Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

BANADA geldi arçelikten mesaj ama verilen linki açınca form çıkmadı.
geçenlerde ben formu eksiksiz doldurmuştum sanırım bu yüzden

Aşkınızla tanışma hikayenizi Napolyon.com’da paylaşın, hikayeniz Mehmet Coşkundeniz’in de yer aldığı özel jüri tarafından en çok beğenilen ilk 3 hikaye arasına girsin, çok özel tasarımlı pırlanta kolye, yüzük veya kol düğmelerinden biri sizin olsun!
Üstelik ilk 10 hikayenin sahibine Mehmet Coşkundeniz’in 'Beni Bir Tek Aşk Aldatmadı' isimli imzalı kitabı hediye! Tıklayın, siz de hikayenizi paylaşın

http://www.napolyon.com/icerik/Kampanya-14-Subat-2012-Sevgililer-Gunu-Mesaj-Paylas-facebook.aspx

coşkun etten kazandıgım sucugum elime ulaştı bugün

Son düzenleme:
Ben,kazandığım facebook hesabımı açamıyorum . Form dolduramıyorum (
ne yapmam lazım bilen var mı

kızlar nete çok az girdim karaca ya da bakamadım şifre yi yazmışsınız yanlış diyo bulan varmı:26:

banada limango 50 tl çek vermiş bi butik için 100 den aşaığı ayakkabı yok
limango zahmet etmesin çek veripte

buna artık sinir oluyorumm yaaa dogru cevaplıyoz su sultan aykal iki kez kazandıı olmaz ki amaaaaa
kızlar bu arada ARÇELİKten mail gelen varmı

canım banada gelmişşş forum cıkmadı iletişim yazan yer vardı ordan bilgilerimi doldurdum inşş olur yaa siz de cıktı mı? :26:

hayır canım çıkmadı bendede.bende yazdım ordan inşallah sorun olmaz

bana mesaj gelmedi arçelikten ama daha önce faceden form doldurmuştum ben ondan mı gelmedi acaba:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…