLOR]
olay batmıycak ya bir ürün daha gönderse sana, zaten almamışsın..MNG nin de hesabından mahsub etsin....
kızlar vaseline yarışması sona ermiş inşallah kazanırız hepimizne zaman açıklanır acaba:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?